Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pana nu incepe concursul de frumusete, am si io ceva intrebari.
Am o lasneta Bass Pro Shops Micro Lite 1/32-1/4 OZ 6' (1.8 m) si are inelele cam naspa, respectiv cam mari si grele, imi pare ca incarca aiurea lanseta.
Mi le-as schimba si as face-o singur.
Ce inele imi recomandati? Cate? Marime? Cum sa le dispun pe lanseta?
In caz ca are importanta, batul il folosesc cu un shimano symetre 750.
Ce ate si lac imi trebe?
Musai instalatie de-aia de invartit lasneta sau sunt si lacuri care se uscuca mai repede?
Mersi.
Am o lasneta Bass Pro Shops Micro Lite 1/32-1/4 OZ 6' (1.8 m) si are inelele cam naspa, respectiv cam mari si grele, imi pare ca incarca aiurea lanseta.
Ce ate si lac imi trebe?
Musai instalatie de-aia de invartit lasneta sau sunt si lacuri care se uscuca mai repede?
Mersi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
SF...Exact de asta am intrebat...dar a raspuns Razvan mai repede...Da, chiar cred in asta ..mai ales in cazul de fata, despre care se discuta aici...As vrea sa imi zici un bat kitch care a aparut aici si unul care e foarte aproape de primul ...dar inca nu e ....Reusesti? Eu nu as reusi, sigur.
Tavi..stai sa vezi raspunsuri exacte si exhaustive din partea rodbuilderilor autohtoni..in cel mai bun caz pe PM...dar nu e sigur nici aia
Daca imi permiti niste sugestii...inele micro, ata de grosimea A si epoxy Lite formula..ca si marci..e de gustibus.
De invartit cam trebuie ceva...da.
Tavi..stai sa vezi raspunsuri exacte si exhaustive din partea rodbuilderilor autohtoni..in cel mai bun caz pe PM...dar nu e sigur nici aia

Daca imi permiti niste sugestii...inele micro, ata de grosimea A si epoxy Lite formula..ca si marci..e de gustibus.
De invartit cam trebuie ceva...da.
- Torescu Octavian
- senior
daca nu ai mai facut niciodata asa ceva i ti va fi greu fara ceva indemanare si scule.parerea mea este sa ti pui singur inelele si sa apelezi pentru rasina la cineva care stie sa o intinda cum trebuie deoarece o sa ti strici munca intinzand pentru prima oara rasina .ori sa faci experimente pe alte matisaje pana crezi ca se apropie de adevar .Tavi scrie:Pana nu incepe concursul de frumusete, am si io ceva intrebari.
Ce ate si lac imi trebe?
Mersi.

Dat fiind faptul ca e primul bat ...locatia inelelor ar trebui sa le lasi unde au fost...doar sa le schimbi cu ceva mai mici si mai usoare...Parerea mea. Eu asa am facut si am fost multumit cu rezultatul..si nici nu am indemanarea unu flyer...doar un umil caster

Uite aici...bobber(parca asa ii zice) deja cred ca ai nu?
http://www.rodbuildingtutorials.com/Wra ... ds%202.pdf
Ce pot strica cand pun rasina? Pun cate putina pana imi pare mie ca e destula...nu ma intereseaza daca nu se intinde la marea arta.
Nu-s multumit de solutia "pune-le tot acolo" .
Nu-s multumit de solutia "pune-le tot acolo" .

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ULK scrie:SF ..si unde e granita exacta intre arta si kitsch...?
razvan m. scrie:In ochiul privitorului.
elias scrie:SF scrie: Chestia aia cu nu te poti face in gustu omului nu se aplica aici
Oau.Si ma rog de ce aici nu se aplica ideea de" gustul fiecaruia"?
Ar fi tare un concurs din asta democratic sa stimuleze simtu estetic al populatiei.SF scrie:
Propun un concurs fara premiu material intre builderii de pe forum , ei pun poze cu un bat , 10 poze sa zicem , si noi votam cel mai estetic bat !
Si nu-mi veniti cu functionalitatea acuma !