Lanseta se incepe sa se incarce de la 4g dar sentimentul nu e tocmai placut cu 4-5g.
.....probabil ca sentimentul va deveni extaz daca mai incarci 0.8grame...Garantat.
blankul este rigid si varful prea puternic pentru pescuit de finete si pesti mofturosi.
Mama lor da pesti....cum si-au permis ei sa faca mofturi cind o venit guru in teste..
Blankuri cu actiuni mai reusite decat HM-SJ782-MHX am vazut mai multe lansete sub 200USD de la Sakura , Berkey, Shimano, , Daiwa sau alte modele de pe piata din USA.
Pai nah,poate daca iti cereau astia de la mhx,parerea tie,reuseau sa sara peste stacheta asta..
NFC ofera alt nivel de pescuit prin blankurile din seriile MB si SJ atat prin actiune cat si prin elasticitatea materialelor.
Asta era de fapt chintesenta...Am auzit si io ca sint iextrem de elastice..Cica in loc de scrim or folosit elastic din chilotii lu bunica..Rezultatul la uimit chiar si pe bunicu'...
Pfai si actiunea...la modelele m-l...iesti in extax..cu 4 grame,la 5 ..ca si cum ai bea 10 redbulluri,la 7....nu mai continui..,dar te simti in Nirvana rodbuilderilor,da,acolo unde blancurile seeker nu pescuiesc dupa colt(trebuiau sa vina si ei saracii cu ceva nou),si unic distribuitor NFC,din galaxia noastra este cineva cu un nume format din 3 litere,din care doua sint vocale si se repeta..
Ene esti cel mai subiectiv si partinitor rodbuilder pe care l-am vazut pina acuma,si iti doresc din toata inima sa ai in lanseta ta aia elastica,de fibra,musteciosul care m-a drilat pe mine alaltaieri.Iti garantez ca ..extazul va fi maxim...cind constati ca tragi de el cu...cotorul lansetei..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.