arhanghelu scrie: Cunosti batul DAM shadow rapfen???
Salut
nu cunosc batul . nu pot spune nimic despre el .
mie imi place la avat pe olt Dam Calyber . il folosesc pe cel de 2,28 m CW 21-56 g . pretabil si la jig cu bile , e destul de senzitiv in gama lui de pret . e adevarat ca al meu e customizat si a cistigat ceva in plus la capitolul senzitivitate + distanta de lansare dar si versiunea de fabrica e OK . Folosesc seria Calyber nu Calyber Pro .
daca vrei ceva mai moale ( nu atit de rigid si cu actiune medium ) gasesti Nanoflex . nu se preteaza la jig
sau
Cam astea ar fi , daca mai pot sa te ajut cu ceva .... cu placerekingofbeasts scrie:Raportat la lanseta pot sa-ti spun ca deocamdata pentru pescuitul salaului din punctul meu de vedere seria Hybrid sta mult mai bine la capitolul senzitivitate si rigiditate decat vechea serie Calyber (si spun asta avand in vedere ca de vreo 2 luni testez un Hybrid -si daca nu ma insel sunt si singurul din tara care are un bat din seria asta - care desi este mai lung decat Calyberul pe care il detin este mult mai rigid si putin mai senzitiv avand in vedere ca ambele au aceeasi cw respectiv 14-42grame). Totusi daca ar fi sa optez as prefera totusi un Calyber cu inelele schimbate (mai ales pe zona varfului) si asta pentru ca ar fi un bat mult mai senzitiv dar suficient de elastic incat sa permita si un pescuit acceptabil cu wobblere. Nu stiu cum e noua serie Calyber Pro insa per ansamblu Hybridul e un pas in fata la capitolul jigging .