Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Cristian ,sa le luam pe rind..
Din toate citatele alea date de tine,reiese ca autorii lor sint ...Sava si Razvan..ori eu nu sint responsabil de parerile lor,deci pe mine sa nu ma incluzi in intrebarile adresate lor..
As vrea sa-ti atrag atentia ca sint persoane diferite de mine,si,deci,parerile lor difera de ale mele..
Poate nu ma crezi,dar cind a fost vorba de spiralwrap si te-am intrebat cum sint sucite inelele,pe dreapta ori pe stinga,eu asa am crezut ca sint spiralurile,deoarece am gasit odata niste poze pe net si ...asa erau inelate lansetele respective,insa pentru ca nu m-a interesat subiectul prea mult atunci nu am dat atentie..le-am cautat ulterior si nu le-am gasit..
Este singurul lucru pe care poti sa mi-l imputi,din toate citatele tale,plus ca te-as ruga sa nu ma amesteci in aceeasi echipa cu cei doi ....de fapt te inteleg,tu nu ai vazut zimbetul ironico-dispretuitor al lui Razvan cind a vazut lanseta montat cu spiral wrap..si cu asta am spus totul..
Am fost interesat de subiectul spiral,deoarece intentionam sa-mi fac o lanseta pentru cranck-uri mari pe mhx cb847,si doream sa aleg varianta cea mai buna ,pentru aceasta lanseta..Discutiile de aici,mi-au atras atentia asupra spiral-wrap-ului,pe care-l tratasem cu superficialitate...insa doar pina atunci.Asa ca, am facut sapaturi pe forumurile americane si am fost ajutat foarte mult si de ULK,caruia ii multumesc foarte mult...Ideea de interviu cu cei doi,ii apartine impreuna cu meritul de a traduce si media interviurile,lucruri de care s-a achitat cu brio..
Din informatiile gasite pe forumuri si din interviurile celor doi,am vazut ca o lanseta montata spiral este mai stabila in mina,nu apare acea forta care tinde sa o suceasca lateral..Atunci am inteles de ce uneori cind intep lateral fata de peste imi sare uneori minerul de pe cot,aceasta ducind uneori la o intepare ineficienta,mai ales daca e vorba de pesti cu gura tare.In timpul drilului ,la plecarile in lateral blank-ul nu se torsioneaza asa de mult,lucru vizibil in special la clasele mai mici de putere.Knot-wind-urile dispar in proportie de cca 80 la suta zic eu..Unii,dorind sa evite atingerea firului pe blank,suplimenteaza excesiv numarul de inele,incarcind foarte mult blank-ul..Spiralwrap-ul elimina acest neajuns,poti pune exact atitea inele cite trebuie pentru a le ditribui corect si in numar optim pentru blank-ul la care lucrezi..Dar,din cauza lipsei de informatie,la public nu prinde...acest neajuns am incercat sa-l inlaturam noi..publicind in limba romana ce am gasit pe forumuri,mai mult pescuiesc deja de ceva timp si am prins pesti cu acest tip de lanseta ,ca sa nu vorbesc doar din ce am citit-auzit pe la altii..
Nu fac ..'teste',dar la o partida amicala pe Mures,eu impreuna cu un amic am facut un mic concurs de casting,pe real,adica pe apa,cu acelasi model de cranck,greu de un oz...El avea un st.croix legendtournament bass,de 7ft,de cranck si eu mhx-ul meu,tot de 7 ft,insa este adevarat ca mhx-ul este moderat fast fata de st.croix care este moderat..Insa el avea un shimano cronarch cu rulmenti bocc,iar eu un revowinch cu rulmenti standard si care se stie ca are un tambur destul de greu,undeva pe la 22de grame..Diferenta in lanseuri,in mod repetat,a fost de citiva metri buni de tot, in favoarea mhx-ului..Lansez cranck-uri voluminoase pe el,si la 40-50m,depinde de vint..Per total sint extrem de multumit de acest tip de lanseta si voi pescui in continuare cu ea.....sint atit de multumit de ea,incit m-am inhamat sa' dezbrac'celalat mhx,de gume mari,si sa-l inelez spiral cu micro-uri..
Din toate citatele alea date de tine,reiese ca autorii lor sint ...Sava si Razvan..ori eu nu sint responsabil de parerile lor,deci pe mine sa nu ma incluzi in intrebarile adresate lor..
As vrea sa-ti atrag atentia ca sint persoane diferite de mine,si,deci,parerile lor difera de ale mele..
Poate nu ma crezi,dar cind a fost vorba de spiralwrap si te-am intrebat cum sint sucite inelele,pe dreapta ori pe stinga,eu asa am crezut ca sint spiralurile,deoarece am gasit odata niste poze pe net si ...asa erau inelate lansetele respective,insa pentru ca nu m-a interesat subiectul prea mult atunci nu am dat atentie..le-am cautat ulterior si nu le-am gasit..
Este singurul lucru pe care poti sa mi-l imputi,din toate citatele tale,plus ca te-as ruga sa nu ma amesteci in aceeasi echipa cu cei doi ....de fapt te inteleg,tu nu ai vazut zimbetul ironico-dispretuitor al lui Razvan cind a vazut lanseta montat cu spiral wrap..si cu asta am spus totul..
Am fost interesat de subiectul spiral,deoarece intentionam sa-mi fac o lanseta pentru cranck-uri mari pe mhx cb847,si doream sa aleg varianta cea mai buna ,pentru aceasta lanseta..Discutiile de aici,mi-au atras atentia asupra spiral-wrap-ului,pe care-l tratasem cu superficialitate...insa doar pina atunci.Asa ca, am facut sapaturi pe forumurile americane si am fost ajutat foarte mult si de ULK,caruia ii multumesc foarte mult...Ideea de interviu cu cei doi,ii apartine impreuna cu meritul de a traduce si media interviurile,lucruri de care s-a achitat cu brio..
Din informatiile gasite pe forumuri si din interviurile celor doi,am vazut ca o lanseta montata spiral este mai stabila in mina,nu apare acea forta care tinde sa o suceasca lateral..Atunci am inteles de ce uneori cind intep lateral fata de peste imi sare uneori minerul de pe cot,aceasta ducind uneori la o intepare ineficienta,mai ales daca e vorba de pesti cu gura tare.In timpul drilului ,la plecarile in lateral blank-ul nu se torsioneaza asa de mult,lucru vizibil in special la clasele mai mici de putere.Knot-wind-urile dispar in proportie de cca 80 la suta zic eu..Unii,dorind sa evite atingerea firului pe blank,suplimenteaza excesiv numarul de inele,incarcind foarte mult blank-ul..Spiralwrap-ul elimina acest neajuns,poti pune exact atitea inele cite trebuie pentru a le ditribui corect si in numar optim pentru blank-ul la care lucrezi..Dar,din cauza lipsei de informatie,la public nu prinde...acest neajuns am incercat sa-l inlaturam noi..publicind in limba romana ce am gasit pe forumuri,mai mult pescuiesc deja de ceva timp si am prins pesti cu acest tip de lanseta ,ca sa nu vorbesc doar din ce am citit-auzit pe la altii..
Nu fac ..'teste',dar la o partida amicala pe Mures,eu impreuna cu un amic am facut un mic concurs de casting,pe real,adica pe apa,cu acelasi model de cranck,greu de un oz...El avea un st.croix legendtournament bass,de 7ft,de cranck si eu mhx-ul meu,tot de 7 ft,insa este adevarat ca mhx-ul este moderat fast fata de st.croix care este moderat..Insa el avea un shimano cronarch cu rulmenti bocc,iar eu un revowinch cu rulmenti standard si care se stie ca are un tambur destul de greu,undeva pe la 22de grame..Diferenta in lanseuri,in mod repetat,a fost de citiva metri buni de tot, in favoarea mhx-ului..Lansez cranck-uri voluminoase pe el,si la 40-50m,depinde de vint..Per total sint extrem de multumit de acest tip de lanseta si voi pescui in continuare cu ea.....sint atit de multumit de ea,incit m-am inhamat sa' dezbrac'celalat mhx,de gume mari,si sa-l inelez spiral cu micro-uri..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Cristian Ene a scris
Valabil si in cazul meu..Dincolo de asta, gresesti cand te adresezi mie ca facand parte dintr-o gasca. Da, am afinitati cu cativa din ceilalati muscari de pe aci. Dar suntem entitati individuale, iar eu mi-s independent ca dracu ....
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
mynu_cs scrie:grider46 scrie:Ma bag si eu in seama in sfarsit cu un bat . M am gandit cam un an la ce bat sa mi fac perfect adaptat ptr Dunarea de langa casa.Pana la urma am ramas la un blank SCV 7 labe care cica duce pana in 1 si 1/2(cred ca si mai mult).Zis si facut am dat comanda la blank care a venit mai repede decat ma asteptam si uite cum ma aleg eu cu un bat de a dreptul fast si impletit la mare arta de domnul Gabie.Ptr inele am ramas la Alconite,cu o Fuji Vss pusa pe invers.Sper sa va placa ptr ca eu m am indragostit de a dreptul
superba... o intrebare .. cam cat te-a costat
poate s-ar putea face un nou topic.. unde sa se certe toti astia.. ca deja e obositor sa citesti astea certuri pentru nimicuri.. mandria extrema si ingamfarea nu duc la nimic bun
Pescuitul e un "sport" de relaxare.. care te apropie de natura.. asa ca .. asteptati pana la iarna cand o sa aveti timp de asa ceva..
Fir intins la toti
Imi place la aceasta lanseta,in primul rind faptul ca sc5,este o alegere foarte buna pentru pescuitul pe Dunare,si imi place la aceasta lanseta mandrina pusa pe invers in combinatie cu gripul de carbon.Pe linga ca arata bine,posibil sa nu mai necesite lestare in cotor,gripul si toate celelate fiind suficiente pentru o buna echilibrare..minerul pare destul de lung si confotabil pe antebrat ,lucruri deloc de lepadat intr-un drill prelungit.....lucru de asteptat,avind in vedere caracteristicile lansetei ,vag creionate de propietar..Winding chek-urile si buttcap-ul,desi fara pretentii,se asorteaza placut ochiului cu elementele metalice ale mulinetei,contribuind la confortul mental al celui care il foloseste-deoarece se stie ca unii sint deranjati daca la lanseta lor unele lucruri nu sint conform gusturilor lor..Tocmai si din acest motiv,trebuie sa fim recunoscatori ca exista posibilitatea numita rodbuilding..Inelel alconite,sint o buna alegere raport pret calitate,mai ales daca au fost combinate cu un fuji sic pe virf..despre numarul ,dispunerea si matisajul lor nu pot sa zic nimic,deoarece nu reiese clar din poza ,decit ca nu sint ..k-uri..
Una peste alta mi se par suficiente motive sa zic ca este o lanseta ..faina si sa-i doresc inca odata propietarului sa o foloseasca santos si cu folos..
.
.
-
- veteran
Hai Gigi las-o moarta cand am atras atentia ca e singura solutie care elimina toate probleme pentru orice fel de blank de la UL la H sau cu orice tip de actiunea.
Pentru unii care se cred atat de profi competitori ca voi e cam multa superficialitate si in primul rand o mare cantitate de fatarnicie
Negi un lucru ca apoi sa spui ca il promovezi si il explici
Am explicat cat se poate de clar http://conceptcustomrods.ro/?p=1324 lucruri care in USA foarte multi rodbuilderi le folosesc de zeci de ani.
G.Loomis a dotat in aniii 90` toate lansetele lor si unele de la Cabela`s cu inele spiral wrap si masele au refuzat
Superficialitatea lui Sava cu atitudini de genul
1. Spiral wrap de urat, nu e nevoie de el functioneaza cu sistemul clasic , putea inainte sa incerce pe mai multe puteri de blankuri mai ales ca promoveaza si practica stilul asta de
si apoi sa traga concluzii.
Masele sunt socate de lucrurile care le contrariază gandirea lor obisnuita dar la ,,specialişti,, te aştepti sa folosească argumente ştiintifice nu pareri http://conceptcustomrods.ro/?p=1324
Si in USA reactia de respingere a fost similara şi la fel de rezistentă la informare
http://www.rodbuilding.org/read.php?2,10610
2. Nu folosesc inele KT pentru ca sunt mai grele
si astea sunt urate decat L (asta in conditiile in care Fuji si-a dat seama de problemele inele cu profil L si le-a inlocuit cu cele KT- KB proiectate special pentru spinning. Cele cu profil L au fost proiectate pentru fly si Fuji au facut un compromis cand au mixat Y cu L pentru seturile Concept dar ştiau de probleme)
3. Reclama deşanţată la blankurile MHX care sunt in proporţie zdrobitoare prost gandite si realizate( ca actiune si putere) fapt confirmat chiar de clientii lui care au primit un znop de blankuri si abia au selectat unul
e obositor pentru unii sa gandeasca
Pentru unii care se cred atat de profi competitori ca voi e cam multa superficialitate si in primul rand o mare cantitate de fatarnicie

Negi un lucru ca apoi sa spui ca il promovezi si il explici

Am explicat cat se poate de clar http://conceptcustomrods.ro/?p=1324 lucruri care in USA foarte multi rodbuilderi le folosesc de zeci de ani.
G.Loomis a dotat in aniii 90` toate lansetele lor si unele de la Cabela`s cu inele spiral wrap si masele au refuzat
Superficialitatea lui Sava cu atitudini de genul
1. Spiral wrap de urat, nu e nevoie de el functioneaza cu sistemul clasic , putea inainte sa incerce pe mai multe puteri de blankuri mai ales ca promoveaza si practica stilul asta de

Masele sunt socate de lucrurile care le contrariază gandirea lor obisnuita dar la ,,specialişti,, te aştepti sa folosească argumente ştiintifice nu pareri http://conceptcustomrods.ro/?p=1324
Si in USA reactia de respingere a fost similara şi la fel de rezistentă la informare
http://www.rodbuilding.org/read.php?2,10610
2. Nu folosesc inele KT pentru ca sunt mai grele

3. Reclama deşanţată la blankurile MHX care sunt in proporţie zdrobitoare prost gandite si realizate( ca actiune si putere) fapt confirmat chiar de clientii lui care au primit un znop de blankuri si abia au selectat unul

e obositor pentru unii sa gandeasca

-
- veteran
de semlecangheorghe » Vin Apr 20, 2012 4:16 pm
Cristi,ce se intimpla daca pescuiesc pe riu??
Daca inelele sint montate in spirala pe dreapta ,si riul curge din stinga in dreapta e ok..
Dar daca trec pe malul opus si imi curge din dreapta in stinga??
Practic,pentru fiecare mal iti trebuie o lanseta??
Multumesc..
Hack you,pike...
Cristi,ce se intimpla daca pescuiesc pe riu??
Daca inelele sint montate in spirala pe dreapta ,si riul curge din stinga in dreapta e ok..
Dar daca trec pe malul opus si imi curge din dreapta in stinga??
Practic,pentru fiecare mal iti trebuie o lanseta??
Multumesc..
Hack you,pike...
-
- veteran
Gigi ne explica
Din categoria ,,nu stiu engleza deci nu inteleg,, (o scuza penibila, gandirea se produce conceptual in propria limba iar fizica e un limbaj universal)
Hai nu fi spăşit ca eşti doar javră , ai muşcat pe toată lumea ca un câine turbat chiar dacă nu aveai argumente în nici o ,,discuţie,, .
,,Din informatiile gasite pe forumuri si din interviurile celor doi,am vazut ca o lanseta montata spiral este mai stabila in mina,nu apare acea forta care tinde sa o suceasca lateral..Atunci am inteles de ce uneori cind intep lateral fata de peste imi sare uneori minerul de pe cot,aceasta ducind uneori la o intepare ineficienta,mai ales daca e vorba de pesti cu gura tare.In timpul drilului ,la plecarile in lateral blank-ul nu se torsioneaza asa de mult,lucru vizibil in special la clasele mai mici de putere.Knot-wind-urile dispar in proportie de cca 80 la suta zic eu..Unii,dorind sa evite atingerea firului pe blank,suplimenteaza excesiv numarul de inele,incarcind foarte mult blank-ul..Spiralwrap-ul elimina acest neajuns,poti pune exact atitea inele cite trebuie pentru a le ditribui corect si in numar optim pentru blank-ul la care lucrezi..Dar,din cauza lipsei de informatie,la public nu prinde...acest neajuns am incercat sa-l inlaturam noi..publicind in limba romana ce am gasit pe forumuri,mai mult pescuiesc deja de ceva timp si am prins pesti cu acest tip de lanseta ,ca sa nu vorbesc doar din ce am citit-auzit pe la altii..,,
sa vedem cum isi convinge Sava clietii pe care i-a consiliat ,,corect ,,sa aleaga poziţionarea cu inele sus pentru lansetele de casting
Misto ar fi sa le ia bani pentru modificarea lansetele din montajul clasic in cel spiral wrap
Nici nu ma gandesc câte lannsete de casting sunt montate standard de rodbuilderi
şi câte inele o să fie curăţate de pe lansete 
Din categoria ,,nu stiu engleza deci nu inteleg,, (o scuza penibila, gandirea se produce conceptual in propria limba iar fizica e un limbaj universal)
Hai nu fi spăşit ca eşti doar javră , ai muşcat pe toată lumea ca un câine turbat chiar dacă nu aveai argumente în nici o ,,discuţie,, .
,,Din informatiile gasite pe forumuri si din interviurile celor doi,am vazut ca o lanseta montata spiral este mai stabila in mina,nu apare acea forta care tinde sa o suceasca lateral..Atunci am inteles de ce uneori cind intep lateral fata de peste imi sare uneori minerul de pe cot,aceasta ducind uneori la o intepare ineficienta,mai ales daca e vorba de pesti cu gura tare.In timpul drilului ,la plecarile in lateral blank-ul nu se torsioneaza asa de mult,lucru vizibil in special la clasele mai mici de putere.Knot-wind-urile dispar in proportie de cca 80 la suta zic eu..Unii,dorind sa evite atingerea firului pe blank,suplimenteaza excesiv numarul de inele,incarcind foarte mult blank-ul..Spiralwrap-ul elimina acest neajuns,poti pune exact atitea inele cite trebuie pentru a le ditribui corect si in numar optim pentru blank-ul la care lucrezi..Dar,din cauza lipsei de informatie,la public nu prinde...acest neajuns am incercat sa-l inlaturam noi..publicind in limba romana ce am gasit pe forumuri,mai mult pescuiesc deja de ceva timp si am prins pesti cu acest tip de lanseta ,ca sa nu vorbesc doar din ce am citit-auzit pe la altii..,,
sa vedem cum isi convinge Sava clietii pe care i-a consiliat ,,corect ,,sa aleaga poziţionarea cu inele sus pentru lansetele de casting

Misto ar fi sa le ia bani pentru modificarea lansetele din montajul clasic in cel spiral wrap
Nici nu ma gandesc câte lannsete de casting sunt montate standard de rodbuilderi

Draga cristi, daca citesti, atent, superficial sau cum vrei, comentariile mele nu fac nici o referire la spiral wrap.... fac referire la numarul de inele pe care tu ziceai ca ar trebui montate pe o lanseta de casting... faceam bascalie de cate prostii poti sa debitezi, si mai grav, sa le mai si crezi, in special despre un gen de pescuit, cu lanseta de casting, despre care, din cele spuse de tine reiese ca ai renuntat mult prea devreme pentru a trage niste concluzii viabile... ca ai practicat acum 100 ani acest gen nu inseamna nimic, daca nu te-ai straduit sa-l pricepi si sa-l dibui. E ca si cum ai spune ca acum 50 de aninai avut prima bicicleta si ca ai incercat sa te dai cu ea, dar nici astazi nu poti merge fara rotile ajutatoare...
Am inteles cu totii ca iti place pescuitul la biban si fineturi si aia e, dar de acolo pana la multe concluzii prostesti pe care le tragi e cale lunga. Ti-am spus... cel mai grav este ca,,,, chiar le crezi.
Sanatate multa!
Am inteles cu totii ca iti place pescuitul la biban si fineturi si aia e, dar de acolo pana la multe concluzii prostesti pe care le tragi e cale lunga. Ti-am spus... cel mai grav este ca,,,, chiar le crezi.
Sanatate multa!
cristian.ene scrie:![]()
Gigi, hai sa te mai lamuresc cu ceva trebi, in ce ma priveste
Ca si tine, sunt amator in sportul asta cu rodbuildingul si privesc cu interes topicul. Personal am ajuns la concluzia ca nu e chirurgie pe creier si ca toate "basinile" artistice , ca altfel nu el pot numi , sunt doar basini si mofturi pt cei ce apreciaza excesiv latura estetica a lansetelor. Pot sa te uiti si la George Minculete, ca si el le face f frumoase
....
Dincolo de asta, gresesti cand te adresezi mie ca facand parte dintr-o gasca. Da, am afinitati cu cativa din ceilalati muscari de pe aci. Dar suntem entitati individuale, iar eu mi-s independent ca dracu....
Eu nu iti dau ignore. Sau cand iti dau , nu-mi trebe sa o zic. Pur si simplu nu te mai citesc
Dar in conditiile unui job obositor , din cand in cand mi-e distractiv sa arunc un ochi la ce se debiteaza pe aci ... si cum "limba dulce mult aduce" s-a nascut in Moldova, de ce sa nu arunc pastila, cand e cazul.
Nu ma obosesc, ca nu ma agit. Io ma distrez....ia-o ca pe o rupere a cotidianului impus de outlook, xcel si alte programe care ne infecteaza birourile
Voi aveti o activitate faina, frumos, competitii, bloguri, articole, aveti fani, aveti imagine , mai iese si un banut din fishing. E misto.
dar asta nu ar trebui sa va lase sa credeti ca numa ce vedeti voi in fata e bun. Si numa ce costa 120 usd e bun , sau daca nu e matagi, nimic nu e
. Plus ca, la fel ca multi altii, tu ai tendinta sa exagerezi cand esti contrat sau atacat
....
si drillul e mai misto asa![]()
![]()
in fine...eu tot mai astept o lamurire ( din pura curiozitate) cum e cu spiral wrapul ala...
sau de ce nu trebe sa se intersecteze batul cu firul la cast..... sau de ce faceti miscarea aia ( circulara ?!?) ca sa incarcati batul la cast si cum se aseamana aia cu ce e la fly ?:D
adica in final chestii ce tin de lansete, si de modificarea lor pt a ne atinge mai bine scopurile..oricare ar fi acele scopuri
Deci Andrei cum e cu spiral wrapu ca n-ai raspuns la intrebare
in primavara 2012 era nasol, ciudat de nefolosit pe o lanseta![]()
Acum cum e ?
Din cate citesc eu aici Cristi nu are o problema cu "javra" de Gigi cat are cu Sava...pai ce are Gigi cu ce a spus Sava?!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Tocmai din acest motiv,cu tine nu se poate discuta omeneste..ai nu fi spăşit ca eşti doar javră , ai muşcat pe toată lumea ca un câine turbat chiar dacă nu aveai argumente în nici o ,,discuţie,, .
In citatul pe care l-ai dat ca imi apartine,intrebarea mea nu a fost la misto,ci pur si simplu am intrebat,si chiar am zis anticipat..'multumesc'....de unde ai dedus ca este la misto???
Tu ai preferatsa iei intrebarea mea ,drept o ironie ,si de aici rezulta ca tu esti de fapt ceea ce ma acuzi pe mine,mai sus subliniat..
Iti repet,ce ai tu cu Sava este intre tine si el..nu sint eu reponsabil de parerile lui,de fapt fiecare avem dreptul la o opinie si tu si eu si Sava si oricine..
Problema ta este ca,nu respecti parerea altuia si iti desconsideri interlocutorul ,si drept dova stau cuvintele mai sus subliniate..
De fapt si la discutii anterioare ,cind te-am intrebat unele lucruri ,ai preferat sa desconsideri si sa ridiculizezi,si tot tu ai zis cind ti-am raspuns cu aceeasi moneda,ca am io ceva cu tine...
In fine nu o sa mai repet greseala,lasindu-te sa aberezi in continuare,caci vad ca esti marcat rau de Sava,atita doar te rog,nu iti rafringe frustrarile generate de perfectiunea lansetelor facute Sava ,asupra mea,si nici nu ma baga ina aceeasi oala cu el..
P.S.La nivelul lansetelor de fly facute de Sas si Minculete.....multi aspira..putini ajung..si aia care nu ajung,zic ca-s 'acrii strugurii..''
.
.
-
- veteran
de Andrei » 14 Iun 2011, 16:56
Asteptam cu interes sa ne spui despre montarea inelelor in spirala ....
http://www.wsbteam.com/
http://www.fishinglifestyle.net/
http://www.asavacustom.com/
Asteptam cu interes sa ne spui despre montarea inelelor in spirala ....

http://www.wsbteam.com/
http://www.fishinglifestyle.net/
http://www.asavacustom.com/