Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 01 Apr 2015, 17:17

A fost si este independent in opinii si nu a fost influentat de producatori.

Spune lucrurilor pe nume indiferent daca ii place sau nu unui producator mare sau nu. S-a folosit de propriile teste independente si intodeauna a promovat builderii mici si independenti cu scaunul la cap.

Sa te explici cu blankurile strambe americane :)... No comment.

Eu am spus ce am avut de spus despre tema asta. Fiecare procedeaza cum crede de cuviinta.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 01 Apr 2015, 18:09

andriipopa75 scrie:...... Chiar si el se amuza acum de teoria lui cu stabilirea chock-point-ului in functie de locul unde axul mulinetei intersecteaza, imaginar, blankul ......
Nu cred ca este o prostie, in cazul in care cercurile inelelor sunt concentrice si planurile in care se afla aceste cercuri sunt paralele!
Ramane teorie.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 01 Apr 2015, 20:34

semlecangheorghe scrie:Dacaspin-ul este o spirala si nu o linie dreapta??
Cred ca ai pus dejtu' pe buba, da' nu te baga nimeni in seama... :)
Daca te uiti cum se ruleaza un blanc, realizezi ca imbinarea straturilor se face fix pe-o spirala, de fapt. Adica si linia (sau mai exact liniile, ca-s minim doo) pe care blancul are grosime constanta pica in spirala, iar nu pe generatoarea conului... Asa ca tensiunile/torsiunile care apar in blanc daca nu pui inelele pe sira cred ca tin de fapt de un linistitor efect Placebo... Daca nu ajuta, nici nu incurca...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Apr 2015, 14:27

bad post
UlKustom Rods

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Apr 2015, 14:33

Am folosit cel mai scump " sticker" pe lume...amprentele baieteilor mei..de o parte si de cealalta a mandrinei. Adica lanseta este pentru uz exclusiv personal.

Imagine
UlKustom Rods

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 02 Apr 2015, 23:42

ULK scrie:Am folosit cel mai scump " sticker" pe lume...amprentele baieteilor mei..de o parte si de cealalta a mandrinei. Adica lanseta este pentru uz exclusiv personal.

Imagine
Foarte frumoasa lanseta.
Cel putin estetic arata grozav,intr-un mare fel.....

Lansete de genul asta nu s-au mai postat in ultimul timp pe aici,de altfel prea putine realizari
in domeniu se mai prezinta.....

Sa fie oare din cauza ca acest topic," Lansete custom" s-a transformat in "Lansete si impresii ULK custom" ?????
:wallbash: :wallbash: :wallbash:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Apr 2015, 06:17

Musti scrie:
semlecangheorghe scrie:Dacaspin-ul este o spirala si nu o linie dreapta??
Cred ca ai pus dejtu' pe buba, da' nu te baga nimeni in seama... :)
Daca te uiti cum se ruleaza un blanc, realizezi ca imbinarea straturilor se face fix pe-o spirala, de fapt. Adica si linia (sau mai exact liniile, ca-s minim doo) pe care blancul are grosime constanta pica in spirala, iar nu pe generatoarea conului... Asa ca tensiunile/torsiunile care apar in blanc daca nu pui inelele pe sira cred ca tin de fapt de un linistitor efect Placebo... Daca nu ajuta, nici nu incurca...
Sant curios cum or sa explice asta cei care sustin cu tarie importanta ''vitala'' a spin -ului.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Apr 2015, 06:24

''Ba-lau''-re...nush de ce am io asa o vaga impresie ca TU , tinzi sa transformi topicul asta in ceva de genul '' hai sa ne agatzam de ULK''.Nu doresc polemici si nici ''shaorma'', dar...
1.ULK o venit cu informatii clare, concrete,la obiect fara atac la persoana.
2.Vreau sa iti spun ca lansetele facute de el nu doar arata bine(dupa cum pari sa sugerezi mai sus) ci si functioneaza foarte bine, asta o spun ca unul care o pescuit(ce-i drept putin,insa suficient ca sa o ''simt'')cu o lanseta facuta de el...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 03 Apr 2015, 07:31

Hopa, batzul galben?
Foooarte mishto. 8)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Apr 2015, 08:56

lau_bau o sa te rog sa imi dai nr. tau de telefon pe privat sau ai aici pe al meu : 0769-676551 Ca sa lamurim "pe fata" barbateste care este problema ta de te iei de persoana mea de cate ori scriu ceva pe acest forum, in conditiile in care nu tin minte ca ne cunoastem sau sa-ti fi gresit eu cu ceva . Inafara de inelul acela pus gresit pe o lanseta de-alui Cosmin, pe care intre timp am rectificat-o recunoscand greseala ....nu stiu nici un motiv care sa te aduca in starea aceasta .Defapt nici macar acela pentru ca tie nu ti-a adus nici un prejudiciu...doar ti-a dat ocazia sa te agheti de mine, ceeea ce iti doreai se pare.

Deci hai sa lamurim problema ta...ar fi pacat de topic sa o facem aici .

Poti sa ma suni si cu numar ascuns daca nu doresti sa aflu numarul tau .

Mersi
UlKustom Rods

Scrie răspuns