si atunci revin cu ideea ca ... nu conteaza cat arunca o lanseta, conteaza puterea ei care sub nici o forma nu este data de greutatea care reuseste sa o arunce ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu te pot contrazice, mai ales cand ai asemenea "big mama" la picioare.anem scrie:arhanghelu, uite si mai jos doar doi dintre somnii dati afara cu o lanseta data ca ar duce pana in 70 de grame ... primul avea 252 si al doilea 237 ...
si atunci revin cu ideea ca ... nu conteaza cat arunca o lanseta, conteaza puterea ei care sub nici o forma nu este data de greutatea care reuseste sa o arunce ...
Jan Gutjahr este un pescar de spinning, care nu numai ca a reusit sa aduca pe piata o serie de lansete si momeli cu numele sau, dar a si prins deja sute de somni la spinning. SUTE! Lanseta ce drill-uieste in acest video cost 1000 de euro. No coment!arhanghelu scrie:Uitati un pescuit de pe mal la somn(si inca ce somn) cu o lanseta care are puterea de aruncare 5-100g:
http://www.myvideo.de/watch/2472026/234 ... xtremdrill
Ce ciudat cum unul trage pestele din apa cu mana de fir, iar altul vine cu gafa!arhanghelu scrie:Inca un filmulet din Romania, in descriere la videoclip spune ca este luat la twister, ceea ce ma face sa cred ca nu avea o lanseta hevy:
https://www.youtube.com/watch?v=mz9jt--Yvl4
Mi-as dori mult sa te aprob, dar n-am cum...SF scrie:Zoran , ii o gluma , dupa cativa ani o sa intelegi![]()
Ala care rupe bota face un highsticking , si probabil si cu ceva blanc mai rigid , betele de peste mare din barca sau caiac is mai moi tocmai pentru a preveni rupturile !
Ala din al doilea video tine batu bine(in teorie , desi il vad prea franat , si cred ca-l tine asa pentru ca ii deja obosit , franatu cu manusa pe tambur progresiv inca ii sfant la cazurile mari ) si toata treaba ii din frana mulinetei , cum dealtfel se rezolva cam toti aia mari , degeaba ai bat sa scoata 100 de kile !
Ii plin youtubele de videos cu indivizi care pescuisc cu un fel de frica imensa ca daca pestele duce 2 m de fir ceva rau se intampla , pai daca ii loc lasa-l sa duca 30 , sa-l tii in scurt in timp ce sa zvarcoleste fara sa scoata fir nu-i lege in drill ! Pestele se oboseste intr-un run din asta mai bine decat in zbatut in sec ! Da , poate pleca si in structuri daca pleaca , insa sansele sa plesneasca ceva l aun drill in scurt is la fel de mari , daca nu mai mari !
O rupt batu pèntru ca stiau , din barca la unu care-l simti mare sau foarte mare , si cu pestele sub barca nu ridici batu peste limita , stai cu el paralel cu apa si cobori varfu in apa la pompaj , daca uiti poti rupe o gramada de bete !
Si mie mi se pare exagerat! Nu cunosc caracteristici, pt ca la asa ceva nici nu ma uit. Dupa cum am spus mai devreme, doresc o lanseta de maxim 100 de euro! Si nici nu doresc sa astept luni de zile pina gasesc una folosita, in stare acceptabila si la un pret cit de cit ok, nu, doresc sa merg in magazin si sa o cumpar, sau sa o comand online.andrei-ovidiu scrie:Mi se pare ft mare pretul Zoran pt lanseta aia...peste 1000 euro...ce caracteristici si componente are