lingurile BerTi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- veteran
- petre - BerTi
- utilizator constant
Salut.
Vreau sa va asigur pe toti ca nu este vorba de nepasare, neseriozitate sau nesimtire. Pur si simplu nu facem fata volumului foarte mare de comenzi, iar faptul ca magazinele au o oarecare prioritatate cred ca este lesne de inteles pentru toata lumea.
Ne-am pus problema sa renuntam la vanzarile en-detail, dar nu am renuntat pentru ca si noi suntem pescari si stim exact cum este sa iti placa exact o anumita naluca pe care nu o gasesti la nici un magazin.
Cu scuzele de rigoare, ii asigur pe toti cei care au comenzi in curs ca, daca vor avea rabdare, vor primi coletele.
In ceea ce priveste cataloagele, din experienta am vazut ca undeva intre 5 si 10% din numarul celor care primesc cataloage fac in viitorul imediat o comanda... Avem in momentul de fata in jur de 200 de cereri de cataloage neprocesate... si ele vor ajunge la solicitanti in momentul in care vom trece peste acest "blocaj de toamna".
In ceea ce priveste treaba cu omul gospodar, cu carul si sania, cu iarna si vara... va asigur ca si iarna, si primavara si vara am lucrat neintrerupt...
In rest, sa auzim numai de bine si fire intinse!!!
Petre German- BERTI
Vreau sa va asigur pe toti ca nu este vorba de nepasare, neseriozitate sau nesimtire. Pur si simplu nu facem fata volumului foarte mare de comenzi, iar faptul ca magazinele au o oarecare prioritatate cred ca este lesne de inteles pentru toata lumea.
Ne-am pus problema sa renuntam la vanzarile en-detail, dar nu am renuntat pentru ca si noi suntem pescari si stim exact cum este sa iti placa exact o anumita naluca pe care nu o gasesti la nici un magazin.
Cu scuzele de rigoare, ii asigur pe toti cei care au comenzi in curs ca, daca vor avea rabdare, vor primi coletele.
In ceea ce priveste cataloagele, din experienta am vazut ca undeva intre 5 si 10% din numarul celor care primesc cataloage fac in viitorul imediat o comanda... Avem in momentul de fata in jur de 200 de cereri de cataloage neprocesate... si ele vor ajunge la solicitanti in momentul in care vom trece peste acest "blocaj de toamna".
In ceea ce priveste treaba cu omul gospodar, cu carul si sania, cu iarna si vara... va asigur ca si iarna, si primavara si vara am lucrat neintrerupt...
Petre German- BERTI
-
- veteran
petre - BerTi scrie:Salut.
Petre German- BERTI
sunt convins Petre ca toata lumea va fi servita pana la urma...comenzi, premii, dar neaparat pana la primavara ca sa avem cu ce da!

Numai bine si spor la lucru!
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
@berti:
v-am trimis un mail cu comanda in noaptea de 4/5.11.inca astept un reply.
multumesc.
multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
michael,Michael scrie:@berti:
multumesc.
pe ce adresa ai trimis comanda?sa nu patesti ca mine,ca eu am trimis comanda de trei ori pe adresa bertilure@k.ro si tot asteptam raspuns, ba mai mult ,mai m-am legat si de oameni pe degeaba asa ca
imi cer scuze in mod public fratilor Berti
nu stiu de ce naiba aveam setat in calculator aceasta adresa,aveam ambele adrese de email dar cand am dat trimitere nu m-am mai uitat la care adresa e trimisa,am vazut berti si gata am crezut ca e bine.(defapt prima mea comanda a fost facuta mai demult pe adresa de mai sus,iar urmatoarea comanda pe adresa de mai jos,dar prima adresa nu mai este valida)
vezi sa nu patesti si tu la fel.
adresa buna este bertilure@bertilure.ro
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
comanda am trimis-o ca de fiecare data la adresa de contact afisata pe site.
bertilure@bertilure.ro
am facut mai multe comenzi pana acum,de fiecare data am fost servit corect si sunt foarte multumit de lingurile produse de berti.
totusi astept un reply,probabil au fost plecati si nu si-au verificat mailbox-ul.
bertilure@bertilure.ro
am facut mai multe comenzi pana acum,de fiecare data am fost servit corect si sunt foarte multumit de lingurile produse de berti.
totusi astept un reply,probabil au fost plecati si nu si-au verificat mailbox-ul.
Michael va recomanda Regulamentul forumului