Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cred ca ti-e rusine sa te caracterizezi singur, unui introspect nepotrivindui-se postura, asa ca recurgi la alte personaje si m-ai ales tocmai pe mine. Ce dragut!
Te-ai descris perfect mai ales zicand ca N-AI SPUS NICIODATA ceva inteligent, bai grof exploatator de sientimiente care esti tu. Crezi ca vii piashi shi nie pacalieshti tu cu muldoviniasca ta crenjiana si noi cadiem pi spati uai? Biesh uai buhaiule uai. Uai da di ruodbilding ni zici shieva uai sau tot ninik intielijent? Iexpiertule. Auttisto-forumistule cu plashieri virtuale pierverse. Uai shie pramatie iesti tu uai...

Eu chiar am vrut sa intreb cat a costat Legendul insa, avand in vedere ca Andrei si Adelin sunt parteneri de pescuit si proaspeti colegi de club, e posibil ca pretul platit sa nu fie unul real, care sa releve piata.
Pe de alta parte, tinand cont de costul montajului unei lansete afara, nu mi se pare tocmai corect ca sa vii pe forum si sa spui: uite, frate, m-a costat doar atat montajul, poate sunt factori de care trebuie tinut cont atunci cand iti faci o "custom".
On di azar hend, chiar nu am vrut sa poluez, sincer. POate cel mult am vrut sa destind un pic fruntile combatantilor, sa dau o turnura mai putin incordata.
De altfel, se poate citi in spate, am fost provocat.
Mai mult, am tinut stacheta mijtoului finutz, aplecat asupra ideii si nu a vreunei persoane.
Deci Sorin si cu Tavi au stricat topicul, cu oo crude si blancuri, da?:twisted:
Pe de alta parte, tinand cont de costul montajului unei lansete afara, nu mi se pare tocmai corect ca sa vii pe forum si sa spui: uite, frate, m-a costat doar atat montajul, poate sunt factori de care trebuie tinut cont atunci cand iti faci o "custom".
On di azar hend, chiar nu am vrut sa poluez, sincer. POate cel mult am vrut sa destind un pic fruntile combatantilor, sa dau o turnura mai putin incordata.
De altfel, se poate citi in spate, am fost provocat.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Nu pot sa spun exact cat m-a cosat lanseta pt ca nu stiu. De ce?! Pt ca mi-am facut 2 deodata pe acelas blank, una de cast si una de spin.Initial cand am ales componentele cu Andrei am plecat de la "ceva" si am ajuns, dupa mai multe simulari la forma prezentata anterior.Stiind ca Andrei are cele mai bune preturi la componente nu m-a interesat cat face o saiba in raport cu alta saiba, sau cat ma costa mandrina, pt a nu fi tentat sa fac rabat la frumusetea lansetei.Am hotarat ca ii platesc totul la gramada fara sa intreb cat a costat una si cat a costat cealalta.... nici nu am intrebat cat ma costa manopera, deci inca nu am terminat cu costurile ca sa pot spune adevarul.
O sa vorbesc cu Andrei sa imi faca un calcul precis ca sa stiu cat a costat tot(de la atza de matisaj, pana la transportul inelului de varf) si o sa va spun exact cat a costat....dar asta in maxim 2 zile pt a acum lucreaza la lanseta de cast si nu vreau sa-l stresez cu calcule si sa-mi greseasca aliniamentul inelelor pe splina.
O sa vorbesc cu Andrei sa imi faca un calcul precis ca sa stiu cat a costat tot(de la atza de matisaj, pana la transportul inelului de varf) si o sa va spun exact cat a costat....dar asta in maxim 2 zile pt a acum lucreaza la lanseta de cast si nu vreau sa-l stresez cu calcule si sa-mi greseasca aliniamentul inelelor pe splina.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Sa nu se sparga splina in lanseta la primul butuc intzepat...in rest, ca le pune pe splina, ca le pune pe langa splina, tot aia e, important e sa le puna drept.

WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Leba ai dreptate sunt parteneri de pescuit si colegi de club deci e e posibil ca Sava sa-l fi ars la preturi rau de totleba scrie:Eu chiar am vrut sa intreb cat a costat Legendul insa, avand in vedere ca Andrei si Adelin sunt parteneri de pescuit si proaspeti colegi de club, e posibil ca pretul platit sa nu fie unul real, care sa releve piata.
De altfel, se poate citi in spate, am fost provocat.Mai mult, am tinut stacheta mijtoului finutz, aplecat asupra ideii si nu a vreunei persoane.

deci noi am stricat topicu cu oo si blancuri ....aha ...hushi cucuvaie de custom ce ej

Adeline , rau ai facut ca ti-ai postat lanseta
acu va fi disecata , de ce are saiba aia si nu una Grover , vezi ca alinierea primului inel cu litera M de la matagi nu intersecteaza perfect tipla de pe forgripu care ar trebui sa fie din pluta cork portugheza din aia fina nu EVA la vrac ( te-ai ars sic ) si culoarea de pe abtibildu ala de pe spilt grip nu cadreaza cu componenta Z a epoxyului care a dizolvat ata de matisaj daca te uiti bine
Si parca si Andrei scrie urat

o sa constati ca lanseta aia e de fapt un esec lamentabil , un chici , si ca aia d fabrica era mult mai decenta , performanta si in trend
asa-tz trebe

S-o pescuit tu sanatos ca e faina lanseta , mai glumim si noi pe aici
O singura durere am io ca topicu asta si cu ala cu federatia , apsalba si gheorghe nu sunt unu langa altu ca e enervant sa tot sari dintr-un topic in altul ca sa te distrezi

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Pt mine nevoia de a-mi face un batz custom a venit atunci cand am hotarat sa-mi iau o lanseta de bait.Nu am avut incredere decat in blank-ul de Legend Elite, cu care am pescuit atatia ani si care m-a fascinat.Ca sa fiu sigur ca nu o sa dau gres in alegerea lansetei, de asta am ales un blank pe care il stiam bine, nu pt ca nu ar fi lansete mai bune pe lume....si atunci daca tot am ajuns sa cumpar blank chel numa bun de imbracat, am zis ca sa-mi fac 2buc: unul de bait pt salau si unul de spinn care sa il fac asa cum mi-am dorit: lungimea mandrinei adaptata pe masura mea, inele mai usoare si mai mici, mai lunga putin decat cea de fabrica si cu un design functional.kuintautti scrie:Adelin scrie:Am promis niste poze zilele trecute care sa justifice "nevoia de custom".eeee ... asa mai zic si io Adeline !Adelin scrie: E clar ca nu poate fi vorba de necesitate in cazul meu, e doar placerea de a pescui cu o scula care arata cum imi doresc.
asta mai zic si io justificare la nevoia care clar in cazul tau nu poate fi o necesitate !, e doar o nevoie... nu ?
tu practic vrei sa ne si zici ca tie ti se scula si la ailata urita dar la asta si mai frumoasa ai ierectii ? asai ?
acu ce mai conteaza daca inelele´s montate vorba lu Tristian... pe splinadaca mai ai si un " sentiment de functionare " de asta io-s d´acord cu tine 110 %
![]()
Deci nu poti sa zici ca e doar fitza, e un "sacou croit pe masura mea", asta nu inseamna ca nu ma pot duce la job cu unul cumparat de la Real, doar ca asta facut la coitor nu ma strange, nu e nici prea larg si nici prea scurt la maneci, deci ma face sa ma simt confortabil....asa e cu (virgula) customizarea la mine.

WSB CLUB
WSB CLUB