te duci in magazin, vazut bat(sau la prieteni)->placut->cumparat-> ajuns pe balta-> prins peste-> multumit... cred ca e cel mai simplu

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Salut,Radu.Da mi-a adus multe satisfactii si o sa ma intorc la modelul ala....Fir intins.old_radu scrie:Salut Ilie !
...eu am inteles ca tu chiar ai renuntat la telescopica.
Ce sa inteleg,ca ai ramas adeptul acestor lansete sau numai simplul fapt ca telescopica ta ti-a adus atatea satisfactii,te face sa o elogiezi in continuare ?
Fir intins ! tuturor.
da, dar treaba mai dificila e la trecerea dintre vazut/placut/cumparat si pescuit/prins dar neplacutIonut the carp scrie:dom'le am dat'o in balarii de cand dauram cu nasu in chestiile americanesti... puteri, actiuni, materiale, inele, mandrine (scovergi)....
te duci in magazin, vazut bat(sau la prieteni)->placut->cumparat-> ajuns pe balta-> prins peste-> multumit... cred ca e cel mai simplu
dan bobei scrie:Se poate sa fi inversat niste termeni, nu am pretentia ca le stiu pe toate, nici nu m-a interesat prea tare aspectul asta, dar nu am inteles un lucru: ne cunoastem de undeva?!? Nu imi aduc aminte sa fii pescuit impreuna ca sa iti dai seama cat de mare pescar sunt...nu as fi scris acum daca tu nu ai fi un asa mare pescar
Da, exact pe principiul asta am plecat eu.Ionut the carp scrie:
Imi pare rau sa te contrazic, da ai vazut prost, actiunea unei lansete chiar conteaza in dril, din momentul in care intepi si pana scoti pestele din apa. Incearca cu 2 lansete cu actiuni diferite si o sa simti diferenta cel mai bine cand o sa ai peste in bat si trebe sa il fortezi un pic. E mai greu aici, asa-i? Vezi ca de gard ai inceput tu sa o dai, de cand ai intervenit arogant in discutie. Daca continui asa, o sa vorbesti singur in continuare.din cate am mai vazut si eu, actiunea nu prea are treaba cu modul in care se comporta o lanseta in dril,