Musti scrie:Kuinta, din ceea ce a scris andrei-ovidiu aici:La mine s-a inteles ca andrei-ovidiu si-a comandat un blank "de casting", care ar fi mult deosebit decat cel "de spinning". Dupa unele semne, de fapt discutam despre acelasi blank. Adica da, e tot aia...andrei-ovidiu scrie:Crede-ma...varianta de spin pe care ai pus mana nu se compara nici pe departe cu varianta de cast(alt blank, alte caracteristici, alt feeling, alte lanseuri) pe care am avut-o si pe care o regret parca, dar e pe vine blank-ul si-l facem custom![]()
Daca la tine s-o inteles altfel, nu-i bai...
Iar daca e sa vorbim despre lansat linguri cat mai departe, parca tot lanseta de spinning, cu mulineta aferenta, si nu cea de casting, ar fi aia care mi-ar face o treaba mai buna...
Parerea mea, care este...
kuintautti scrie: alea de factory ar putea fi si mai frumo finisate... cu ditail...
si kit ca e aselasi blank are alt filing aia de cast fata de aia de spinn tocmai pt ...
nah ... e tot aia..., nu-i asa Musti...
of ! greu cu voi...Musti scrie:andrei-ovidiu scrie:...Batzul a fost de cast si a fost transformat intr-unul de spin...![]()
Deci, ca sa-l lamurim pe kuinta, si tu l-ai folosi la impins, chiar daca el era initial conceput pt. tras...

ma...
poi io fix aia am zis…
ca e acelasi ... (deci ashe si cu lamuritu…

si tu pe de o parte ma aprobi... si-ar fi ndeajuns... dar nah...
te plictisesti si ai chef de hirjoana…
trebuia tu sa implai ceva colo c-ar fi poible sa fi inteles “carevaâ€