lingurile BerTi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 14 Noi 2006, 10:00

Cumpar de vreo 4 ani de la Berti si sunt super multumit de nalucile lor.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Noi 2006, 10:10

pana acum nu am prins decat un strap la aceste linguri(model linx), voi insista pe ele si cred ca imi voi mai diversivica modelele

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 14 Noi 2006, 13:39

MihaiV scrie:
Sir Caca scrie:Mi-am luat recent niste oscilante Berti (nu prea am avut rezultate la ele) dar mie mi se par nefinisate, parca neterminate in comparatie cu oscilante de la orice alt producator. Modelele subtiri si usoare misca chiar frumos.
Pai pune o poza la galerie, sa vedem la ce te referi, nu le manji cu "caca" doar asa ... vorbe-n vant!
Nu te crampona de opiniile mele, cum spuneam mi-am luat recent (deci nu le-am testat destul de mult ca sa spun daca se prinde la ele sau nu), eu nu prea am avut rezultate la ele (te rog citeste ce am scris, poate nu stiu eu sa le folosesc de aceea am scris ca eu nu am avut rezultate la ele).
Cat despre finisaj, mie nu imi place (cu toate ca pestelui trebuie sa-i placa nu mie).
Modelele subtiri si usoare au o miscare care mie imi place chiar foarte mult.
Nu am manjit pe nimeni cu nimic, cred ca ai inteles gresit postarea mea.
Tot respectul pentru firma Berti, la naluci metalice sunt singura firma din tara care au nalucile lor, nu nalucile altor firme copiate intr-o varianta mai ieftina (vezi Eira, Toby, Atom .......).

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 14 Noi 2006, 13:41

danr scrie:treaba asta cu parca nefinisate si neterminate eu cred ca e doar o chestie de gust
si in gustul omului nu poti sa te ... caca
poate face eugen o editie speciala cu pampoane si borduri aurite, sa arate mai mishto
Daca se poate si cu 2 leduri raman dator. :D

dinuta
junior
junior

Mesaj de dinuta » 14 Noi 2006, 14:10

Pentru cei mai tineri am un sfat:inainte de a face o afirmatie tehnica,ganditi-o cat mai mult posibil.Eu sunt unul din aceia care cu unele naluci am parcurs distanta pamant-luna.Pe fratii Gherman ii cunosc destul de putin.Am avut noroc in schimb sa cunosc cateva din modelele nalucilor fabricate de ei.Pot sa afirm ca ei stiu sa fabrice naluci.Va rog sa ma credeti ca nu o fac interesat si ca m-am gandit mult inainte sa intevin in acest subiect.Astept si eu o comanda si o sa vad daca unele persoane fac afirmatii in necunostinta de cauza sau din alte considerente.

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 14 Noi 2006, 16:29

pana sa scriu acel post chiar m-am gandit de 2 ori(din cauza ca stiam ca o sa apara indivizi care o sa interpreteze cuvintele mele)....asa ca astia mai batrani stati cuminti in scaunel sa nu cumva sa faceti febra si nu mai faceti pe desteptii

cum am mai spus am mai pescuit cu linguri berti si stiu cum evolueaza..iar diferenta dintre modelele vechi si astea era enorma..nu am zis ca berti nu face linguri bune..am zis ca modelele ce mi-au ajuns nu m-au multumit..atat

de la berti am sa mai cumpar doar rotative si cicade care imi plac mult

faza ca se foloseste aceeasi matrita etc...si toate modelele is la fel nu e adevarata..exista imperfectiuni la cate 1 model ...in orice fabrica sunt rebuturi care sunt sortate de restul produselor

nu poti sa zici ca toate is perfecte..nu exista asa ceva

eu o sa mai cumpar aceleasi modele ... si le duc iar pe malul apei si pun pariu ca or sa mearga

repet..nu ma zis vezi doamne ca lingurile berti is de #^t ..doamne fereste..am zis ca eu am nimerit niste modele mai putin reusite

si gata..off topic ca m-am saturat
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

dinuta
junior
junior

Mesaj de dinuta » 23 Noi 2006, 14:53

Am primit comanda de la Berti si tin sa le multumesc pe aceasta cale.Nalucile arata exceptional si nu am vazut diferente fata de cele vechi pe care le am de patru ani.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Noi 2006, 15:01

nalucile BerTi nu au absolut nici un defect dpdv al constructie si al finisajlor...am prins cu ele pastrav, clean, avat, stiuca si biban!

dupa mine, sunt excelente!

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 20 Iun 2007, 10:02

salutare,

cine e din bucuresti si are un catalog mai de actualitate, poatesa mi-l imprumute si mie juma de ora sa arunc o privire? as vrea sa fac o comanda mai serioasa si ma intereseaza preturile. n-as vrea sa astept dupa un catalog tiparit..

merci! cred ca-i de la sine inteles ca ofer recompensa in bere :)

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 20 Iun 2007, 10:12

adrianc scrie:salutare,

cine e din bucuresti si are un catalog mai de actualitate, poatesa mi-l imprumute si mie juma de ora sa arunc o privire? as vrea sa fac o comanda mai serioasa si ma intereseaza preturile. n-as vrea sa astept dupa un catalog tiparit..

merci! cred ca-i de la sine inteles ca ofer recompensa in bere :)
intra pe situl lor,gasesti cam tot ce te intereseaza sau da-le un email pt.preturi.

Scrie răspuns