Credeam ca mie mi-i te adresezi dat fiind faptul ca ai postat dupa minerine scrie:o astept pe a ta. mai mosmondesti mult?
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Am auzit ceva zvonuri ca saptamana asta ar fi si a noastre la rand......oare sa fie doar zvonuri?Andrei scrie:Pai toate le fac ca pentru mine![]()
![]()
![]()
![]()
la tine m=am referit ,dar m-a deturnat andreiSVF scrie:Credeam ca mie mi-i te adresezi dat fiind faptul ca ai postat dupa minerine scrie:o astept pe a ta. mai mosmondesti mult?.Chiar ma gandeam de unde stie lumea ca-mi fac si eu ceva
![]()
Oricum,in cateva zile "urc" si eu una cu miros de nuc
ai tu o "scapare' mai veche ,la alt topic .....
aveti grija la postari , lumea e cu ochii pe voi.
Ehhh,io's chelea manzului fata de operele de arta a diferitilor rodbuilderi ce posteaza pe aici.Dar no,o inceput sa-mi placa joaca asta,incerc sa o fac ca pe o distractie(un blank vechi aici,cost minim fara prea multe pretentii) si in speranta ca nu zgarii retina nimanui bag timid cate-o poza
[album]
Uploaded with ImageShack.us[/album]
[album]
[album]
[album]
[album]

[album]

[album]

[album]

- Torescu Octavian
- senior

interesanta ideea cu lemnul poate mai trebuia sa l strunjesti mai bine ca sa se pupe rubber corkurile mai la fatza.cel putin asa se vede.... dar oricum felicitari pentru indrazneala si munca.Sa l stapanesti sanatos si sa ai parte de capturi cat mai mari!!!!
e mai original asa din brishca. superb!
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Torescu Octavian scrie:interesanta ideea cu lemnul poate mai trebuia sa l strunjesti mai bine ca sa se pupe rubber corkurile mai la fatza.cel putin asa se vede.... dar oricum felicitari pentru indrazneala si munca.Sa l stapanesti sanatos si sa ai parte de capturi cat mai mari!!!!
Sper ca asta,tot lemn,sa fi iesit mult mai bine.
[album]

- Torescu Octavian
- senior

arata foarte bine butul asta mult mai profi.acum depinde pe ce lanseta il pui.daca il montezi pe un blank mai fin incearca sa nu fie gros.parerea mea sa i mai cobori un pic conicitatea ca sa dea mai bine vizual.din poza numi dau seama ce diametru are.daca te a prins microbul " Rodbuilding" nu mai scapi.asta i ti spun din experienta mea.Am inceput de la un grip si acuma nu am loc intro camera de masinarii si accesorii dedicate acestei frumoase meserii 
Ceva poze cu "printesa" St. Croix de 2.92 ?! Hai ca nu mai am rabdare pana ajunge la mineTorescu Octavian scrie:arata foarte bine butul asta mult mai profi.acum depinde pe ce lanseta il pui.daca il montezi pe un blank mai fin incearca sa nu fie gros.parerea mea sa i mai cobori un pic conicitatea ca sa dea mai bine vizual.din poza numi dau seama ce diametru are.daca te a prins microbul " Rodbuilding" nu mai scapi.asta i ti spun din experienta mea.Am inceput de la un grip si acuma nu am loc intro camera de masinarii si accesorii dedicate acestei frumoase meserii
spinning-addicted!