Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cata_asp
veteran
veteran

Custom...

Mesaj de cata_asp » 31 Dec 2011, 15:09

In afara de raspunsurile din topic, gasesti informatie folositoare si aici: http://www.wsbteam.com/category/do-it-yourself/.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Dec 2011, 15:09

elias scrie:
SF scrie: Chestia aia cu nu te poti face in gustu omului nu se aplica aici

Oau.Si ma rog de ce aici nu se aplica ideea de" gustul fiecaruia"?
Pentru ca nu ai cum !

Oamenii astia de si-au pus operele pe aici asteapta o critica , pozitiva sau negativa ! Tu ce faci , le dai 10 la toti pentru ca nu te poti c... in gustu omului !
Esti afara din context !
Ei oricum is multumiti cu achizitiile , sau ma rog, cum le-o iesit opera , insa nu de aia le arata la lume !

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 31 Dec 2011, 15:10

Inele fuji alconite;dimensiuni:byag 16si8mm,blag6,5si3de4mm.Ygrecurile mai distantate ,alea de fli mai apropiate.Distante 11,13,15,17,20,30cm asta orientativ.Sa nu pui top (inel de varf),e mai greu decat 2 single:matisezi unul dala de fly.Sa nu pui inele pe mufa,imediat sub mufa sau imediat deasupra mufei(sant incomode la mufat si demufat).Ata poate fi ata de montat muste uni 8/0(inghite mai putin lac),sigur ai.Lacul poate fi orice lac chiar si cel mai ieftin o sa tina,daca vrei calitate cumpara flexcoat.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Dec 2011, 15:21

ULK scrie:SF...Exact de asta am intrebat...dar a raspuns Razvan mai repede...Da, chiar cred in asta ..mai ales in cazul de fata, despre care se discuta aici...As vrea sa imi zici un bat kitch care a aparut aici si unul care e foarte aproape de primul ...dar inca nu e ....Reusesti? Eu nu as reusi, sigur.
Interpretam arta de acord cu propriile aspiratii , izvorate din forma noastra de viata .

Iti pot spune care-s kitschuri , insa is pentru mine !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Dec 2011, 15:24

Pai ce faci?Parca ziceai ca baietii asteapta o parere.Buna sau rea.Acum le ti doar pentru tine?Vrei sa fi afara din context? :lol: Sau doar postezi aiurea-n padure? :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Dec 2011, 15:41

Daca ai tu vreme acuma sa rasfoiesti toate posturile unde is postate bete si sa le pui aici in ordine , o sa-mi public parerile :)

Si oricum mai Ilie , mi-am spus parerea depre unele "opere" de pe aici , nu am tinut doar pentru mine :)

Doar ca ULK vrea mai mult , el crede ca exista o granita exact in asta !

Mai am o ora :)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Dec 2011, 15:55

Da, ar fi foarte interesant sa ne exprimam opiniile personale privind cea mai frumoasa si cea mai kitsch lanseta de pe acest topic. :D
Incerc sa intru si eu in joc, sper sa imi permita timpul, caci sunt foarte multe pagini de vazut.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Dec 2011, 16:11

Nu-i neaparat nevoie sa gasesti in final o lanseta pe care o categorisesti drept kitsch , poate sa fie in ochii tai cea mai inestetica , insa nu musai kitsch !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Dec 2011, 16:13

Io zic ca o sa fie un subiect bun pe iarna , bine , la unii :)

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 31 Dec 2011, 16:58

Tavi scrie:Ce pot strica cand pun rasina?
Nu-s multumit de solutia "pune-le tot acolo" . :P
Cu un epoxy mai rapid din magazinele tehnice si fara invirtitoare o sa faci treaba cu tzaraita si foarte greu....trebuie sa mai invirti cu o mina si sa nivelezi cu cealalta.Daca incalzesti creuzetu inainte sa iasa din bule,apoi se intareste foarte repede.
Daca ai de gind sa schimbi pozitia inelelor....vezi inainte cit de bine reusesti sa cureti blancul de rasina veche si daca esti multumit de cum vor arata locurile unde au fost inelele vechi.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns