lingurile BerTi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Noi 2006, 23:15

8) berti , multumesc pentru premiu, maine is pe olt la testat linguri si prins stuci :wink: , multumesc ... a meritat asteptarea :wink:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Noi 2006, 02:04

wow, am primit lista de preturi in format electronic dupa mai mult de 2 saptamani de asteptare :)
daca o vrea cineva sa imi dea pm, se pare ca nu este facuta publica pe motivul ca nu se doreste cresterea numarului de comenzi...

Cod: Selectaţi tot

Plata se efectueazã la livrare (sau ramburs, la comenzile prin poºtã).
Comanda minima este de 10 bucati
Taxele poºtale (~ 5,0 - 10,0 RON) sunt plãtite de cãtre cumpãrãtor.
La comenzile de peste 40 de bucati BERTI ofera o reducere de 5%, iar la comenzile de peste 80 de bucati, de 10%
danr, preturile de pe totalfishing contin taxele postale?

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 08 Noi 2006, 07:20

toata stima la berti si mult succes. Sunt cele mai bune table in plus de asta sunt romanesti si la un pret accesibil.

nici un producator din romania nu se aproprie de performantele de la cei de la bertilure si asta cand ai concurenta serioasa.

asteptati ca merita si domnilor nu uitati ca iarna e anotimpul pentru achizitii si atelier.
the angler is catching xxx, not by the lure

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 12 Noi 2006, 18:48

hmm..nu stiu de unde sa incep...cred ca incep prin a zice ca sunt dezamagit de lingurile de la berti...dc?...pai dupa aprox 1 luna de asteptare...teribilele linguri mi-au venit..toate bune si frumoase....pana ajung pe malul prutului si incep a pescui..si...stupoare..oscilantele erau mai ceva ca rotativele...numi venea sa cred..imi zic ca e curentul...dau la mal unde e liniste..nimic ele tot se incapatineaza si se rotesc....zic ca e struna..o scot (adica o pierd :))..nimic tot la fel....zic ca e agrafa cu vartej..o scot..si..tot nimik...

Nu e prima data cand cumparasem si folosisem lingurile berti....si eram foarte multumit de ele..pana acu

ce cred eu din asta..pai cred ca din cauza cererii foarte mari..si din cauza dorintei de mai bine a fiecarui om(sa nu zic lacomie..lucru firesc)...domnii de la berti au ales calitatea in locul calitatii..sau poate ma insel si toate rebuturile sa se fi nimerit la mine....partea buna e ca nu tre sa mai cumpar un breloc pt cheii ca am 6 in cutia de linguri de pescuit

nu zic astea cu rautate... e doar intamplare si o parere
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

razvan m.
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de razvan m. » 12 Noi 2006, 19:28

ionutz_gr scrie:hmm..nu stiu de unde sa incep...cred ca incep prin a zice ca sunt dezamagit de lingurile de la berti...

.stupoare..oscilantele erau mai ceva ca rotativele...numi venea sa cred..imi zic ca e curentul...dau la mal unde e liniste..nimic ele tot se incapatineaza si se rotesc....zic ca e struna..o scot (adica o pierd :))..nimic tot la fel....zic ca e agrafa cu vartej..o scot..si..tot nimik...
Cred mai degraba ca e de vina mana pescarului decat "lacomia" producatorului. :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: re

Mesaj de MihaiV » 12 Noi 2006, 19:55

ionutz_gr scrie: ce cred eu din asta..pai cred ca din cauza cererii foarte mari..si din cauza dorintei de mai bine a fiecarui om(sa nu zic lacomie..lucru firesc)...domnii de la berti au ales calitatea in locul calitatii..sau poate ma insel si toate rebuturile sa se fi nimerit la mine....partea buna e ca nu tre sa mai cumpar un breloc pt cheii ca am 6 in cutia de linguri de pescuit

nu zic astea cu rautate... e doar intamplare si o parere
Mi le trimiti mie, pls?

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 12 Noi 2006, 20:06

razvan m. ...eu nu am fotografii cu n pesti.. dar nu cred ca iti trebe mult talent sa tragi o naluca paralel cu malu..la 1 m distanta si sa vezi cum se invarte...ia zi asai sau nu
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Noi 2006, 21:10

Ionutz,
Multe modele de oscilante chiar se invart la o anumita viteza.
Asta nu-i o problema.
Ia gandeste-te, un anumit model de oscilanta sa face pe o anume matrita, deci diferentele la produsul finit sunt nesemnificative.
Nu-i vorba de diferente de calitate

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 12 Noi 2006, 21:16

daca modelele : doli es para linx odete.... se invart in mod normal eu ma las de pescuit

doar am mai avut modele de astea..luate acu un an si mergeau brici..deci am un reper ..nu zic asa sa ma aflu in treaba...

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 12 Noi 2006, 22:44

Deci le donezi?

Scrie răspuns