linguri oxidate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu le mai lustruiti atat,prind mai bine daca au o oarecare cocleala,cu cat sunt mai sclipitoare va vor prinde pe voi mai bine 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- vanatoruldepesti
- veteran
-
- veteran
si daca sunt multi fani care totusi vor sa luceasca puternic , acolo pe malul apei se ia putin nisip de pe mal si se fraca lingura cu el si imediat apare luciul . in caz ca esti pe o balta si nu ai nisip o freci cu noroi nu foarte moale si efectul e acelasi . si u tre sa mai cari dupa tine fel si fel de accesorii .
precum speli o oala de untura pe malul apei , cu ingrediente de la mama natura
precum speli o oala de untura pe malul apei , cu ingrediente de la mama natura

acuma ca sezonul e pe terminate am incercat si eu cateva ceva
deci pot sa va scriu numai ce am incercat pana acuma in domeniul asta ,
am lustruit cu pasta de lustruit obiecte cromate (se gaseste la orice raion de piese auto-gen scrach remover) si dupa aia le-am dat cu lac de unghii de dama (transparent)
la lingurile de cupru le-am lustruit cu glasspapir(sandpaper,smirghel) de P400 si am obtinut un patern foarte interesant si dupa aceea ca sa nu oxideze le-am lacuit tot cu lac de unghii transparent.
NU POT SA SPUN CAT SUNT DE REZISTENTA ACOPERIRILE CU LAC DE UNGHII DAR SINCER CRED CA CEL PUTIN IN PERIOADA DE CONSERVARE SUNT EXCELENTE
deci pot sa va scriu numai ce am incercat pana acuma in domeniul asta ,
am lustruit cu pasta de lustruit obiecte cromate (se gaseste la orice raion de piese auto-gen scrach remover) si dupa aia le-am dat cu lac de unghii de dama (transparent)
la lingurile de cupru le-am lustruit cu glasspapir(sandpaper,smirghel) de P400 si am obtinut un patern foarte interesant si dupa aceea ca sa nu oxideze le-am lacuit tot cu lac de unghii transparent.
NU POT SA SPUN CAT SUNT DE REZISTENTA ACOPERIRILE CU LAC DE UNGHII DAR SINCER CRED CA CEL PUTIN IN PERIOADA DE CONSERVARE SUNT EXCELENTE
apropo de stralucire...
de plecat argintiul de pe linguri...
Am comis-o binedetot la o oscilanta de la Gipo care din argintie devenise mai mult galbena coclita...
Cu aceeasi oscila dar noua nimic! Asta in zona cu atacri cvhiar la suprafata...
cum puneam cocleala Bang! am ras cu partenerul de pescuit de ne tavleam
mai mult eu.. ca el nu avea nuanta asta
si nici modelul acela
panba atunci schiombasem toate cele aproape 40 piese pe care la aveam la mine pana cand am ajuns la batranica...
de plecat argintiul de pe linguri...
Am comis-o binedetot la o oscilanta de la Gipo care din argintie devenise mai mult galbena coclita...
Cu aceeasi oscila dar noua nimic! Asta in zona cu atacri cvhiar la suprafata...
cum puneam cocleala Bang! am ras cu partenerul de pescuit de ne tavleam
mai mult eu.. ca el nu avea nuanta asta
si nici modelul acela

panba atunci schiombasem toate cele aproape 40 piese pe care la aveam la mine pana cand am ajuns la batranica...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
ok...
luciul pleaca... pleaca la cele argintate, aramite si ingalbenite... n-am vazut pana acuma o oscilanta nichelata sau din Inox care sa-si ppiarda stralucirea...
Pyt avat cele mei tari mi se par CastMaster cde la ACME TAkle... 28 gr si forma de exceptie... unde mai pui ca si lucreaza!
50-60 m se lanseaza lejer... pt stiuca iarazi e valabila... dar recuperata rapid... si cu toate astea incaodata o spun... Ni si Inoxul nu oxideaza!
luciul pleaca... pleaca la cele argintate, aramite si ingalbenite... n-am vazut pana acuma o oscilanta nichelata sau din Inox care sa-si ppiarda stralucirea...
Pyt avat cele mei tari mi se par CastMaster cde la ACME TAkle... 28 gr si forma de exceptie... unde mai pui ca si lucreaza!
50-60 m se lanseaza lejer... pt stiuca iarazi e valabila... dar recuperata rapid... si cu toate astea incaodata o spun... Ni si Inoxul nu oxideaza!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi