orice parere e binevenita
lanseta spinning pt. lanseuri lungi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
lanseta spinning pt. lanseuri lungi
caut o lanseta americana de spinning pt. pescuit la stiuca de pe mal cu linguri oscilante intre 15 si 32 grame, fir textil de 15lbs. vreau sa ating distanta de 70m in lanseu. lanseta trebuie sa aiba inele mari ,o imbinare beton , lungime 8'6 sau 9 feet.

- 
				andrei-ovidiu
 - veteran

Una dintre cele mai bune lansete pe care am avut-o si al carui blnak il astept pt a o face custom este Lamiglas Certified Pro Magnum Taper, 8'9", MH, 1/2-1 3/8 oz, Ex-Fast...am reusit sa dau cu voblere de 25-35 gr undeva la 50 de m cu textil de 10 lb...cu siguranta cu o lingura de 30 de gr vei arunca mai departe, depinde desigur si de profilul si forma lingurii...lanseta de care zic era una de cast transformata in spin, avand 15 inele...astept blank-ul spre sf lunii pt a o concretiza in custom de spin, si dupa aia iti spun cat reusesc sa lansez cu ea dupa avati 
 Blank-ul se-ncarca ft bine in lanseu si este ft usor pt lungimea si puterea lui, si desigur bun pt a controla nalucile medii-mari cat si pestii 

Daca nu esti pretentios: http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -7847.html ,dar trebuie sa-i shimbi inelul de plecare.Cu Ultracast 0,12 si linguri de 30g 50- 60m,iar cu Belly Dog de 24g chiar mai bine.

@andrei-ovidiu - am vazut ca seria lamiglas g1000 e laudata de asemenea.
oare legend elite salmon&steelhead lanseaza bine?
@blackmamba - cumetrele stau la 70 m, pt. ca acolo e un brau de vegetatie, de pe malul celalalt as ajunge mai usor, insa din 2 lansari lasi o lingura acolo. pt. distanta folosesc linguri dam. mulineta o sa caut una cu tambur long cast, o sa deschid alt topic pe tema asta.
@charly - nu-s pretentios, insa am 2 energo de 2,7m si un wild river de 8,6, de data asta vreau ceva mai bun.

oare legend elite salmon&steelhead lanseaza bine?
@blackmamba - cumetrele stau la 70 m, pt. ca acolo e un brau de vegetatie, de pe malul celalalt as ajunge mai usor, insa din 2 lansari lasi o lingura acolo. pt. distanta folosesc linguri dam. mulineta o sa caut una cu tambur long cast, o sa deschid alt topic pe tema asta.
@charly - nu-s pretentios, insa am 2 energo de 2,7m si un wild river de 8,6, de data asta vreau ceva mai bun.
- 
				andrei-ovidiu
 - veteran

Nush cum lanseaza Legend Elite Salmo/Steelhead pt ca nu am una, dar cert este ca-ti trebuie o lanseta care sa se-ncarce ft bine in lanseu(deci destul de flixibila) dar si suficient de tare pt a putea propula naluci grele la distanta si a le controla...mia-u trecut destule prin mana zic eu din seriile Salmon/Steelhead pt ca pescuitul pe rauri mari necesita astfel de bete, dar cea mai potrivita mi s-a parut acest Lamiglas Certified Pro, da nu varianta de spin de fabrica pt ca nu e facuta cum trebuie, evetual daca gasesti modelul de cast cu manerul de carbon http://www.lamiglas.com/prod_indiv.php?groupid=12 numarul 4 iti garantez ca n-ai sa regreti 
btw, nu e mai simplu cu barca?

btw, nu e mai simplu cu barca?