Lanseta baitcasting avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta baitcasting avat
salutari ...
deschid topicul asta cu speranta ca ma poate ajuta cineva sa imi gasesc un bat.
ma intereseaza sa imi iau un bat care sa fie destinat avatului in mod special pe rauri mari (gen Dunare). ceea ce caut as prefera sa fie ceva mai lung, adica sa aibe in jur de 2,4 - 2,7m si sa fie neaparat din doua bucati dar as putea sa fac si un oarecare compromis si sa aibe vreo 2,1 dar nu mai scurt de atat ca atunci chiar nu voi avea ce face cu el pe raurile unde conteaza si distanta de lansare. vreau sa folosesc batul cu voblere (in general minnow) care vor depasi 7 cm, deci vor avea peste 7 grame. pe de alta parte caut un bat care sa fie cat mai usor cu putinta, sa aibe o rezerva de putere cat mai mare in cazul in care sunt nevoit sa trag de vreun peste mai rasarit pe curent si sa fie de baitcasting ... caz in care conteaza foarte mult greutatea avand in vedere pozitia in care este tinut batul.
cam astea sunt caracteristicile care ma intereseaza, bat de voblere, cat mai usor, lungime aprox 2,4 cu posibilitatea de a lansa voblere intre 7-22g si evident sa fie de baitcasting.
pretul care sunt dispus sa platesc pe el ar fi in jur de vreo 150 euro, chiar si putin mai mult dar sa fie exact ce caut.
rog daca se poate sa primesc si eu ceva recomandari.
multumesc anticipat.
numai bine.
deschid topicul asta cu speranta ca ma poate ajuta cineva sa imi gasesc un bat.
ma intereseaza sa imi iau un bat care sa fie destinat avatului in mod special pe rauri mari (gen Dunare). ceea ce caut as prefera sa fie ceva mai lung, adica sa aibe in jur de 2,4 - 2,7m si sa fie neaparat din doua bucati dar as putea sa fac si un oarecare compromis si sa aibe vreo 2,1 dar nu mai scurt de atat ca atunci chiar nu voi avea ce face cu el pe raurile unde conteaza si distanta de lansare. vreau sa folosesc batul cu voblere (in general minnow) care vor depasi 7 cm, deci vor avea peste 7 grame. pe de alta parte caut un bat care sa fie cat mai usor cu putinta, sa aibe o rezerva de putere cat mai mare in cazul in care sunt nevoit sa trag de vreun peste mai rasarit pe curent si sa fie de baitcasting ... caz in care conteaza foarte mult greutatea avand in vedere pozitia in care este tinut batul.
cam astea sunt caracteristicile care ma intereseaza, bat de voblere, cat mai usor, lungime aprox 2,4 cu posibilitatea de a lansa voblere intre 7-22g si evident sa fie de baitcasting.
pretul care sunt dispus sa platesc pe el ar fi in jur de vreo 150 euro, chiar si putin mai mult dar sa fie exact ce caut.
rog daca se poate sa primesc si eu ceva recomandari.
multumesc anticipat.
numai bine.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
si am mai uitat sa precizez anumite chestii ...
voi pescui de pe mal, tocmai de aceea ma intereseaza o lungime mai mare si as prefera un bat american ca am tot auzit povestindu-se despre ele, fapt ce mi-a starnit curiozitatea.
mai completez si cu faptul ca doresc ca inelele sa reziste la fir textil in cazul in care sunt nevoit sa pescuiesc cu asa ceva cu toate ca in general pentru voblere prefer mono.
multam.
voi pescui de pe mal, tocmai de aceea ma intereseaza o lungime mai mare si as prefera un bat american ca am tot auzit povestindu-se despre ele, fapt ce mi-a starnit curiozitatea.
mai completez si cu faptul ca doresc ca inelele sa reziste la fir textil in cazul in care sunt nevoit sa pescuiesc cu asa ceva cu toate ca in general pentru voblere prefer mono.
multam.
vezi poate asta iti place si se incadreaza si in limita ta de pret
http://www.fishingtackle24.de/product_i ... 8m213m228m
http://www.fishingtackle24.de/product_i ... 8m213m228m
TEAM ATOM
merci Adi777 de recomandare, as vrea insa sa incerc si eu o lanseta americana, sunt cat se poate de curios care este motivul pentru care sunt atat de laudate ...
ce parere aveti depre asta
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
modelul AVC86MF2 ...
ce parere aveti depre asta
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
modelul AVC86MF2 ...
da' ce , nu intelegem eu si cei 70-80 de fani ai genului clasic... de ce insisti sa dai pe Dunare si rauri mari cu lanseta de cast?
vrei sa prinzi avati neaparat de la 10m inspre mal? o undita telescopica e mai buna!
ce are lanseta de spin gresit
mai ales ca zici ca vrei sa dai la avat?
nu gasesti ce vrei tu in preturile alea.
de pe mal
vrei sa prinzi avati neaparat de la 10m inspre mal? o undita telescopica e mai buna!

ce are lanseta de spin gresit

nu gasesti ce vrei tu in preturile alea.
de pe mal

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
prefer sa dau la baitcasting pentru ca prefer stilul asta de pescuit ... asta e motivul pentru care vreau sa dau la avat cu asa ceva ...
in cazul in care la pretul asta nu se gaseste nimic "bun" recomandati vreun bat care sa se incadreze specificatiilor scrise mai sus pana in suma de 300 de euro de exemplu ...
de ce nu sunt bune betele din gama Salmon Steelhead de la orice producator (ST.Croix, Lamiglass, G.Loomis etc) la avat? sunt prea rapide sau?
numai bine
in cazul in care la pretul asta nu se gaseste nimic "bun" recomandati vreun bat care sa se incadreze specificatiilor scrise mai sus pana in suma de 300 de euro de exemplu ...
de ce nu sunt bune betele din gama Salmon Steelhead de la orice producator (ST.Croix, Lamiglass, G.Loomis etc) la avat? sunt prea rapide sau?
numai bine
Poti foarte usor alege o lanseta MH de la 6'6" pina la 7'6" din doua bucati,Fenwick sau St Croix ,toate sint.....perfecte
HMG-ul si Avid-ul sint mai usoare dar si cu celelalte poti pescui foarte bine.Daca n-ai magazin in Modena unde sa pui mina,iti garantez ca vei fi foarte multumit cu HMG-ul MH de 6'6" din doua bucati ,greutatea aruncarii 3/8- 1 uncie.Premier si Avid vad ca nu sint de casting din doua bucati.

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
merci de raspuns ... inca nu reusesc sa ma decid ... as dori sa aibe o actiune de la 1/8, adica de pe la 7 grame in sus ca sa fiu sigur ca se incarca OK pentru a lansa niste voblere de 7,8 grame ...
trebuie sa ma uit ceva mai atent pe la oferta celor doua firme mentionate mai sus ...
multam ...
trebuie sa ma uit ceva mai atent pe la oferta celor doua firme mentionate mai sus ...
multam ...