Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de SVF » 13 Mar 2012, 21:37

rine scrie:o astept pe a ta. mai mosmondesti mult? :)
Credeam ca mie mi-i te adresezi dat fiind faptul ca ai postat dupa mine :lol: .Chiar ma gandeam de unde stie lumea ca-mi fac si eu ceva :lol: :lol: Oricum,in cateva zile "urc" si eu una cu miros de nuc :lol:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 14 Mar 2012, 00:13

Andrei scrie:Pai toate le fac ca pentru mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am auzit ceva zvonuri ca saptamana asta ar fi si a noastre la rand......oare sa fie doar zvonuri?
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Mar 2012, 10:59

SVF scrie:
rine scrie:o astept pe a ta. mai mosmondesti mult? :)
Credeam ca mie mi-i te adresezi dat fiind faptul ca ai postat dupa mine :lol: .Chiar ma gandeam de unde stie lumea ca-mi fac si eu ceva :lol: :lol: Oricum,in cateva zile "urc" si eu una cu miros de nuc :lol:
la tine m=am referit ,dar m-a deturnat andrei :lol:
ai tu o "scapare' mai veche ,la alt topic .....
aveti grija la postari , lumea e cu ochii pe voi. :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Mar 2012, 20:55

Ehhh,io's chelea manzului fata de operele de arta a diferitilor rodbuilderi ce posteaza pe aici.Dar no,o inceput sa-mi placa joaca asta,incerc sa o fac ca pe o distractie(un blank vechi aici,cost minim fara prea multe pretentii) si in speranta ca nu zgarii retina nimanui bag timid cate-o poza :wink:
[album]Imagine

Uploaded with ImageShack.us[/album]

[album]Imagine

[album]Imagine

[album]Imagine

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 14 Mar 2012, 23:11

interesanta ideea cu lemnul poate mai trebuia sa l strunjesti mai bine ca sa se pupe rubber corkurile mai la fatza.cel putin asa se vede.... dar oricum felicitari pentru indrazneala si munca.Sa l stapanesti sanatos si sa ai parte de capturi cat mai mari!!!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Mar 2012, 23:17

Multumesc mult. :respekt:

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 15 Mar 2012, 01:21

e mai original asa din brishca. superb!
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Mar 2012, 08:50

Torescu Octavian scrie:interesanta ideea cu lemnul poate mai trebuia sa l strunjesti mai bine ca sa se pupe rubber corkurile mai la fatza.cel putin asa se vede.... dar oricum felicitari pentru indrazneala si munca.Sa l stapanesti sanatos si sa ai parte de capturi cat mai mari!!!!

Sper ca asta,tot lemn,sa fi iesit mult mai bine. :wink: Respecte.
[album]Imagine

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 28 Mar 2012, 09:20

arata foarte bine butul asta mult mai profi.acum depinde pe ce lanseta il pui.daca il montezi pe un blank mai fin incearca sa nu fie gros.parerea mea sa i mai cobori un pic conicitatea ca sa dea mai bine vizual.din poza numi dau seama ce diametru are.daca te a prins microbul " Rodbuilding" nu mai scapi.asta i ti spun din experienta mea.Am inceput de la un grip si acuma nu am loc intro camera de masinarii si accesorii dedicate acestei frumoase meserii :respekt:

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 29 Mar 2012, 20:53

Torescu Octavian scrie:arata foarte bine butul asta mult mai profi.acum depinde pe ce lanseta il pui.daca il montezi pe un blank mai fin incearca sa nu fie gros.parerea mea sa i mai cobori un pic conicitatea ca sa dea mai bine vizual.din poza numi dau seama ce diametru are.daca te a prins microbul " Rodbuilding" nu mai scapi.asta i ti spun din experienta mea.Am inceput de la un grip si acuma nu am loc intro camera de masinarii si accesorii dedicate acestei frumoase meserii :respekt:
Ceva poze cu "printesa" St. Croix de 2.92 ?! Hai ca nu mai am rabdare pana ajunge la mine :mrgreen: :D :D !!!
spinning-addicted!

Scrie răspuns