Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de grey-wolf » 24 Ian 2013, 22:27

lau_bau scrie:
Data viitoare promit sa masor exact.
sa nu incerci cu pasul pe apa ca unul singur a reusit pina acum :D :D :D ( glumesc )
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 24 Ian 2013, 22:44

Super tare. :lol: :lol: :lol:
Cine stiu la gluma.........
:respekt:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Ian 2013, 22:52

Masoara pe mal sa vezi cat e 70-80 de metri. Foarte mult din punct de vedere al pescuitului la spinning. Nu vei pescui probabil niciodata la asa o distanta.
100 de metri este foarte mult. Cat doua bazine olimpice da innot sau, aproximativ, cat un teren de fotbal.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 24 Ian 2013, 23:37

Sunt constient ca nu voi pescui niciodata la distanta aia.
Nu prea poti.....
Pe unele balti,la stiuca unde nu poti cu barca ai nevoie sa lansezi foarte departe dar degeaba ca dupa
o anumita distanta nu mai contolezi naluca.

Cand am facut lansarile alea pe baraj a fost pur si simplu sa vad ce poate batul
si de aceea l-am incarcat si fortat la limita.

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 24 Ian 2013, 23:39

stefanflorin scrie:ii dau maxim 60 de metri.
Acuma sa fim seriosi,un pescar bun cu o scula buna lanseaza 50-60 de metri cu un streamer.
:lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Ian 2013, 23:48

http://www.youtube.com/watch?v=NSxzZqk3pSY

S-a mai postat mai demult. Lanseta pare in jur de sau sub 9'...si da cu 21 g. Eu zic ca se poate da 100 de metrii si la spin mai ales daca vb. de 45g. Nu oricine,nu oricum..dar este posibil. Asta asa ca un raspuns la crapangii cu striper 50mm, 3,90 m si 100-120g :). ..lanseta de 2,10-2,40 ..lest 21g...si 99 m!!!....Cu 45 g si spin, dai distanta respectiva fara prestanta de balet a'lu' Murata :)

Totusi si eu l-as invita pe lau sa masoare mai exact distanta..:)

lau..stai un pic...ai dat de pe baraj? Sau de la o inaltime considerabila? Ca atunci vb. de altceva.. :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 24 Ian 2013, 23:57

Cand o sa ajung sa lansez asa pendulat la pescuit... inseamna ca nu mai am pescuit in cap :lol: :lol: ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Ian 2013, 00:03

Crezi? Intreaba doar pe crapari :)...Sau aia de surfcasting. Pendule and stuff..si mai si prind peste...cica e pescut si ala :))

Noi nu avem voie..or what? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 25 Ian 2013, 00:13

ULK scrie:http://www.youtube.com/watch?v=NSxzZqk3pSY

S-a mai postat mai demult. Lanseta pare in jur de sau sub 9'...si da cu 21 g. Eu zic ca se poate da 100 de metrii si la spin mai ales daca vb. de 45g. Nu oricine,nu oricum..dar este posibil. Asta asa ca un raspuns la crapangii cu striper 50mm, 3,90 m si 100-120g :). ..lanseta de 2,10-2,40 ..lest 21g...si 99 m!!!....Cu 45 g si spin, dai distanta respectiva fara prestanta de balet a'lu' Murata :)

Totusi si eu l-as invita pe lau sa masoare mai exact distanta..:)

lau..stai un pic...ai dat de pe baraj? Sau de la o inaltime considerabila? Ca atunci vb. de altceva.. :)
Stima ULK

Nu era de pe baraj sau de la inaltime.Malul era intradevar mai inalt pentru ca barajul respectiv este intre dealuri.
Fara vant sau alte smecherii.
Sincer data viitoare cand mai merg il iau pe old-radu de martor si masuram cu counterul.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 25 Ian 2013, 00:31

SF scrie:
cipic scrie: Nu mai vb de voblere, parerea mea ca singurul vobler cu care arunci foarte mult este Salmo Slider!!!
Daca Salmo Slider ii vobler , la fel ca Rapala Rattling dealtfel (hai sa le numim generic hardbaituri ) , io dau catre 100 de m . Cu vobler floating la 60 de m cred ca ajung .

Cu un Jackson Pinn Tail , vobler , adica cu barbeta , se trece de 60 de m , is naluci de 8-9 cm si 40 de gr , mici ci compacte .

SF nu are rost sa o dam in S.F.-uri :D daca m-ar fi corectat nenea Piotr Piskorski mi-as fi cerut scuze ca nu stiu sa fac deosebirea intre un jerkbait si un vobler!!! Imi aduc aminte de primul targ AVP de la Polivalenta cand a venit nenea Piotr sa ne invete sa pescuim cu ''voblerele'' astea, la demonstratia polonezului ne uitam toti ca niste stiuci cand vad prima data un Slider si ne intrebam:,,Ba, asta vrea sa prindem peste cu vobler fara barbeta?!'' si chiar a avut un atac in timpul demonstratiei nenea Piotr!!! Timpul a trecut si Sliderul a ajuns 43 RON intre timp si probabil o sa mai creasca!!!

Am dat si eu 100 m cu un Slider sau poate chiar mai mult, in momentul lanseului s-a rupt nodul de la textil si s-a dus Slider-ul pana pe malul celalalt, noroc ca nu era nimeni in locul ala ca il decoram cu un Slider pe frunte!!!

Fire intinse!!!

Scrie răspuns