Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Mini mic io zic sa nu intri in jocul in care ''piticii pe creier'' danseaza sarabanda.Sint convins ca lanseta ta va merge de minune..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
mini mic..din partea mea vorbeam de defecte atat de minore, ce doar un ochi bolnav de rodbuilder poate observa si care nu afecteaza cu nimic lanseta nici in functionalitate si nici in aspect(privind din unghiul userului normal)de asta nu tin sa le enumar, ca ar parea carcoteala ieftina...deci stai linsitit si fa-ti cate lansete vrei la Narik...Se vede ca stie ce face...si sigur o sa te satisfaca lansetele facute de el...
-
- veteran
mini_mic,
Narik a ales bine bine : distanta la KL-H , KB5.0 intermediar intre H5.5 si KT4.5.
LGST4.5 este mult mai jos decat un KT4.5 si sare primul inel KT4.5 dupa top.
Este motivul pentru care am vandut inelele LGST 4.5 care au o problema de proiecare(sunt prea joase fata de blank) si merg doar cu un KT4.0 usor inclinat ca sa fie la nivelul pastilei inelului LGST4.5 intre in sarcina imediat.
Sunt probleme care se remediaza construite lansete cu inele KR in mai multe variante si pescuind cu ele, daca esti atent iti arata imediat lanseta ce trebuie modificat.
Am vazut cateva lansete construite cu KR dupa fisa Fuji cu toate minusurile lor.
God job Narick!
Narik a ales bine bine : distanta la KL-H , KB5.0 intermediar intre H5.5 si KT4.5.
LGST4.5 este mult mai jos decat un KT4.5 si sare primul inel KT4.5 dupa top.
Este motivul pentru care am vandut inelele LGST 4.5 care au o problema de proiecare(sunt prea joase fata de blank) si merg doar cu un KT4.0 usor inclinat ca sa fie la nivelul pastilei inelului LGST4.5 intre in sarcina imediat.
Sunt probleme care se remediaza construite lansete cu inele KR in mai multe variante si pescuind cu ele, daca esti atent iti arata imediat lanseta ce trebuie modificat.
Am vazut cateva lansete construite cu KR dupa fisa Fuji cu toate minusurile lor.
God job Narick!
-
- veteran
inelele LGST 4.5 care au o problema de proiectare
-
- veteran
inelele LGST 4.5 care au o problema de proiectare
Sunt probleme care se remediaza construind lansete cu inele KR in mai multe variante si pescuind cu ele
Am pescuit cu un Z-bone LE 705 construit cu inele KL(standard nu H) si KT (micro) si functiona dar avea frecari mai mari si stress suplimetar pe unele inele.
Lanseta Z-bone LE 705 nu avea inel KB si trecere abrupta intre KL 7 sau 8 si primul KT de 4.0
Sunt probleme care se remediaza construind lansete cu inele KR in mai multe variante si pescuind cu ele
Am pescuit cu un Z-bone LE 705 construit cu inele KL(standard nu H) si KT (micro) si functiona dar avea frecari mai mari si stress suplimetar pe unele inele.
Lanseta Z-bone LE 705 nu avea inel KB si trecere abrupta intre KL 7 sau 8 si primul KT de 4.0
Can I have job like that???cristian.ene scrie:
God job Narick!

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Good job Narik!
-
- veteran
mynu_cs a iesit ceva haios oricum

Spor la treaba si haideti cu pozee

"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Pe 1 Dec am pescuit la Stolnici cu un Penix Recon1 model 723 1/8 -1/2 oz construit de fabrica.
Blankul si maenrul imi plac fosrte mult dar firul mi s-a agatat de inele de foarte multe ori si am observat ca firul vrileaza mult mai usor comaprativ cu inelele dotate cu inele semi-micro(4.5mm) .
Cum de un an si jumatate am pescuit doar cu lasnete doate cu inele KR problemele inelelor L cu diametre mai mari mi-au sarit in ochi si au devenit deranjante in anumite perioade cand firul se incapatana sa se infasoare de inele nr 2-3 de la varf.
A fost o zi fara vant si cu toate acestea problema s-a intamplat destul de des.
Nu as mai putea sa ma intorc la vechile inele dupa ce am pescuit doar cu inele KR.
Blankul si maenrul imi plac fosrte mult dar firul mi s-a agatat de inele de foarte multe ori si am observat ca firul vrileaza mult mai usor comaprativ cu inelele dotate cu inele semi-micro(4.5mm) .
Cum de un an si jumatate am pescuit doar cu lasnete doate cu inele KR problemele inelelor L cu diametre mai mari mi-au sarit in ochi si au devenit deranjante in anumite perioade cand firul se incapatana sa se infasoare de inele nr 2-3 de la varf.
A fost o zi fara vant si cu toate acestea problema s-a intamplat destul de des.
Nu as mai putea sa ma intorc la vechile inele dupa ce am pescuit doar cu inele KR.