lanseta telescopica rapitor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
nici eu nu vreau sa ma bag prea tare in seama
10-30g este puterea echivalentul ar fi Medium sau Medium Heavy
dar acum puterea medium poate fi si pentru un bat de 7-17,5g dar el fiind fast sau x-fast, de aceea kistler pune la 10,5-21g puterea MH deoarece betele sunt rapide, blancuri tzapene si te poti baza pe ele in lupta cu un peste mare (vezi cazul lui mihai cu somnul )
alt exemplu: un bat < 17,5g e medium light pentru o actiune moderata, sau moderat rapida, si este medium, pentru o actiune fast sau x-fast
sper ca m'am exprimat cat de cat corect
numai bine si fir intins!
10-30g este puterea echivalentul ar fi Medium sau Medium Heavy
dar acum puterea medium poate fi si pentru un bat de 7-17,5g dar el fiind fast sau x-fast, de aceea kistler pune la 10,5-21g puterea MH deoarece betele sunt rapide, blancuri tzapene si te poti baza pe ele in lupta cu un peste mare (vezi cazul lui mihai cu somnul )
alt exemplu: un bat < 17,5g e medium light pentru o actiune moderata, sau moderat rapida, si este medium, pentru o actiune fast sau x-fast
sper ca m'am exprimat cat de cat corect
numai bine si fir intins!
-
- veteran
inseamna ca ai o lanseta de 2 lei de topHellRAISER scrie:acum mati facut sa intru si eu in "vorba" exista si ultra lite "UL" dar pe al meu scrie Ultra Top asta ce sa mai fie??![]()

no offence... poate e custom made

-
- veteran
pai ma badie acu cu modelele o dam in diverseHellRAISER scrie:maver stralis ultratop 8-25 2,70 curios chiar nu este o chinezarie din cate am vb cu multi au zis k sunt bunepoate e custom made
No offence taken

btw
@arcadesstuff
vezi ca si baracuda au niste chinezarii misto carpathian parca se numesc din 4 bucati. dar dupa parerea mea un bat de rapitor cat de cat ok este acela dintr'o bucata sau 2 bucati

Un raspuns exact si la obiect,nu bla bla -uri.p5ih0 scrie:eu iti zic ce am avut eu , SHIMANO Catana Telespin 2.70m Medium 10-30gr
am pescuit un an de zile cu ea si n-am avut nici cea mai mica problema, totul e sa ai grija de ea si mai ales de penultimul inel care e culisant si necestita un pic de atentie la venirea si la plecarea de la pescuit. cred ca se incadreaza si in pret , nu sunt sigur...

Se poate sa fi inversat niste termeni, nu am pretentia ca le stiu pe toate, nici nu m-a interesat prea tare aspectul asta, dar nu am inteles un lucru: ne cunoastem de undeva?!? Nu imi aduc aminte sa fii pescuit impreuna ca sa iti dai seama cat de mare pescar sunt...nu as fi scris acum daca tu nu ai fi un asa mare pescar
@LaurF , ia o actiune medium-heavy de aci:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3833.html
cred ca asta e un batz cu revenire pana la jumate (medium) cand e incarcat greu (heavy) ahahahaha
traba mare cu actiunile astea
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3833.html

cred ca asta e un batz cu revenire pana la jumate (medium) cand e incarcat greu (heavy) ahahahaha
traba mare cu actiunile astea