discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

legio1083 scrie:
Asa ca, imina-mi va plange pana cand voi pune mana (daca se mai produce asa ceva) pe o stiuculita pe care scrie DAM.
@remusnico
Ok, toate produsele au un cod, ce oresupun ca se regasesc intr-un catalob. Din pacate habar nu am de unde pot face rost de asa ceva, sau macar o paina de net unde pot gasi produsele DEM impreuna cu codurile aferente...
Prea multe chestii nu cred ca am nevoie acum, dar daca dau o vorba in gasca , sigur o punem de o comanda de cel putin 25-30 de articole.
http://www.dam.de/html/e_index.htm
Nu-s convins ca (mai) gasesti ce cauti tu de fapt

-
Teodor
- veteran

-
legio1083 scrie:A pronuntat cineva cuvantul DAM?
DAu jumate din imparatia sultanului din Brunei daca imi spune cineva de unde put face rost de rotative DAM Originale!
In cazul meu au depasit ca eficacitate pana si Mepps-urile cele mai legendare...
Legio, daca tu dai imparatia iti platesc eu taxi-ul.
DAM-uri de
alea se gasesc la distanta de doua blocuri de mine.
Numa' sa ai tu buzanarele pline (rotativele incep pe la 6 RON iar oscilantele pe la 10RON).
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
legio1083
- veteran

-
Mai Teo, Uita-te adanc in ochii mei si spune-mi ca nu merita fiecare banut minunatiile alea! Si apoi tre sa le vad cum arata, ca am vazut si-n bazar DAM-uri alaturi RApala-lala La 80.000 lei... Pe alea sa ma plateasca unul si nu le-as lua!
Si mai spune-mi tu ca nu te-ar tenta un Heintz bicolor, ce a facut istorie in ultimii 80 de ani sau un piscot mic si derbos care desi are 16 sau 24 gr e mai iute ca u Tzac de la Gipo...
Si apoi cand am mai vazut si decoratiile alea de stiuca si de bibi, eram instare sa bag mana in monitor dupa ele!
Chiar daca fac un sacrificiu si dau un ban macar nu mi-e ciuida ca il dau pe orice ragalie! Nu crezi?
Ce-ati facut la CO-GI ?
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
Teodor
- veteran

-
legio1083 scrie:...
Si apoi tre sa le vad cum arata, ca am vazut si-n bazar DAM-uri alaturi RApala-lala La 80.000 lei...
Nu-s alea din bazar, is alea din catalogul pe care le gasesti in catalogul de pe site-ul lor (link-ul postat de Tavi).
Citeva exemple din cele care le-am vazut (si le mai retin): Effzet Nature 3D, Heintz Blinker, Effze Classic...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
legio1083
- veteran

-
ne vedem si discutam!
SUna mai mult decat interesant!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
JONES
- veteran

-
CAND MA GANDESC CA AM PRIMIT ACUM VREO 10 ANI O TRUSA a unui unchi raposat din argentina care continea vreo 30 de rotative si oscilante DAM care datau din ani 70 imi vine sa mor
asa TAMPIT am fost ca le-am imprumutat (si niciodata returnate) si le-am facut cadou pe mai toate.
mai tin minte niste chestii pe care nu le-am vazut de atunci si cred ca sunt deja istorie erau asa numite TURBER un fel de palnii metalice centrate pe un ax
-
doc
- utilizator constant

trista povestea sir JONES,CAND MAI PRIMESTI ASA CEVA ANUNTA SI PE LA NOI :lol: :lol: :lol: :lol:
-
legio1083
- veteran

-
Intr-adevar, DAM Heintz sau Hardy au facut istorie in ceea ce priveste nalucile. De aceea inca se mai copie si azi aceleasi modele de acum 60-70 de ani... Din pacate nu intotdeauna la fel de reusite.
Asi apropi de DAM... Mi-aduc aminte ca am avut multi ani prin dulapul cu scule (pe vremea aia pescuiam doar cu rama , la ce-o pica...) Ubn Piscot Argintiu destul de greu... Pana in ziua in care l-am abandonat intr-o creanga pe fundul unei balti infecte, nu-mi aduc aminte sa fi oxidat...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
rica
- utilizator constant

DAM originale se gasesc in Pitesti, la magazinul Casa Vacantei
-
remusnico
- utilizator constant

Din cate stiu, firma DAM produce in China cu SDV - urile transferate acolo de la fostele fabrici "occidentale". Daca vrem sa taiem firul in 4, atunci trebuie sa ne intrebam care popor este mai serios, aplicat muncii, si corect, nemtii sau chinezii?