Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Dec 2011, 02:11

Nu tre' sa ne placa noua, normal, doar ca mai carcotim si noi oleaca pana se mai incalzeste afara. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai sa ridic si io mingea la fileu:
....ar pescui cineva cu asa un gunoi?! :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine
Imagine
Imagine

Bata-te norocu sa te bata Andrei, cum mi-ai montat tu cotoru' exact invers decat am zis io, ca sa ma nervez la fiecare lansare... :oops: :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 31 Dec 2011, 02:27

Blanku ii superb...io astept ceva info despre versiunea de 2oz...si daca aud ce trebuie, a mea ii :D :D :D

Adelin, ce versiune ai tu?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Dec 2011, 09:26

Normal...d-aia le-am si postat, pt pareri si critici, nu-i nici o suparare :D
Toate lansetele custom sunt 100% functionale fiind asamblate de oameni cu experienta...Gabi Udila, Andrei Sava, Laurentiu Andronic, Tavi Torescu,etc...si mai sunt si altii care fac si nu se prea stie despre ei...Despre culori la matisaje si combinatii de manere sunt prea putine de spus...fiecare face cum ii place lui...mai colorat, mai combinat, sau dimpotriva cat mai simplist...mie unu asa imi place...mai kinky :D ...nu pt lume ci pt mine, imi place cand vad ceva iesit din tipare...dar parca nu s-a inteles totusi cum trebuie acest custom...mie asa imi lasa impresia. Ideea generala este simpla cred eu...custom insemnand sa-ti realizezi ceva exact cum ai gandit tu, indiferent daca este exotic sau clasic :!:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 31 Dec 2011, 10:19

la ce a scris adelin in postul de mai sus... subscriu si eu. Misto prima lanseta, restul sunt usor sorcovitze si ...unele au manere cum il am eu la mop sau la batatorul de covoare. Cred ca stiu si de cine au fost facute... dar II PLAC LUI ANDREI_OVIDIU! asta e tot ce conteaza!
Am si eu una facuta de mine ca cea cu rear-grip-ul din carbon, care....nu pot sa va descriu ce pesti a scos! Numai ca e XML si e...NEAGRA DE TOOOOT! e de negru, fara pretentii, deh! :lol: daca ii pui ce trebe sub carbon, totul devine ca un "clopot", rezonand si la fashaitul firului pe obstacole. Dar astea sunt alte povesti... unii se concentreaza pe matisaje, altii pe eficientza! :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 31 Dec 2011, 10:56

problema era la setarile din profil. nu aveam activata optiunea " folosesc cod html" .

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 31 Dec 2011, 11:02

Complicate forumurile astea .......

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 31 Dec 2011, 11:31

Lansetele lui Andrei Ovidiu sunt niste lansete muncite de 4 montatori de lansete care au incercat sa l multumeasca de la distanta.eu unul ii trimiteam poze la fiecare matiaj ca sa mi dea acceptul daca e oki.daca nu i placea dadeam jos si faceam dinou.cand se ajungea la un acord dadeam bataie pana la capat.Andrei Ovidiu este mai pretentios in felul lui.are alta viziune asupra fiecarei lansete pe care o vrea.e cam greut sa l multumesti pe Ovidiu.Matisajele alea si briz brizurile sunt niste chestii care i ti iau timp.fiecare montator de lansete se bucura cand respectivul client nu vrea imbarligaturi de ate pentru ca termina treaba mult mai repede..nu exista doi oameni identici pe planeta asta deci si "gusturile" fiecaruia sunt diferite.

La multi ani!!!!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Dec 2011, 11:54

Mie-mi plac toate.Sincer.Si nu ma refer doar la ce vad aici pe forum.M-am uitat si la americani,ca tot veni vorba de ei, multi s-ar stramba si le-ar cataloga din start lansetele sorcove sau mopuri.Dar eu unul nu pot sa nu ma gandesc ca pentru fiecare lanseta in parte,cineva a pus suflet.Indiferent ca a facut-o pentru el sau pentru altcineva.Si nu cred ca sentimentul asta se diminueaza nici la a 100 lanseta construita.Acolo e o parte din rodbuilder si pentru asta merita tot respectul.Cel putin al meu.Ce conteaza ca are winding checks-uri din aluminiu sau plastic,maner rosu,ata roz sau mai stiu eu ce.Asa a vrut-o proprietarul si e doar alegerea lui.Totul tine de firea fiecaruia si de gusturile lui.Nu spun sa nu mai criticam,dar inainte de a o face sa ne gandim daca putem bineinteles si la ce-am zis mai sus.Multi dintre noi nu stim sa matisam un inel,in schimb avem pretentia ca vedem cu ochiul unui critic.Si poate daca ar exista respect pentru munca depusa de altii,ar fi cu mult mai multe pareri pertinente pe topicul asta
Ca si o curiozitate ca tot zicea cineva de lansetele de firma ca-s nu stiu ce...Am incercat sa recuperez mandrina Fuji de pe o Sakura,care la vremea ei a costat ceva.Pai frate,gaura era data aiurea la montaj,in asa fel, incat intr-o parte ramasese subtire ca foita la tigare si in cealalta era groasa de cativa mm.Dar au bagat-o la vanzare asa cum era....
Sa aveti toti un "Un An Nou Fericit" :wink:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 31 Dec 2011, 13:10

elias scrie:Mie-mi plac toate.Sincer.Si nu ma refer doar la ce vad aici pe forum.M-am uitat si la americani,ca tot veni vorba de ei, multi s-ar stramba si le-ar cataloga din start lansetele sorcove sau mopuri.Dar eu unul nu pot sa nu ma gandesc ca pentru fiecare lanseta in parte,cineva a pus suflet.Indiferent ca a facut-o pentru el sau pentru altcineva.Si nu cred ca sentimentul asta se diminueaza nici la a 100 lanseta construita.Acolo e o parte din rodbuilder si pentru asta merita tot respectul.Cel putin al meu.Ce conteaza ca are winding checks-uri din aluminiu sau plastic,maner rosu,ata roz sau mai stiu eu ce.Asa a vrut-o proprietarul si e doar alegerea lui.Totul tine de firea fiecaruia si de gusturile lui.Nu spun sa nu mai criticam,dar inainte de a o face sa ne gandim daca putem bineinteles si la ce-am zis mai sus.Multi dintre noi nu stim sa matisam un inel,in schimb avem pretentia ca vedem cu ochiul unui critic.Si poate daca ar exista respect pentru munca depusa de altii,ar fi cu mult mai multe pareri pertinente pe topicul asta
Ca si o curiozitate ca tot zicea cineva de lansetele de firma ca-s nu stiu ce...Am incercat sa recuperez mandrina Fuji de pe o Sakura,care la vremea ei a costat ceva.Pai frate,gaura era data aiurea la montaj,in asa fel, incat intr-o parte ramasese subtire ca foita la tigare si in cealalta era groasa de cativa mm.Dar au bagat-o la vanzare asa cum era....
Sa aveti toti un "Un An Nou Fericit" :wink:
respect, putini stiu ce inseamna 'custom' si aici nu vb numai de lansete, ci in general. La Multi Ani la toti!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Dec 2011, 13:32

Aiurea-n padure :)

Poti sa faci "kinky" sau "candy" , sa bagi roz sau senin , celebru albastru de Stradic , alias "gay ilusion" :lol: , rosu sau verde fluo , toata treaba ii sa o faci cu stil . Asta ii cuvantu cheie !

Pe parte cealalta avem kitschu !

http://ro.wikipedia.org/wiki/Kitsch

Ii cunoscut faptu ca betele au si partea asta estetica , chiar daca primeaza greu functionalitatea , insa daca builderu are stilu in sange nu prea are cum sa obtina kitschuri , chiar fara sa vrea o face estetica , oricat de simpla va fi scula si componentele .

Chestia aia cu nu te poti face in gustu omului nu se aplica aici , pur si simplu vorbim de chestii estetice , si se cauta o valoare , daca ar fi valabila in domeniu pur si simplu nu ar exista artisti plastici de ex.
Kitschu nu are valoare estetica ! Ii zero , si mai mult , ii la polu opus , prost gust !

Propun un concurs fara premiu material intre builderii de pe forum , ei pun poze cu un bat , 10 poze sa zicem , si noi votam cel mai estetic bat !
Si nu-mi veniti cu functionalitatea acuma !

Scrie răspuns