Lanseta baitcasting avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 10 Mar 2009, 22:08

toni f scrie:HS 1021 ala este ideal la pescuit avati cu voblere sau crankuri .....

arunca distante superbe chiar si voblere de 7 grame , iar cu cele de 14 17 atingi orizontul .....

eu pescui cu un hs 1023 de pana in 5 oz si chiar si ala arunca super bine oablere deastia mici ....

deci, d4md3od, vezi pe unde iti gasesti un hot shot ....

mai merge si lamiglas 1311 ....

:roll: Ai idee unde pot gasi un blanc de HSR 1023 S ?
Multumesc !
Din viata scapa cine poate.

LaurF
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LaurF » 10 Mar 2009, 23:54

@bogdan:

Daca ai noroc, ai putea sa mai gasesti pe la Eugen, sau la Dragos (Dragos74).
Acum ceva timp le pregateau pt Dunare, dar flyfishing'u nu iarta :D ...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mar 2009, 12:45

bogdane, mie mi l-a adus cineva de pe www.mudhole.com, impreuna cu toate acareturile aferente, inele mandrina pluta etc ...

de facut l-a facut laurentiu de la aquamania, iar lucratura este impecabila ....

sincer, nu stiu sa-ti spun acum in ce fel mi l-a adus tipul in cauza ....

incearca sa iei legatura cu astia de la mudhole, si vezi daca livreaza in romania ....

oricum, vezi ca iesi scump bine cu batul .... pe mine m-a dus fo 900 de ron cu totul cu dolaru 2.5 sau chiar mai jos ... acu iesi cu el la fo 1200 cu totul .... daca nu mai bine .....

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 11 Mar 2009, 13:52

LaurF, Da-ne mai multe detalii despre lanseta.Se preteaza pt un jiging lejer pe balta cu 5-7g ?Cum se indoaie in peste?Lucreaza doar pe varf ca Avidul sau pe toata lungimea blank-ului?

Multumesc,

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2009, 13:59

stie cineva unde pot sa gasesc ceva mai multe amanunte despre Lamiglas G1300-T pentru ca pe site-ul producatorului sunt date foarte putine specificatii ... eventual vreun review sau ceva de genul asta ca nu am reusit sa dau de asa ceva pe net ...

multam ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Mar 2009, 18:37

Stiu ca de la- mudhole- se mai aprovizionau cu blancuri Paul Sas si Cristi Ene .Voi lua legatura cu ei , sa gasesc un par pentru Dunare :roll:

Va multumesc ! Fire stresate !
Din viata scapa cine poate.

LaurF
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LaurF » 11 Mar 2009, 20:20

parerea mea despre acel model de hotshot:

-prea moale pt jiguri trecute de 50 gr...poate chiar de 40 - nu ca nu poti arunca, dar e prea moale pe varf, mai ales pt curent puternic..

-prea greu pt jiguit usor...gen 5-7 gr, pe balta...asa, ocazional, la nevoie, se descurca, arunca f bine, dar cu siguranta mie mi s-a paut greu...

-eu as da cu el dupa somn, avat , dar doar daca as folosi voblere mari si grele ...si pt jiguri de min 7gr-max30 gr...

-este f.f puternic, arunca f bine o plaja larga de greutati, dar este greu si va parea mult mai greu daca nu il echilibrezi cumva...ceea ce te va duce ori catre un maner f lung, ori care greutati in cotor... dar daca nu semanati cu mine, partea asta cu greul s-ar putea sa nu fie asa importanta

Oricum , cred ca face parte din acele bete care ori iti plac la nebunie, ori nu le poti suferi...nu recomand nimanui sa cumpere fara macar sa batzaie
aiurea un model apropiat..

:D :)

LaurF
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LaurF » 11 Mar 2009, 20:25

:? ...acu am citit mai bine...

Pike, tu de care lanseta vorbeai :) ?

Pike
senior
senior

Mesaj de Pike » 11 Mar 2009, 20:57

LaurF, vorbeam de lanseta care ti-a facut-o Cristi Ene.

LaurF
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LaurF » 11 Mar 2009, 21:44

:) scuze de confuzie...

Blankul nemontat era teapan teapan.
Nu ma asteptam sa se inmoaie asa cum a iesit la final, dar oricum tot a ramas senzatia de rigiditate.
Pana acum am pescuit doar cu textil de 15 lb pe el, si am fost surprins si de cat de bine lansa 3 gr, si de cat de bine pescuiam cu 20 gr.
Pt jig, pt plaja asta de greutati, este cel mai bun bat pe care l-am pescuit pana acum.

Iar de indoit in peste...desi a prins, nu au fost exemplare care sa fie relevante la capitolul asta...inca :)))

Dar sa vezi ce fain lucreaza cand driluiesc manerul usii...

:D
sa imi dai o adresa de mail...sa iti pun cateva poze...

Daca vrei, fac un mic test...o sa agat ancora de la barca, de 5,5 kg, si trag de el , cu foto la momentul maxim, ca sa poti repeta experimentul cu orice bat vrei, sa iti faci o parere...sau driluiesc iar usa :D

Dar daca vrei doar pt 5-8 gr, cred ca poti gasi variante mai potrivite...

Scrie răspuns