Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 22 Feb 2014, 21:24

mici chestii pe care orice rod buider ar trebui sa inceapa sa le faca ..rodbuildingul in Romania trebuie sa depaseasca nivelul de Lipit componente de fabrica pe blank neaducand nimc inventiv asupra proiectelor..cand i ti marchezi numele pe o lanseta trebuie sa o faci cu mandrie...In rest spor la orice!!
Asta era si parerea mea de la inceput, de cand m-am apucat de aceasta treaba....poate odata vom trece si noi de cataloghizarea "manelizarii" lansetelor si se va respecta munca depusa in aceste proiecte..nu trebuie sa placa la toti fiecare stil de maner sau combinatii de materiale, culori, stiluri....doar sa se inteleeaga ca se face prin multa munca si pasiune..si din aceasta cauza sa fie recunoscut macar...daca nu platit.
Pentru ca cea mai mare problema in acest sens tot mai des observ si la noi, si se intampla peste tot in lumea rodbuildingului...multi doresc sa primeasca ceva frumos, estetic,inbodobit mai mult sau mai putin, dar nu doresc sa coste in plus...timpul si munca depusa de builder pentru acele detalii estetice nu trage la cantar din pacate.
Respect pentru toti cei de mai sus..Torescu, Narik si SVF pentru pasiunea depusa ce se vede in detaliile rezultatelor finale si pentru curajul de a depasi faza de "lipitor/montator de lansete" din componente prefabricate...(si) despre asta este vorba in in customizare. Do it with pride! :):respekt: :respekt: :respekt:

Un inlay mai simplu si de la mine :)

Imagine

Multumesc Zamfi..o sa vorbim despre detalii putin mai incolo.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 22 Feb 2014, 22:17

Frumoasa combinatia ULK.Si mie imi place portocaliu,iar in combinatie cu ebony cred ca ar iesi ceva tare de tot.Asta asa, ca tot am eu piticii cu lemnul. :)

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Feb 2014, 22:34

ULK scrie:
mici chestii pe care orice rod buider ar trebui sa inceapa sa le faca ..rodbuildingul in Romania trebuie sa depaseasca nivelul de Lipit componente de fabrica pe blank neaducand nimc inventiv asupra proiectelor..cand i ti marchezi numele pe o lanseta trebuie sa o faci cu mandrie...In rest spor la orice!!
Asta era si parerea mea de la inceput, de cand m-am apucat de aceasta treaba....poate odata vom trece si noi de cataloghizarea "manelizarii" lansetelor si se va respecta munca depusa in aceste proiecte..nu trebuie sa placa la toti fiecare stil de maner sau combinatii de materiale, culori, stiluri....doar sa se inteleeaga ca se face prin multa munca si pasiune..si din aceasta cauza sa fie recunoscut macar...daca nu platit.
Pentru ca cea mai mare problema in acest sens tot mai des observ si la noi, si se intampla peste tot in lumea rodbuildingului...multi doresc sa primeasca ceva frumos, estetic,inbodobit mai mult sau mai putin, dar nu doresc sa coste in plus...timpul si munca depusa de builder pentru acele detalii estetice nu trage la cantar din pacate.
Respect pentru toti cei de mai sus..Torescu, Narik si SVF pentru pasiunea depusa ce se vede in detaliile rezultatelor finale si pentru curajul de a depasi faza de "lipitor/montator de lansete" din componente prefabricate...(si) despre asta este vorba in in customizare. Do it with pride! :):respekt: :respekt: :respekt:

Un inlay mai simplu si de la mine :)

Imagine

Multumesc Zamfi..o sa vorbim despre detalii putin mai incolo.
Imi plac si mie inlayurile, adica culorile alese si simplitatea. Misto!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Feb 2014, 23:01

Mersi Andrei...asta deja tine de gusturi si nu se discuta :). Echilibrul trebuie gasit si nu e usor, pana unde sa mergi cu bling-bling-ul sa ramai in limita elegnatei(prin prizma fiecaruia binenteles)....Am incercat mai multe combinatii de culori si asta mi-a placut cel mai mult. Nu inseamna ca o sa fie pe placul tuturor..clar, nici nu ma astept..este normal.

Sincer, putine lucrari mi-au placut, mai bine zis au fost pe gustul meu, ce au aparut pe acest topic( inclusiv unele facute de mine, vazute acum dupa trecera timpului, bleahhhh)...dar vad in fiecare pasiunea si munca depusa si efectiv nu am "curajul" sa spun deschis dece nu imi place...pasiunea se vede in majoritatea si o respect in detrimentul altor aspecte discutabile( discutabil incusiv si daca sunt sau nu discutabile)..hai ca m-am intins prea tare in teorii :)

Ma bucura sa vad ca incet prinde contur fenomenul la noi....incet incet dispare monopolul...si asta duce la progres :) :respekt: :respekt: :respekt:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Feb 2014, 00:32

din ciclul fildes si manea primul care apare e .....
Imagine

Imagine
TR 7.6 ML
Imagine

Imagine
cotorul si cele 2 virfuri primul de sus cu inele de 6 si al doilea cu inele de 4,5
Imagine
echilibrare . in poza virful cu inele de 4,5
Imagine

Imagine

Maneaua 7 grame
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 23 Feb 2014, 11:01

Mai are balta de la Dostad salau ( :respekt: )...faina scula ...

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 24 Feb 2014, 00:43

Torescu Octavian scrie:dupa lipiri si taieri multiple in diferite unghiuri
Imagine
dupa slefuire
Imagine
si ce iese la final....RANDOM GRIP
Imagine

Spectaculos.....stima Tavi Torescu.
:respekt:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 25 Feb 2014, 21:48

Rainshadow custom Nariman. Un maner imbracat in piele in urma cu aproximativ 4 ani, dar care se prezinta ca in prima zi. Tehnica remarcabila in decupare, coaserea si izolarea pielii impotriva umezelii. In plus este si o lanseta care prinde cum a dovedit astazi. :)

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

:respekt:
Obiectiv: 8,1 kg !

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 25 Feb 2014, 22:35

grey-wolf scrie:din ciclul fildes si manea primul care apare e .....
Imagine

Imagine
TR 7.6 ML
Imagine

Imagine
cotorul si cele 2 virfuri primul de sus cu inele de 6 si al doilea cu inele de 4,5
Imagine
echilibrare . in poza virful cu inele de 4,5
Imagine

Imagine

Maneaua 7 grame
Faina prezentare :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Mar 2014, 16:46

Scrie răspuns