Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
super super... imi doresc sa fiu atit de meserias la pescuit incit sa sesisez ca un bat gata facut nu-mi ofera performantele de care am nevoie si trebuie sa-mi comand unul custom cu caracteristici diferite...
ii invidiez sincer pe cei ce pot face asta!!!!! mai ales in romania!
exista vreo scoala pe undeva?
ii invidiez sincer pe cei ce pot face asta!!!!! mai ales in romania!
exista vreo scoala pe undeva?

in rest ... we are the best!
Custom...
Multumesc pentru aprecieri...
Cat despre mandrina, desi nu cunosteam in prealabil modelul asta, sincer imi doream ceva cat mai simplu, conditia de baza fiind ca aratatorul sa-mi stea direct pe blank. Pot spune ca este un model comod de mandrina, se aseaza bine mana pe ea, insa a fost un cosmar pana am reusit sa "scobesc" rear grip-ul, blank-ul avand un butt mare de-a dreptul: .663 adica aprox. 17 mm in diametru.
Cat despre mandrina, desi nu cunosteam in prealabil modelul asta, sincer imi doream ceva cat mai simplu, conditia de baza fiind ca aratatorul sa-mi stea direct pe blank. Pot spune ca este un model comod de mandrina, se aseaza bine mana pe ea, insa a fost un cosmar pana am reusit sa "scobesc" rear grip-ul, blank-ul avand un butt mare de-a dreptul: .663 adica aprox. 17 mm in diametru.
- andriipopa75
- veteran
Re: Custom...
Felicitari pentru prima laseta ! Mi-a placut faza cu compunerea de injuraturi noi.cata_asp scrie:Multumesc pentru aprecieri...

Pentru largirea diametrului interior al gripului se foloseste o scula speciala: reamer, usor de improvizat.
Vezi aici : http://www.wsbteam.com/do-it-yourself/m ... i-lansete/
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Custom...
Thx Razvan!
Sincer, am parcurs de cel putin doua ori tutorialele lui Andrei de pe wsb, si mi-au fost de un real ajutor.
Reamer-ele le-am confectionat dupa modelul prezentat, problema a fost ca a trebuit sa scot destul material si am facut asta cu destula grija , nu de alta, da' ramaneam fara ...grip!
Sincer, am parcurs de cel putin doua ori tutorialele lui Andrei de pe wsb, si mi-au fost de un real ajutor.
Reamer-ele le-am confectionat dupa modelul prezentat, problema a fost ca a trebuit sa scot destul material si am facut asta cu destula grija , nu de alta, da' ramaneam fara ...grip!
- stefanflorin
- veteran