Lanseta spinning pt un incepator...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Ian 2006, 12:24

Da, e asa cum am presupus cand l-am vazut. Batul e un picker. Pentru cine nu site ce inseamna un piker bag urmatorul link:

http://www.weihaifishingtackle.com/yang ... %20Rod.htm

Poate fi cu un varf, cu doua cu trei - de diverse sensibilitati. Cum ziceam, un feeder mai mic.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 10 Ian 2006, 20:35

MariusC scrie:
Musti scrie: Parca dupa asta ma simt pregatit sa o mai revad pe numita doamna.
...doar pentru un timp scurt. :twisted:
Va salut,
Domnule MariusC, Oradea e un oras mic, iar persoana in discutie face parte din farmecul lui, ca sa zic asa.
Din cate am apucat sa constat, pescarii cunosc magazinele de profil dupa apelativul patronilor (la Gyuszy, la Csife, la Doru, etc.), si mai putin dupa numele firmei. Poate ca Arrow da de fapt o lovitura geniala de imagine, intrand in randul firmelor personalizate, mai aproape de suflet: "La Doamna" (acesta este un pseudonim cosmetizat :lol:, ca nu ma lasa tastatura sa rostesc altceva).
Asa ca nu luati in seama angoasele unui client nevrotic ca mine si lasati-o in pace. Poate ca, altfel, ne va lipsi :D ...

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 10 Ian 2006, 21:54

Musti scrie:
MariusC scrie:
Musti scrie: Parca dupa asta ma simt pregatit sa o mai revad pe numita doamna.
...doar pentru un timp scurt. :twisted:
Va salut,
Domnule MariusC, Oradea e un oras mic, iar persoana in discutie face parte din farmecul lui, ca sa zic asa.
Din cate am apucat sa constat, pescarii cunosc magazinele de profil dupa apelativul patronilor (la Gyuszy, la Csife, la Doru, etc.), si mai putin dupa numele firmei. Poate ca Arrow da de fapt o lovitura geniala de imagine, intrand in randul firmelor personalizate, mai aproape de suflet: "La Doamna" (acesta este un pseudonim cosmetizat :lol:, ca nu ma lasa tastatura sa rostesc altceva).
Asa ca nu luati in seama angoasele unui client nevrotic ca mine si lasati-o in pace. Poate ca, altfel, ne va lipsi :D ...
Sunt foarte jenat de situatie, astfel incat nu voi continua aceasta discutie, mai ales ca e off topic. :oops:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 10 Ian 2006, 22:32

@MariusC
E in regula.

Si acum on-topic. As dori sa stiu cum pot sa cumpar de la Arrow produse care apar pe site si pe care nu le gasesc in magazin.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 11 Ian 2006, 10:46

Putem comunica pe email la office@arw.ro.
Ideea e ca se poate comanda orice produs care apare pe site, comanda se livreaza in general in maxim o saptamana (avem masina saptamanal in toate zonele tarii), produsul ajunge la magazin, daca raspunde asteptarilor se cumpara, daca nu, nu. Vreau sa spun ca o lanseta tinuta in mana spune mai mult decat descrierea sumara de pe site, iar cel care o doreste poate ca se asteapta la alt tip de actiune, etc.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Ian 2006, 13:07

MariusC scrie: Vreau sa spun ca o lanseta tinuta in mana spune mai mult decat descrierea sumara de pe site, iar cel care o doreste poate ca se asteapta la alt tip de actiune, etc.
Intr-adevar, asa este... Nu cred ca se poate comanda ceva doar vazand in catalog produsul respectiv (ma refer in special la lansete)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Ian 2006, 13:26

[quote="razvan m."]Da, e asa cum am presupus cand l-am vazut. Batul e un picker. Pentru cine nu site ce inseamna un piker bag urmatorul link:

http://www.weihaifishingtackle.com/yang ... %20Rod.htm

Poate fi cu un varf, cu doua cu trei - de diverse sensibilitati. Cum ziceam, un feeder mai mic.[/quote]

Scuze ca te interpelez , da...sa inteleg ca nici chiar tu nu ai vazut nimic deosebit la Maveru ala , diferit fata de ce ai gasit tu pe alt site .

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Ian 2006, 13:28

Paul, ba da, se poate comanda, dar in felul prezentat de dl. MariuC. Adica, o iei in mana, si daca-ti place o si cumperi, daca nu, spui "multumesc, nu-mi place" :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Ian 2006, 13:52

Adi_ scrie:Paul, ba da, se poate comanda, dar in felul prezentat de dl. MariuC. Adica, o iei in mana, si daca-ti place o si cumperi, daca nu, spui "multumesc, nu-mi place" :)
Da, Adi... Dar ma refeream la modul in care o vezi in catalog, faci comanda si cand vine constati ca nu iti mai place.
Chiar am fost dimineata si mi-am luat o lanseta :P si mi-a povestit domnul Sandu, de la magazin ca a patit asa ceva. A venit omul, a vazut in catalog o lanseta care i-a placut, a facut comanda si cand a avenit comanda a constatat ca nu era chiar ce vroia el si nu a mai luat-o....
Cam neplacute situatiile astea...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Ian 2006, 14:03

Pai sunt neplacute pt. vanzator, dar nu mi se pare anormal sa o comanzi si sa nu-ti mai placa cand o iei in mana.
Daca ar avea expuse 200-300 lansete in magazin, sa le poti pipai, s-ar evita astfel de situatii. Dar daca tot nu le aduc, macar asa, pe comanda si apoi proba sa le aduca fara sa comenteze.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns