Hai sa ridic si io mingea la fileu:
....ar pescui cineva cu asa un gunoi?!

Bata-te norocu sa te bata Andrei, cum mi-ai montat tu cotoru' exact invers decat am zis io, ca sa ma nervez la fiecare lansare...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
respect, putini stiu ce inseamna 'custom' si aici nu vb numai de lansete, ci in general. La Multi Ani la toti!elias scrie:Mie-mi plac toate.Sincer.Si nu ma refer doar la ce vad aici pe forum.M-am uitat si la americani,ca tot veni vorba de ei, multi s-ar stramba si le-ar cataloga din start lansetele sorcove sau mopuri.Dar eu unul nu pot sa nu ma gandesc ca pentru fiecare lanseta in parte,cineva a pus suflet.Indiferent ca a facut-o pentru el sau pentru altcineva.Si nu cred ca sentimentul asta se diminueaza nici la a 100 lanseta construita.Acolo e o parte din rodbuilder si pentru asta merita tot respectul.Cel putin al meu.Ce conteaza ca are winding checks-uri din aluminiu sau plastic,maner rosu,ata roz sau mai stiu eu ce.Asa a vrut-o proprietarul si e doar alegerea lui.Totul tine de firea fiecaruia si de gusturile lui.Nu spun sa nu mai criticam,dar inainte de a o face sa ne gandim daca putem bineinteles si la ce-am zis mai sus.Multi dintre noi nu stim sa matisam un inel,in schimb avem pretentia ca vedem cu ochiul unui critic.Si poate daca ar exista respect pentru munca depusa de altii,ar fi cu mult mai multe pareri pertinente pe topicul asta
Ca si o curiozitate ca tot zicea cineva de lansetele de firma ca-s nu stiu ce...Am incercat sa recuperez mandrina Fuji de pe o Sakura,care la vremea ei a costat ceva.Pai frate,gaura era data aiurea la montaj,in asa fel, incat intr-o parte ramasese subtire ca foita la tigare si in cealalta era groasa de cativa mm.Dar au bagat-o la vanzare asa cum era....
Sa aveti toti un "Un An Nou Fericit"