buei nene io cin ieram p´in clasa ´ntai dadeam cu unditza de lozie ... si cam de pe vremea aia mi-am dat seama de o chestie... , chipurile... tre sa intepi in directie opusa a trasaturiisemlecangheorghe scrie:Este foarte interesant ce se intimpla cind stiuca-salaul-somnul de talie mare,aspira naluca..
Daca este pe vobler-swimbait-lingura,sansele sa se intepe sint destul de mari..
Pe plastice insa,indiferent ca este vorba de cirlig expus sau ascuns in naluca ,exista sansa ca, cirligul sa nu fie pozitionat in gura rapitorului,intr-o pozitie optima pentru intepare,indiferent ca este aspirat mai superficial sau mai profund..Astfel,cind rapitorul inchide gura presiunea maxilarelor acestuia pot tine naluca intr-o pozitie in care virful cirligului nu este orientat cu virful intr-o pozitie care sa intepe..O lanseta prea slaba ca putere ,sau prea lenta ca si actiune nu va avea sanse sa 'corecteze'aceasta situatie..In schimb o lanseta de putere mare sau actiune rapida,combinata cu o putere pe masura taliei rapitorului,are ceva sanse sa indrepte situatia in favoarea pescarului..In acest scop mi se par foarte potrivite lansetele din serie magbass....

amu tradus spinn & cast shit asta ar veni ca daca dai cu scufundatoare preferabil e sa ntepi in sus
dac dai cu d´astea mai pi la suprafatz... eee , atunshi in jos sau in lateral razant cu firul apei si-atunci pun pariu ca nu io mai scoti din gura decit cu patentu

la jerkuri stinga dreapta ... depinde pe care parte iti e naluca
multi muscari inclusiv io dupa trasatura si´asdar ntepatura pe contra stim dinaite pe ce parte are agatat cirligu n´aite de a o vidiao´n vizor !
cit despre cumetra vs a´what ...

nici nu se compara !
a´wathul... adic rahatul ... e peste prost ! arogant ... , manelist ! il dispretuiesc... si io-s jurat ca cine ma prinde pozat cu iel ii dau voie sa ma´npushte