Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
nu, lanseta e customizata de Bogdan "pescar de jiu", al treilea rodbuilder craiovean, dupa mai titratii gabi udila si narik.
Bravo Bogdan.
Bravo Bogdan.
- stefanflorin
- veteran
pai am scris mai sus ca nu eu, ci un amic cu mult mai multa rabdare si pricepere decat mine.Gogol scrie:Sa inteleg ca tu ai customizat-o?
Urasc atarnatorii!
-
- veteran
Exista posibilitatea de a avea o struto-camila, adica un cotor de lanseta cu doua virfuri?Am o lanseta Legend Extreme de 7 6",putere M,careia as vrea sa-i mai cumpar un tronson de virf,de putere apropiata, ML, sau MH, de la o lanseta tot de 7 6",sau tot M, dar de la o lanseta de 8", astfel incit sa am mai multe variante fara a cara dupa mine 3-4 lansete.Daca as putea pune virful de putere M de la o lanseta de 8" as obtine , cel putin teoretic, lanseuri mai bune si mai lungi cu gramaje mici, in plaja inferioara de putere a lansetei.Deasemeni un virf mai moale e bun in perioada cind salaul e mofturos.Sint constient ca diferentele intre tronsoanele de virf trebuie sa fie mici , trebuie sa fie in plaje apropiate de putere, nu vreau pe un tronson de baza sa am si virf de UL si de H, dar in primul rind trebuie diametrul interior al virfurilor trebuie sa fie identic.Exista asa ceva la cazul de mai sus, St CRoix Extreme M 7 6"?
tre sa te apuci si sa probezi. prima oara la conicitati si dupa aia la actiune
. e cotoioasa situatia , dar iti dorim succes 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
O sa folosesc Flex Coat Lite Build pe niste inele. Am motor fixat pe 6.5 rpm. E bine daca aplic un strat mai subtire, il las sa se invarta 2 ore, si aplic dupa alte 8 ore al doilea strat? Nu mai am cartonu' ala de la ambalaj pe care cred ca erau trecute informatiile astea. Multumesc.
poti sa il aplici direct intr-un singur strat . nu e nevoie de 2 straturi decit in cazuri mai deosebite . il lasi sa se invirta atit cit trebuie pana nu se mai deformeaza. daca il opresti prea repede poate face scursuri . timpul de uscare e influentat foarte mult de temperatura la care lucrezi . iti recomand sa lucrezi la peste 22 grade. poti verifica daca isi mai modifica forma inclinand vasul in care ai amestecat , daca in 15 min nu a curs deloc e ok
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
dupa mai bine de 2 ani de cand ma uit la ea in raft , m-am invrednicit sa ma apuc de treaba ....

nu nu , asta e numa din 2014 

- semlecangheorghe
- veteran
Ehee, de la bidoanca de 5 litri la sticla...
puska si kureaua lata, gata cu bidonu',tata.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.