Inca nimeni nimica? Hmm, se pare ca nimeni nu-mi poate recomanda ceea ce caut eu...
Lanseta somn spinnig
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Zoran Wiener
- utilizator constant

Re: Lanseta somn spinnig
Inca nimeni nimica? Hmm, se pare ca nimeni nu-mi poate recomanda ceea ce caut eu...
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/
Zoran Wiener
Am o Shimano FX de 8 picioare , 3/4-4 Oz si 326 de grame...Putin cam grea, deh...fibra de sticla dar o vad capabila de multe , iar pretul compenseaza neajunsul asta....vreo 23 $ parca.. Ai pus mina pe vreuna?Zoran Wiener scrie:![]()
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- Zoran Wiener
- utilizator constant

Nu cunosc modelul...se pare ca nu-i pt Europa acut, sau ma insel?Jedi scrie:Am o Shimano FX de 8 picioare , 3/4-4 Oz si 326 de grame...Putin cam grea, deh...fibra de sticla dar o vad capabila de multe , iar pretul compenseaza neajunsul asta....vreo 23 $ parca.. Ai pus mina pe vreuna?Zoran Wiener scrie:![]()
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
Zoran Wiener
Habar n-am...Mi s-a parut ca era la Cabelas mai demult dar acum au schimbat denumirile...Mai e Talavera cu fibra de sticla.
Eu l-am luat din Montreal acu vreo 2 ani, iar in catalogul www.lebaron.ca inca mai apare la 25,45 $ in lungimi de 7 ; 8 si 9 picioare.
Eu l-am luat din Montreal acu vreo 2 ani, iar in catalogul www.lebaron.ca inca mai apare la 25,45 $ in lungimi de 7 ; 8 si 9 picioare.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Shimano Speedmaster Powergame *2012* 2,70m,60/120gr
Anul trecut am cautat o lanseta pentru somn si am luat Speedmaster-ul, are inele fuji cu prindere dubla si este moale pe varf, numai buna pt voblere.Tronsonul de baza are o putere mare si cred ca lanseta a fost special gandita pt spinning la somn.Intre Speedmaster Powergame si Speedmaster 50/100, e o mare diferenta in primul rand de putere si apoi de actiune,Powergame fiind parabolica, iar cealalalta rapida.
Anul trecut am cautat o lanseta pentru somn si am luat Speedmaster-ul, are inele fuji cu prindere dubla si este moale pe varf, numai buna pt voblere.Tronsonul de baza are o putere mare si cred ca lanseta a fost special gandita pt spinning la somn.Intre Speedmaster Powergame si Speedmaster 50/100, e o mare diferenta in primul rand de putere si apoi de actiune,Powergame fiind parabolica, iar cealalalta rapida.
SUPER LANSETA.
O stiu de la un prieten de la care cred ca ai cumparat-o.
Mare prostie ca a vandut-o.
Si eu voiam una la un moment dat dar nu m-am mai ocupat,
am ramas cu Speedul AX 2,7 m XH dar oricum aia e peste.
Pret-calitate-putere nu cred ca exista ceva mai bun pe lume.
P.S. ai avut ceva capturi capitale cu ea,cum e in dril???
O stiu de la un prieten de la care cred ca ai cumparat-o.
Mare prostie ca a vandut-o.
Si eu voiam una la un moment dat dar nu m-am mai ocupat,
am ramas cu Speedul AX 2,7 m XH dar oricum aia e peste.
Pret-calitate-putere nu cred ca exista ceva mai bun pe lume.
P.S. ai avut ceva capturi capitale cu ea,cum e in dril???
- johnnybravo
- Moderator

eu si amicii mei pescari dam cu sportex (black arrow, kev pike, saphir) actiune pana in 120
mi-am luat si un fox rage terminator big bait spin, ceva mai puternic dar a prins doar o moaca de 6.5kg pana acu si nu ma pot pronunta daca e mai bun ca sportexul sau nu...
betele sportex sarite de 100euro sunt superbe la toate capitolele
sunt de parere ca mai bine ai un bat mai scump/calitativ decat 2-3 mediocre asta legat de bugetul pe care il ai alocat.
mi-am luat si un fox rage terminator big bait spin, ceva mai puternic dar a prins doar o moaca de 6.5kg pana acu si nu ma pot pronunta daca e mai bun ca sportexul sau nu...
betele sportex sarite de 100euro sunt superbe la toate capitolele
sunt de parere ca mai bine ai un bat mai scump/calitativ decat 2-3 mediocre asta legat de bugetul pe care il ai alocat.
Speedmasteru Power Game ,dar si anteriorul Game Type is foarte rezistente si bune de voblerit , voblere maricele ma refer . Am cativa prieteni care dau cu Game Type in mare , le-am pescuit si io si is foarte placute , lanseaza bine chiar si 30 de grame . Tin la tavaleala , poti trage de ele bine de tot .
Mai demult am intrebat despre Antares Monster , il are careva pentru somn ?
Mai demult am intrebat despre Antares Monster , il are careva pentru somn ?
- George1985
- veteran

http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 23449.html
Cunoaste cineva aceasta lanseta?
Este recomndata pentru somn?
Este in categoria de pret "acceptabila" si ma intereseaza in special
din specificatii suna OK ... putin cam prea grea pentru gusturile mele.George1985 scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 23449.html
ma cam intriga numarul de inele ... adica in poza apar 6 inele iar in specificatii apar 7, numar din punctul meu de vedere cam mic pentru o lanseta de 3m lungime ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...