lanseta spinning pt. lanseuri lungi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Aug 2010, 18:33

Musti scrie:Kuinta, din ceea ce a scris andrei-ovidiu aici:
andrei-ovidiu scrie:Crede-ma...varianta de spin pe care ai pus mana nu se compara nici pe departe cu varianta de cast(alt blank, alte caracteristici, alt feeling, alte lanseuri) pe care am avut-o si pe care o regret parca, dar e pe vine blank-ul si-l facem custom :D :wink:
La mine s-a inteles ca andrei-ovidiu si-a comandat un blank "de casting", care ar fi mult deosebit decat cel "de spinning". Dupa unele semne, de fapt discutam despre acelasi blank. Adica da, e tot aia...

Daca la tine s-o inteles altfel, nu-i bai... :lol:

Iar daca e sa vorbim despre lansat linguri cat mai departe, parca tot lanseta de spinning, cu mulineta aferenta, si nu cea de casting, ar fi aia care mi-ar face o treaba mai buna...
Parerea mea, care este...
:D
kuintautti scrie: alea de factory ar putea fi si mai frumo finisate... cu ditail...
si kit ca e aselasi blank are alt filing aia de cast fata de aia de spinn tocmai pt ...

nah ... e tot aia..., nu-i asa Musti... :lol:
Musti scrie:
andrei-ovidiu scrie:...Batzul a fost de cast si a fost transformat intr-unul de spin...
:D
Deci, ca sa-l lamurim pe kuinta, si tu l-ai folosi la impins, chiar daca el era initial conceput pt. tras... :lol:
of ! greu cu voi... :lol:
ma...
poi io fix aia am zis…
ca e acelasi ... (deci ashe si cu lamuritu… :lol: )
si tu pe de o parte ma aprobi... si-ar fi ndeajuns... dar nah...
te plictisesti si ai chef de hirjoana…

trebuia tu sa implai ceva colo c-ar fi poible sa fi inteles “carevaâ€

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Aug 2010, 19:02

ULK scrie:De unde la-i luat?
de la mag. amida

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Aug 2010, 19:49

kuintautti scrie:of ! greu cu voi... :lol:
ma...
poi io fix aia am zis…
ca e acelasi ... (deci ashe si cu lamuritu… :lol: )
si tu pe de o parte ma aprobi... si-ar fi ndeajuns... dar nah...
te plictisesti si ai chef de hirjoana…
Da, bre, glumeam... Ca stiu ca am cu cine. Ii bai? :D
Am inteles (sper) ce vrei sa zici, cum ca feeeling-ul diferit provine din montarea diferita pt. cast fata de cea de spin. Nu eram, insa, sigur daca si tu ai retinut amanuntul cum ca andrei-ovidiu a folosit lanseta de casting, dar modificata pt. spinning. Adica, asa cum te-ai exprimat tu, plastic, a folosit-o la impins, nu la tras. Ceea ce-i anuleaza intrucatva din diferenta asupra careia imi atrageai atentia.
In fine, n-are rost sa ne pierdem in amanunte.

La cealalta intrebare, despre linguri si scula potrivita pt. aruncarea lor, eu incercasem sa raspund la ceea ce initiatorul topicului isi dorea:
georcaef scrie:caut o lanseta americana de spinning pt. pescuit la stiuca de pe mal cu linguri oscilante intre 15 si 32 grame
...si preciza:
georcaef scrie:...pt. distanta folosesc linguri dam...
Cum ai vrea sa ne harjonim pe tema asta? Incepe tu! :lol:
Pt. ca linguri de-alea patratzoase de care zici, pe la noi le cam foloseste lumea mai mult la avat. La stiuca merg alea mai lenese, mai balanganicioase. Le mai tragi, le mai lasi sa cada "frunza"... Cu "gloante" nu prea mere...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Aug 2010, 20:00

Georcaef, sper sa ajunga sa-ti placa lanseta aia macar cat imi place mie... :D
Incearca sa pui pe ea si un Slider 7 sinking (21gr) si infige-te in ea cu nadejde, cu doua maini. Ai sa intelegi si de ce or fi facut aia de la Lamiglas manerul atata de lung. E folositor...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Aug 2010, 20:55

sper si eu sa fie ok, desi nu prea am indoieli :D presimt ca urmatoarele 2 bete vor fi tot lamiglas.

Scrie răspuns