lanseta spinning pt. lanseuri lungi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Aug 2010, 22:43

E acelasi blank.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 11 Aug 2010, 22:46

razvan m. scrie:E acelasi blank.
Pai, cam da!
Asa ca eu, ca sa nu confuzez lumea, as fi mai retinut sa zic ca lanseta de casting e "incomparabil" de "nici pe departe" fata de cea de spinning...

:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 11 Aug 2010, 23:28

andrei-ovidiu scrie:Inele proaste, prost montate...si crede-ma nu-s dur cand afirm ceea ce am spus...Multe lansete de fabrica sunt prost montate si nu se acorda deloc atentie la detalii, iar componentele nu sunt tocmai cele mai bune...

Crede-ma...varianta de spin pe care ai pus mana nu se compara nici pe departe cu varianta de cast(alt blank, alte caracteristici, alt feeling, alte lanseuri) pe care am avut-o si pe care o regret parca, dar e pe vine blank-ul si-l facem custom :D :wink:
Chiar m-ai facut curios, pentru ca de curand am luat si eu un Certified Pro, dar alt model. E vorba de modelul 86 MTC, 8' 6", 2 bucati,1/4-5/8, 8-17.Ex Fast, Med/Mag,Magnum Taper. Am pescuit cu ea doar de doua ori si sunt incantat de felul in care lucreaza. Si eu am constatat ca inelul de plecare e cam mic (credeam ca l-a schimbat fostul proprietar). Singurul lucru care nu-mi place e ca are manerul cam lung...pentru gusturile mele.
Asa ca te rog sa argumentezi afirmatiile facute.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Aug 2010, 05:23

@ Tito...

poi si-o argiumentat omu parerea...
deci ar iexista inele si mai bune ca cele montate in factory
alea de factory ar putea fi si mai frumo finisate... cu ditail...
si kit ca e aselasi blank are alt filing aia de cast fata de aia de spinn tocmai pt ca inelele is montate invers fata de alea de spinn ca nah... unu traje si altu impinje... plus ca is montate fata de spinul blankului in parti opuse...

nah ... e tot aia..., nu-i asa Musti... :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Aug 2010, 06:43

kuintautti scrie:...nah ... e tot aia..., nu-i asa Musti... :lol:
Kuinta, din ceea ce a scris andrei-ovidiu aici:
andrei-ovidiu scrie:Crede-ma...varianta de spin pe care ai pus mana nu se compara nici pe departe cu varianta de cast(alt blank, alte caracteristici, alt feeling, alte lanseuri) pe care am avut-o si pe care o regret parca, dar e pe vine blank-ul si-l facem custom :D :wink:
La mine s-a inteles ca andrei-ovidiu si-a comandat un blank "de casting", care ar fi mult deosebit decat cel "de spinning". Dupa unele semne, de fapt discutam despre acelasi blank. Adica da, e tot aia...
Daca la tine s-o inteles altfel, nu-i bai... :lol:
Iar daca e sa vorbim despre lansat linguri cat mai departe, parca tot lanseta de spinning, cu mulineta aferenta, si nu cea de casting, ar fi aia care mi-ar face o treaba mai buna...
Parerea mea, care este...
:D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Aug 2010, 07:39

Probabil m-am exprimat gresit...eu am avut batzul de cast Lamiglas C.P. nu cel de spin, care era concept altfel...mi s-a parut mult mai bun decat cel de spin...blank-urile or fi la fel, nu contest, se poate sa ma fi exprimat gresit :D ...Batzul a fost de cast si a fost transformat intr-unul de spin...smecher batz una peste alta... :D

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Aug 2010, 08:17

andrei-ovidiu scrie:...Batzul a fost de cast si a fost transformat intr-unul de spin...
:D
Deci, ca sa-l lamurim pe kuinta, si tu l-ai folosi la impins, chiar daca el era initial conceput pt. tras... :lol:

andrei-ovidiu scrie:smecher batz una peste alta... :D

Subscriu si ma semnez... :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Aug 2010, 11:12

@kuintautti
Esti mortal. Imi place stilul tau ,daca si la pescuit ai acelasi stil sunt convins ca prinzi mult peste. :D

Cat despre inelele de pe bat, nu-i o problema. In curand cred ca o sa schimb inelul de plecare al lansetei cu verigheta, ca a gasit consoarta facturile de la "ustensilele" pe care le-am achizitionat in ultima vreme si daca voi mai continua in felul asta ar fi pacat sa tin verigheta intr-un sertar. In felul asta va creste valoarea batului si o sa am si eu macar un inel scump, de calitate. Am glumit, nu mi-a gasit facturile, am avut grija sa le lansez la timp in cosul de gunoi. Deci...raman cu inelul de plecare inadecvat pentru batul pe care-l am. :(

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Aug 2010, 17:28

gata, am luat lamiglasu 1/2-1 3/8, imi place, e f. usor per total, usor pe varf, urmeaza sa-i caut o fantastica mulineta daiwa ss tournament 1600 sa fie setul complet :)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Aug 2010, 18:29

De unde la-i luat?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns