Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
nu stiu cat de bune sunt ca argumente dar ala cu prezervativul o fo mai misto 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Am o lanseta G.Loomis IMX care a fost "dezbracata" complet de "finish". Nu am simtit nicio modificare a senzitivitatii lansetei. Poate daca citeam dezbaterea asta inainte.... 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
argumentu ala a fost betonMuskMd scrie:nu stiu cat de bune sunt ca argumente dar ala cu prezervativul o fo mai misto

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
De asta vorbeam eu de viteza de revenire, care desi are legatura cu senzitivitatea, se poate simti, chiar masura la o adica...Fata de senzitivitate, care este o chestie foarte foarte relativa si depinde aproape 100% de mana care o percepe...mai exact cum percepe.
Dupa minningul meu ...facut cu tarnacopul cu mana mea...nicidecum de pe net sau din alte surse, un blank vopsit sau finisat mai excesiv....pierde din rigiditate aka. recovery speed.
Si tot asa de adevarat este ca unul finisat corect sa nu isi schimbe deloc tinuta nici dupa dezbracare.
Daca este vorba de Loomis...atunci clar ca dl. Gary facea economii deja de pe vremurile cand fortat de imprejurari si printre lacrimi, isi mai vopsea blankurile cu un strat suuuubtiiiire de tot
. Zgarcit un om, ce sa zic 
Dupa minningul meu ...facut cu tarnacopul cu mana mea...nicidecum de pe net sau din alte surse, un blank vopsit sau finisat mai excesiv....pierde din rigiditate aka. recovery speed.
Si tot asa de adevarat este ca unul finisat corect sa nu isi schimbe deloc tinuta nici dupa dezbracare.
Daca este vorba de Loomis...atunci clar ca dl. Gary facea economii deja de pe vremurile cand fortat de imprejurari si printre lacrimi, isi mai vopsea blankurile cu un strat suuuubtiiiire de tot

Sorin scrie:MuskMd scrie:adevarul e probabil undeva la mijloc.....dar ce ne place sa ne mai XXXX pe noi.....
doar pt ca exista 2 opinii contrare ( nu conteaza ca una are argumente si ala imaginatie doar ) nu inseamna intotdeauna ca adevarul e undeva la mijloc
Uite aci pot sa te contrazic tehnic. Poate ca mijlocul ala nu e chiar la mijloc

Uite, luam cazul de fata : dai lacul jos de pe carbon : se schimba ceva acolo. Masa ( oleaca) , sensitivitatea ( oleaca) , rata de revenire( oleaca) si actiunea ( oleaca) . Problema e ca acest oleaca e asa de necuantificabil ca restuldiscutiei e can can

PS sa nu imi scrii nimic pe privat ca si laude ca am inboxu' plin

Accept totusi Visa si Mastercard

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Alt minning.....Lanseta(ele) dezbracate de mine nu au trecut prin aceasta operatiune nicidecum cu scopul de a se transforma in campioni de recovery speed....pur si simplu cum bine a spus Ene, esti obligat sa le dezbraci pentru ca ramane afectat locul unde erau inele vechi... Ulterior am observat fara sa vreau,fara sa caut acest lucru, diferenta in tinuta...before/after.
Asta ma duce la gandul ca placebo au aia carora doar li se pare ca stiu despre ce vorbesc ,dar sunt pe langa...e doar un simplu urechism din partea lor.
Minerii sunt cu voi

Asta ma duce la gandul ca placebo au aia carora doar li se pare ca stiu despre ce vorbesc ,dar sunt pe langa...e doar un simplu urechism din partea lor.
Minerii sunt cu voi

ULK
o dai in balarii da na , suntem obisnuiti
pe de o parte spui ca doar la lansetele finisate excesiv , ar fi ceva diferente sesizabile
la cele finisate ok , nu se simte nici o schimbare
iar apoi ca tu cand ai descojit lansetele tale ai simtit clar diferenta ....
deci inseamna ca tu ai avut doar lansete finisate excesiv , nu ? Atunci ar avea sens .....
nu m-ai convins ca stii ce inseamna data mining .....bati campii
o dai in balarii da na , suntem obisnuiti
pe de o parte spui ca doar la lansetele finisate excesiv , ar fi ceva diferente sesizabile
la cele finisate ok , nu se simte nici o schimbare
iar apoi ca tu cand ai descojit lansetele tale ai simtit clar diferenta ....
deci inseamna ca tu ai avut doar lansete finisate excesiv , nu ? Atunci ar avea sens .....
nu m-ai convins ca stii ce inseamna data mining .....bati campii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
io nu cred ca vopseaua si lacul au asa mare efect asupra actiuni, rapiditati si sensi... bla bla...
alea is plastice... au efect dar e infim deci nu merita vorbit despre ele prin prizma aia
au efect in pescuit
o lanseta / scula... stridenta si lacuita sclipeste si sperie pestii !
probabil una scurta rau mai putin dar jo dau cu lansete de 15 craci si acolo e mai semnificativ efectu
deci bling blig no gud for fishing !
alea is plastice... au efect dar e infim deci nu merita vorbit despre ele prin prizma aia
au efect in pescuit
o lanseta / scula... stridenta si lacuita sclipeste si sperie pestii !
probabil una scurta rau mai putin dar jo dau cu lansete de 15 craci si acolo e mai semnificativ efectu
deci bling blig no gud for fishing !
-
- veteran
Un finisaj este mai bun cu cat este mai subtire si rezistent 

-
- veteran
Am la construit un GLX de 7`ft. MH 10-17lb. din seria MB si are cel mai subtire finisaj posibil, ceea ce arata ca fi zgarcit in stiul G.Loomis inseamna sa iti respecti clienti si sa nu pui pe fata blankurilor un fard gros si indoielnic
Cum urmeza sa vina si blankul similar NFC am sa fac o ccomparatie a greutatii, conicitatilor si rigiditatii materialelor din blankurile NFC -HM si GLX.
Stiu de la alte modele NFC - HM ca blankuri actuale sunt mai elastice ca material si ca sunt mai putin rapide decat unele modele GLX pentru ca schimbat mandrinele unor modele.

Cum urmeza sa vina si blankul similar NFC am sa fac o ccomparatie a greutatii, conicitatilor si rigiditatii materialelor din blankurile NFC -HM si GLX.
Stiu de la alte modele NFC - HM ca blankuri actuale sunt mai elastice ca material si ca sunt mai putin rapide decat unele modele GLX pentru ca schimbat mandrinele unor modele.