ai dreptate in aproape toate privintele....
- este un bat destul de greu, si in consecinta trebuie echilibrat f bine de cel care il face .... la mine laurentiu a facut-o impecabil....
-este un bat care ori iti place la nebunie, ori de loc ....
- arunca bine si greutati mici (mult mult mai bine decat alte bete de puteri similare), dar asta este din cauza primilor 30 de cm de varf , care este mai , sa-i zicem "moale"
- sub nici o forma nu e bat de pescuit pe balta, cu 3-5-7 grame .... numai danr face deastea

acu , sunt cateva chestii unde nu sunt de acord, si nu neaprat din spirit de contradictie, sau " ca sa-mi apar batul" :
- se poate pescui lejer in curent puternic cu jig 50 de grame cu el ... danr poate confirma, pt ca am pescuit impreuna in atare conditii, pe dunare.
- nu are nici o problema in a intepa un salau de 4-5 kile, sa-i sara proteza din gura ..... deocamdata nu am luat mai mare cu el, sa vad cum e la unu de 8-10 kg (doamne ajuta

- si dan are un hs deasta, si pescuie cu jiguri de 40 50g de ani de zile cu el ... chiar nu are nici cea mai mica problema batul .....
- de senzitiv, este mega senzitiv.... simti orice, chiar si cu jiguri sub minimul lui de 14 grame... am pescuit cu 10-12g in curent f slab, si 10 lbs fir, si simteam fiecare pietricica.
- all in all eu sunt mega incantat de el. mai ales de faltul ca este destul de versatil. si daca merg pe dunare de exemplu, cu greu imi imaginez ce bat as putea sa-mi iau, cu care sa pot pescui si cu jig de 50 de grame la salau somn, si cu un oabler de 9-10 la avat ... si care sa aiba suficienta putere in cotor in cazul in care da ceva imbracat ....
dar, ma repet, ai perfecta dreptate : este un bat care ori iti place la nebunie, si te inveti cu el, ori nu-ti place de loc....