Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
intradevar la caldura cedeaza rasina si permite desfacerea indiferent ca vorbim de apa clocotita, incalzire in cuptorul aragazului sau cu feonul industrial . Nu-ti fa griji ca nu ajungi tu la temperatura la care a fost copt blankul in timpul fabricatiei astfel incat sa risti a-i deteriora structura . Oricum, si daca ar fi asa, manerul e partea cea mai putin solicitata si cea mai robusta a unei lansete si implicit a unui blank . Nu se recomanda acetona la curatarea blancurilor sau a altor solventi similari care pot ataca rasina blankului.
Mai poti face curatirea si mecanic iar operatiunea o gasesti la WSB pe pagina intr-un articol de-al lui Andrei Sava.
Mai poti face curatirea si mecanic iar operatiunea o gasesti la WSB pe pagina intr-un articol de-al lui Andrei Sava.
mey king... , tu alta treaba n-ai ? WSB e nashpa din pronuntare ...
- kingofbeasts
- veteran
ca bine zici, ar fi cazul sa ma pun la somn ca mainteni tre' sa plec la pesti si eu inca n-am dormit.
in rest n-am eu probleme de orgolii personale as ca dau informatia direct de la sursa daca-i stiu sursa

in rest n-am eu probleme de orgolii personale as ca dau informatia direct de la sursa daca-i stiu sursa

daca aia ar fi fo "sursa"...
probabil o fi fo sursa ta...
dar nu a tuturor
stii cum e... unii is nascuti n´aitea sursei
aia nu conteza...

probabil o fi fo sursa ta...
dar nu a tuturor
stii cum e... unii is nascuti n´aitea sursei

aia nu conteza...

- kingofbeasts
- veteran
zic si eu ce stiu ca-i usor de gasit dar daca unii stiu mai bine sa graiasca ca n-am nimic impotriva. 

-
- veteran
kleniacule,
era evident unde bati si cat de mare e frustrarea, nasol s-o urlii pe forum dar daca nu te poti abtine
era evident unde bati si cat de mare e frustrarea, nasol s-o urlii pe forum dar daca nu te poti abtine
am gasit! multzam.kingofbeasts scrie:Mai poti face curatirea si mecanic iar operatiunea o gasesti la WSB pe pagina intr-un articol de-al lui Andrei Sava.

stai linistit..., pt mine nu conteza daca tu de la ei ai auzit sau invata cevakingofbeasts scrie:zic si eu ce stiu ca-i usor de gasit dar daca unii stiu mai bine sa graiasca ca n-am nimic impotriva.
e bine sa fi prudent cind traji linia... diplomatic... precum ca izvorul sau sursa unica si orijinala ar fi " aia "
surpriza poate fi alta..

deci te poti considera artist !Adi G scrie:am gasit! multzam.kingofbeasts scrie:Mai poti face curatirea si mecanic iar operatiunea o gasesti la WSB pe pagina intr-un articol de-al lui Andrei Sava.