nu e chear atit de mare gresala ai vorbit de corp
kingofbeasts scrie:In rest, in ceea ce priveste corpul, ambele sunt full magnesium si ambele sunt etansate cu garnituri
nu de rotor
ce chitibusar sunt parca asi fi avocat
nu pot zice mai mult decit ce zic nemti in catalog . nu am mulinetele si nu am obiceiul sa vorbesc in necunostinta de cauza . totusi am M si sunt multumit 100% . vorbind doar dupa catalog Hybrid este a 3 a (in catalog ) deci in partea de sus a gamei de mulinete de spin .
balu scrie:mulineta DAM Quick Hybrid 730 FD corespunde cu o mulineta"2000"?
standardele de dimensiuni difera de la un producator la altul cel mai bine te orientezi dupa citi metri de fir inmagazineaza tamburul (aceeasi dimensiune de fir ! ) si citi cm fir aduci pe tura de manivela (uni producatori precizeaza si asta ) indicat este sa vezi si greutatea mulinetei . o mulineta grea nu e obligatoriu rezistenta si robusa poate fi grea pur si simplu !
intre toxic si hybrid 720/730
toxic o vad mai degraba ca o mulineta pentru naluci aduse incet , un stil mai potrivit stiuci si somnului . line retrive 56,5/64,5 cm
hybrid o muli mai universala pretabila la mai toate speciile .
line retrive 68,7/74,3 hybridul e mai usor .
toate astea pot si depasite mulinind mai repede sau mai incet in functie de naluca .
Parerile exprimate sunt in baza catalogului DAM eu nedetinind nici una din mulinete . pt alte detalii consultati catalogul DAM online
http://dam.tpk6.de/2012/hk/en/
alegerea fiecaruia se face in functie de buget
buget generos va doresc