Inelele la care te-ai uitat sunt Gold Cerment... Intradevar sunt cele mai scumpe inele cu insertie ceramica... Inele din care nu cred ca ai mai vazut pana acum pe nici o lanseta de serie, din acelasi motiv.... PRETUL. (nici macar pe cele mai scumpe JDM-uri)
Un set de inele TiSiC pentru blankul ales de tine, indiferent ca e de casting sau de spinning iti garantez ca nu depaseste cei 100$ despre care am scris in postul precedent.
In materie de blankuri americane nu cred ca Matagi este cel mai potrivit loc pentru estimarea unui pret, care sunt putin mai mari decat a celor din SUA(in acest caz cu 25$ mai scump).
Deci cu toate ai iesi undeva la... 240$ + valorea manerului cu mandrina(in postarea ta este trecut pretul cu pentru GK-CECS16-KD4 - adica cu pluta), pentru modelul scris de tine pretul este intre 8900 si 10570 - aprox 107-128$
Un total de 347-368$.... pretul la ce ai enumerat tu mai sus este de aproximativ - 492$ - discrepanta este relativ mare.
Referitor la japonezismele scumpe..... Nu spun ca nu rezista sau ca nu sunt bune... doar ca am vazut vestejituri la niste preturi incredibile

Aceeasi garantie o ai si la un blank ca si la o lanseta... Trimiti in SUA sau Japonia daca e greseala lor iti trimit blankul cu lanseta rupta inapoi, si in mare parte se poate recicla cam tot ce-a fost pe lanseta originala.
Referitor de preturi... sunt in functie de complexitatea designului lansetei