Si stau chiar bine in mana.
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Nu fiti rai de tot ca mai sunt si alte mandrine cu loc de-un sandvici.

Sunt doua chestii diferite, problemele ce pot aparea sunt evidente...si la SK golul acela poate sa fie deranjant...dar macar e deschisa zona si nu poate aduna mizerie si nu prezinta muchii ascutie cum ar fi cazul la TVS pe un blank subtire.
Asaceva nu se face, deci nici nu merita dezbatut mai larg.
Asaceva nu se face, deci nici nu merita dezbatut mai larg.
- kingofbeasts
- veteran
depinde ce intelegi prin "stau bine in mana" pentru ca, in mana mea de exemplu mandrina pe care ai pus-o in poza sta bine doar in configuratia asta :Florianis scrie:Nu fiti rai de tot ca mai sunt si alte mandrine cu loc de-un sandvici.

eu cand zic sta bine ma gandesc la confort nu la disconfort iar SKS-ul e printre preferatele mele si-am sucit-o in fel si chip dar n-as monta-o pe nici un bat de-al meu (si nici pe altii nu i-as sfatui sa o faca) fara o piesa intermediara care poate avea si alte roluri dincolo de confort .

Postez aici ca sunteti multi care au pipait destule blankuri sa-mi dea o recomandare.Vreau sa-mi fac un bat custom cu aplicatia deep crankuri pe ape curgatoare de pe mal m-am gandit la o lanseta de 7',7'2,7'6 dintr-o bucata putere MH-H sa arunce naluci de 1oz-2oz asta in partea superioara de incaracare a blankului, actiune moderat-fast,am primit o recomandare sa caut un bat de swimbait 1-3oz si la o adica ca solutie de compromis sa pot da si la gume.
Deci vreau o lanseta puternica dar nu ranga gen coada de matura.Ma gandesc la producatori cunoscuti St Croix,Lamiglas,Phenix iar blancul sa fie pe la 100-120$
Lansetele de la St Croix de cranking imi fac cu ochiul in special blankurile de baicasting,lanseta o sa fie de spininnig si prefer grafitul,binenteles in banii astia nu o sa caut mai sus de SCIII.
Una sunt lansetele pe foile producatorilor si cu totul altceva in realitate neavand posibilitatea sa le probez inainte o sa ma risc.
Deci ce sa fie?
Deci vreau o lanseta puternica dar nu ranga gen coada de matura.Ma gandesc la producatori cunoscuti St Croix,Lamiglas,Phenix iar blancul sa fie pe la 100-120$
Lansetele de la St Croix de cranking imi fac cu ochiul in special blankurile de baicasting,lanseta o sa fie de spininnig si prefer grafitul,binenteles in banii astia nu o sa caut mai sus de SCIII.
Una sunt lansetele pe foile producatorilor si cu totul altceva in realitate neavand posibilitatea sa le probez inainte o sa ma risc.
Deci ce sa fie?
Poti incerca un Super Lesson de la Matagi. Este H de 7.6 , insa nu duce 50g. Duce maxim 40g. Depaseste foarte putin bugetul tau.
Este un blanc foarte mishto, insa singurul dezavantaj pentru tine ca e din 2 buc. Vorbeste cu Andrei.
Eu dau cu el de 1 an si sunt foarte multumit.
Este un blanc foarte mishto, insa singurul dezavantaj pentru tine ca e din 2 buc. Vorbeste cu Andrei.
Eu dau cu el de 1 an si sunt foarte multumit.
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
-
- veteran
Alte variante la Avid, de la ATC 2 blankuri din seria Bushido cu actiune mod-fast,modelul LS76/12-25 este suficient de puternic .Blankuriel sunt mai puternice decat modelul Avid 3C70HM cu actine moderata
LS76/12-25
7'6" Light Saltwater 12-25 lb.
7'6"
1
12-25
3/8 - 1-1/4 oz.
0.576
6
3.87 oz.
Mod-Fast
Med-Heavy
LS76/20-40
7'6" Light Saltwater 20-40 lb.
7'6"
1
20-40
1/2 - 2
0.581
6.5
4.38 oz.
Mod-Fast
Heavy
Lamiglas XP Bass are putere sensibil sub ce declara producatorul, actiunea este buan de reactive si este disponibil la delerul Lamiglas Romania
PRO906 7'6" 1 15-30 3/8 - 2 1/2 Fast .589 6.5 blank wt. 3.2 oz. $108.00
LS76/12-25
7'6" Light Saltwater 12-25 lb.
7'6"
1
12-25
3/8 - 1-1/4 oz.
0.576
6
3.87 oz.
Mod-Fast
Med-Heavy
LS76/20-40
7'6" Light Saltwater 20-40 lb.
7'6"
1
20-40
1/2 - 2
0.581
6.5
4.38 oz.
Mod-Fast
Heavy
Lamiglas XP Bass are putere sensibil sub ce declara producatorul, actiunea este buan de reactive si este disponibil la delerul Lamiglas Romania
PRO906 7'6" 1 15-30 3/8 - 2 1/2 Fast .589 6.5 blank wt. 3.2 oz. $108.00
- semlecangheorghe
- veteran
Ryobi..deepcrancking-urile pe ape curgatoare,omoara lansetele clasice de cranck,care in fond sant gandite pentru crancking la bass,conditii cu totul diferite fata de raurile noastre..O astfel de lanseta trebuie sa aiba putere suficienta incat sa nu cedeze putere rapid cand scufunzi woblerul,dar sa flexeze suficient in dril sa nu fie ranga..Eu iti recomand ceva gandit pentru fliping ori swimbait..Foarte misto si rezistente blankurile de la Phenix,M1 ,sau MHX..
[editat de jb]
[editat de jb]
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi fa-mi cateva recomandari concrete din ce ai vazut pipait tu.semlecangheorghe scrie:Ryobi..deepcrancking-urile pe ape curgatoare,omoara lansetele clasice de cranck,care in fond sant gandite pentru crancking la bass,conditii cu totul diferite fata de raurile noastre..O astfel de lanseta trebuie sa aiba putere suficienta incat sa nu cedeze putere rapid cand scufunzi woblerul,dar sa flexe suficient in dril sa nu fie ranga..Eu iti recomand ceva gandit pentru fliping ori swimbait..Foarte misto si rezistente blankurile de la Phenix,M1 ,sau MHX..
Astept si alte sugesti, stiu ca multi dau cu avid 8'6 si 9' 2 oz pe aplicatia asta pe care-l folosesc deasemenea la jig e lanseta universala mai ales pe Dunare buna la tot ce ai in geanta.
- johnnybravo
- Moderator
cei care doresc sa-l ajute pe muskmd, o pot face aici: http://www.rapitori.ro/forum/recomandar ... 31860.html