Corect... asta ar fi cea mai buna solutie, cred si eu. Adica sa aiba macar cate o lanseta din fiecare tip , o vezi, iti place, o iei, sau, daca nu are pe stoc, sa ti-o aduca intr-o saptamana.Adi_ scrie:Daca ar avea expuse 200-300 lansete in magazin, sa le poti pipai, s-ar evita astfel de situatii.
Lanseta spinning pt un incepator...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
N-ar trebui sa se uite urat, ca doar n-a carat-o in carca de la Buc.
Daca voi primi eu comenzile pe email, puteti face cate comenzi doriti, dupa ce va asigurati ca in magazinul nostru din orasul vostru nu exista produsul respectiv.
In mod normal ar fi grozav sa avem in oricare din magazine toate produsele, insa din ratiuni ce tin de gestiunea stocurilor si spatiu insuficient, acest lucru nu e posibil.
Daca voi primi eu comenzile pe email, puteti face cate comenzi doriti, dupa ce va asigurati ca in magazinul nostru din orasul vostru nu exista produsul respectiv.
In mod normal ar fi grozav sa avem in oricare din magazine toate produsele, insa din ratiuni ce tin de gestiunea stocurilor si spatiu insuficient, acest lucru nu e posibil.
da-mi voie sa te combat, intamplarea face ca una din lansetele mele sa fie syncron 1,8m, 3-12g. fara sa fortez nota am reusit sa lansez si greutati mai mari de 12g, in speta 15-18g.salmo_nella scrie:si eu sunt inepator in spinning; am urmatoarele bat + mulineta (nu f bune dar sunt ok) bat trabucco syncron 1,80 din 2 buc 3-12 gr (partea cu 12 gr e putin exagerata)(eu i-as zice 1,5 - 8 gr - este o lanseta ffff sensibila, dar am prins salau de 2,2kg fara nici o problema) mulineta nu chiar pt spinning dar se comporta ok - cormoran cormax 3S -25 - 3 rulmenti. este o mulineta f ieftina dar pt mine e ok. lanseta - 850 000 (repr. trabucco cluj), mulineta - 450 000 (arrow cluj)
pt clean, biban, pastrav e ok si ieftin.
batul n-a zis nici pis, bine nici io nu am lansat ca payzanul, stii...
in concluzie nu cred k italienii au exagerat cu puterea lansetei, dar nici nu e bine sa depasesti 15g cu ea.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Stiu si eu ca asta-i idealul. Ce te faci insa cand intri prin magazine si constati ca marfa pe stoc nu prea tine nimeni si mai ales scule de spinning (am mentionat si exceptia de la mine din oras - Maver) si esti imbiat cu cataloage, chiar si de catre reprezentantele existente.Paul scrie:Intr-adevar, asa este... Nu cred ca se poate comanda ceva doar vazand in catalog produsul respectiv (ma refer in special la lansete)MariusC scrie: Vreau sa spun ca o lanseta tinuta in mana spune mai mult decat descrierea sumara de pe site, iar cel care o doreste poate ca se asteapta la alt tip de actiune, etc.
In Oradea, ca tocmai am terminat de facut inventarul, poti gasi bete de la urmatoarele firme: D.A.M., Spro, Byron (acestea sunt reprezentante), Lineaeffe, Cormoran, Ron Thomson (Arrow), Maver (cel mai bine populat stand), Shakespeare. Foarte timid Trabucco, (sporadic cate un bat, si ala de crap). Gipo, Energofish aproape de loc (cu exceptia Metro). Shimano, Daiwa sau americane nici gand. La mulinete: Maver, Byron, Spro, D.A.M., Shakespeare, Lineaeffe, Cormoran, Okuma, Abu Garcia, Mitchell. Daiwa am vazut la Arrow (vreo 2 buc., dar numai din clasa superioara de pret), iar Shimano deloc. Daca te uiti, ai zice ca oferta e bogata. In realitate magazinele tin cate 2-3 bete si 5-6 mulinete, si cam atat. Restul la comanda, asta in caz fericit. Ma bucura oferta lui MariusC, care iti lasa si optiunea de a nu cumpara neaparat produsul comandat, daca nu ti-l place.