linguri oxidate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daca e asa cum zici, s-ar putea sa aiba o problema. Daca un ac deslipeste folia, ma gandesc ca si un dinte de stiuca face acelasi lucru. Asa ca dupa primul dinte intra apa sub folie si n-o mai poti usca.
Asta e doar o idee, nu am vazut, nu am verificat, nu sustin ca asa se va intampla. Poate ne lamureste cineva mai priceput.
Asta e doar o idee, nu am vazut, nu am verificat, nu sustin ca asa se va intampla. Poate ne lamureste cineva mai priceput.
Intr-adevar Effzetturile au un strat protector de plastic. Dar trebuie sa prinzi foarte multe stiuci cu lingura respectiva pentru ca invelisul acela sa fie afectat.
Mi s-a intamplat la una singura dintre ele, dupa vreo trei ani de utilizare. E cea mai prinzatoare, desigur
Mi s-a intamplat la una singura dintre ele, dupa vreo trei ani de utilizare. E cea mai prinzatoare, desigur

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- senior
Cea mai prinzatoare Effzett - in cazul meu, in conditiile la care se preteaza modelul respectiv - este cea de 55 mm, 22 gr, culoare apropiata de Roach din linkul de mai jos
http://www.dam.de/katalog/html/englisch ... ture3d.htm
Dar fara nuantele alea albastrii, cu mai mult auriu pe "burta". Probabil ca e o culoare mai veche si de aceea nu mai apare pe saitul lor.
http://www.dam.de/katalog/html/englisch ... ture3d.htm
Dar fara nuantele alea albastrii, cu mai mult auriu pe "burta". Probabil ca e o culoare mai veche si de aceea nu mai apare pe saitul lor.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
- vanatoruldepesti
- veteran
Ptr. MihaiV: cu siguranta este asa cum am spus. Nu avea nici un rost sa mint despre ceva ce oricare putea sa verifice foarte usor. Referitor la dintii stiucii, pentru a zgaria lingura DAM EFFZETT a fost nevoie de ceva efort. Nu am reusit, si am incercat, crede-ma, sa dezlipesc folia. Cel de la DAM mi-a spus ca acesta este, de fapt, un secret al lui DAM. Sambata am fost la stiuca, aproape de Brasov, si am dat si cu linguri DAM. Nu am prins nimic
, altfel ti-as fi confirmat sau infirmat supozitia printr-o proba practica, dar sunt convins ca folia nu se dezlipeste. Lingurile sunt facute de DAM, nu de GARAJU' SRL.

-
- senior