discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Asta asteptam Musti, multumim...ajuta chiar foarte mult, sa putem compara un bat cu altele , despre care am citit doar....chiar este de mare ajutor.
Se pot face topicuri separate pe tema asta...rod wars..

..ar iesi scantei ...sunt sigur

..
-
SVF
- veteran

Popas,daca Musti itzi recomanda un batz sa stii ca potzi avea incredere in ce vorbeste.E unul din putzinii care stiu ce zic atunci cand o fac.Poate ca o sa incerc si eu odata Maverul asta,prea il lauda lumea.

-
gabbyy77
- utilizator constant

am avut si eu un Maver de 2.1 m in mana. ceva generatie noua acuma aparut. credetima ca era o bijuterie. este undeva intre 2-12 gr.
ma mananca mana de fiecare data cand il iau in mana sa il cumpar. este mult peste skill dar apucasem sa cumpar skillul si de aceea nu l-am cumparat.
este undeva pe la 350 lei. o bijuterie.
Viata bate filmu'
-
Musti
- veteran

ULK scrie:...Se pot face topicuri separate pe tema asta...rod wars..

..ar iesi scantei ...sunt sigur

..
Nororc ca eu si cu mine nu ne luam la palme... Avem aceleasi gusturi...
Ilie, pe-orma sa nu zici ce eu te-am bagat la cheltuiala... Tie nu-ti trebuie Maver-ul ala sa prinzi peste... Te descurci tu si fara...
gabbyy77, nu cumva e vorba despre un Maver Skirt Ultrafine? Ca dupa pret (si descriere) cam la ala ma duce gandul...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
gabbyy77
- utilizator constant

o sa verific zilele astea cand il mai vad si iti zic. dar este super meserie. o act fast , extra fast chiar , asa de usor de manuit, usor, nu vibreaza deloc cotorul, ce mai, un bat de competitie. ideal pentru voblere peste 3 gr.

Viata bate filmu'
-
popas
- junior

popas scrie: 
Asa e. Daca voi avea timp ies pe Mures deja de saptamana viitoare.
P.S. Totusi daca stiti vreun model de vobler Cozma care-i mai norocos, accept sugestiile cu placere.
La inceput macar 2 sa am de clean, 2 pt salau... avat, stiuca poate, si cam atat ca si asa o sa ma coste.
Daca nu aveti timp sa rasfoiti putin aici
http://www.totalfishing.ro/voblere-vobl ... 8_344.html ,
macar ziceti-mi ce culoare sa aiba (acum stiu ca si asta e cu "depinde", dar numai sa nu arunc 1 milion de lei pe niste plastice absolut inutile).
Maver

cumpar, m-am decis.
Da' asta cu voblere e secret? Daca da, nu mai insist.
ba da
mersi
-
taicanoe
- veteran

-
pentru voblere cozma alege de aici
http://www.cozmalure.ro/ro/indexRo.html
pt. clean modelul A de 3,5 - 4 - 5 - 7 cm
culori: A9, A10, C2, C4, C5, C8, D3, E3
pentru salau modelul A de 7cm
culori:A9, C5, D1, E3, E4, E5,
ai de unde alege acum ... doar bani sa fie
S'altare și bunăstare !
-
popas
- junior

Multumesc tuturor celor care s-au ostenit

sa-mi scrie doua cuvinte si chiar mai multe.
M-am decis la Maver Light Plus, am si firul, ramane mulineta ET Excalibur (clona lui Ryobi Ecushima), am si voblere, cumpar si rotative, Muresul ma asteapta.
Sper ca dupa un timp sa pot scrie si eu parerile mele unuia care se va afla la nivelul meu de acum.

-
pensionaru
- veteran

-
popas scrie:Multumesc tuturor celor care s-au ostenit

M-am decis la Maver Light Plus, am si firul, ramane mulineta ET Excalibur (clona lui Ryobi Ecushima), am si voblere, cumpar si rotative, Muresul ma asteapta.
Sper ca dupa un timp sa pot scrie si eu parerile mele unuia care se va afla la nivelul meu de acum.

Acum ca esti ''toba''de teorie trebuie sa treci la practica ca doar asta ne omoara. Dupa toate acumularile iti mai trebuie si nitel noroc,caci la spining conteaza sa fii in locul potrivit la timpul potrivit. Adica in ziua cand pestii mananca nu in ziua cand beau apa.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
popas
- junior

pensionaru scrie:popas scrie:Multumesc tuturor celor care s-au ostenit

Acum ca esti ''toba''de teorie trebuie sa treci la practica ca doar asta ne omoara. Dupa toate acumularile iti mai trebuie si nitel noroc,caci la spining conteaza sa fii in locul potrivit la timpul potrivit. Adica in ziua cand pestii mananca nu in ziua cand beau apa.