lingurile BerTi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Nu te crampona de opiniile mele, cum spuneam mi-am luat recent (deci nu le-am testat destul de mult ca sa spun daca se prinde la ele sau nu), eu nu prea am avut rezultate la ele (te rog citeste ce am scris, poate nu stiu eu sa le folosesc de aceea am scris ca eu nu am avut rezultate la ele).MihaiV scrie:Pai pune o poza la galerie, sa vedem la ce te referi, nu le manji cu "caca" doar asa ... vorbe-n vant!Sir Caca scrie:Mi-am luat recent niste oscilante Berti (nu prea am avut rezultate la ele) dar mie mi se par nefinisate, parca neterminate in comparatie cu oscilante de la orice alt producator. Modelele subtiri si usoare misca chiar frumos.
Cat despre finisaj, mie nu imi place (cu toate ca pestelui trebuie sa-i placa nu mie).
Modelele subtiri si usoare au o miscare care mie imi place chiar foarte mult.
Nu am manjit pe nimeni cu nimic, cred ca ai inteles gresit postarea mea.
Tot respectul pentru firma Berti, la naluci metalice sunt singura firma din tara care au nalucile lor, nu nalucile altor firme copiate intr-o varianta mai ieftina (vezi Eira, Toby, Atom .......).
Pentru cei mai tineri am un sfat:inainte de a face o afirmatie tehnica,ganditi-o cat mai mult posibil.Eu sunt unul din aceia care cu unele naluci am parcurs distanta pamant-luna.Pe fratii Gherman ii cunosc destul de putin.Am avut noroc in schimb sa cunosc cateva din modelele nalucilor fabricate de ei.Pot sa afirm ca ei stiu sa fabrice naluci.Va rog sa ma credeti ca nu o fac interesat si ca m-am gandit mult inainte sa intevin in acest subiect.Astept si eu o comanda si o sa vad daca unele persoane fac afirmatii in necunostinta de cauza sau din alte considerente.
re
pana sa scriu acel post chiar m-am gandit de 2 ori(din cauza ca stiam ca o sa apara indivizi care o sa interpreteze cuvintele mele)....asa ca astia mai batrani stati cuminti in scaunel sa nu cumva sa faceti febra si nu mai faceti pe desteptii
cum am mai spus am mai pescuit cu linguri berti si stiu cum evolueaza..iar diferenta dintre modelele vechi si astea era enorma..nu am zis ca berti nu face linguri bune..am zis ca modelele ce mi-au ajuns nu m-au multumit..atat
de la berti am sa mai cumpar doar rotative si cicade care imi plac mult
faza ca se foloseste aceeasi matrita etc...si toate modelele is la fel nu e adevarata..exista imperfectiuni la cate 1 model ...in orice fabrica sunt rebuturi care sunt sortate de restul produselor
nu poti sa zici ca toate is perfecte..nu exista asa ceva
eu o sa mai cumpar aceleasi modele ... si le duc iar pe malul apei si pun pariu ca or sa mearga
repet..nu ma zis vezi doamne ca lingurile berti is de #^t ..doamne fereste..am zis ca eu am nimerit niste modele mai putin reusite
si gata..off topic ca m-am saturat
cum am mai spus am mai pescuit cu linguri berti si stiu cum evolueaza..iar diferenta dintre modelele vechi si astea era enorma..nu am zis ca berti nu face linguri bune..am zis ca modelele ce mi-au ajuns nu m-au multumit..atat
de la berti am sa mai cumpar doar rotative si cicade care imi plac mult
faza ca se foloseste aceeasi matrita etc...si toate modelele is la fel nu e adevarata..exista imperfectiuni la cate 1 model ...in orice fabrica sunt rebuturi care sunt sortate de restul produselor
nu poti sa zici ca toate is perfecte..nu exista asa ceva
eu o sa mai cumpar aceleasi modele ... si le duc iar pe malul apei si pun pariu ca or sa mearga
repet..nu ma zis vezi doamne ca lingurile berti is de #^t ..doamne fereste..am zis ca eu am nimerit niste modele mai putin reusite
si gata..off topic ca m-am saturat
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- veteran
-
- utilizator constant
salutare,
cine e din bucuresti si are un catalog mai de actualitate, poatesa mi-l imprumute si mie juma de ora sa arunc o privire? as vrea sa fac o comanda mai serioasa si ma intereseaza preturile. n-as vrea sa astept dupa un catalog tiparit..
merci! cred ca-i de la sine inteles ca ofer recompensa in bere
cine e din bucuresti si are un catalog mai de actualitate, poatesa mi-l imprumute si mie juma de ora sa arunc o privire? as vrea sa fac o comanda mai serioasa si ma intereseaza preturile. n-as vrea sa astept dupa un catalog tiparit..

intra pe situl lor,gasesti cam tot ce te intereseaza sau da-le un email pt.preturi.adrianc scrie:salutare,