Andrei,
clientul pentru care am facut Seeker 706 E-Glass e un om foarte prentioos si exact si doar pentru el am mixat 2 -3 culori de ate ceea ce nu prea fac pentru ca nu e necesar ca nu aduce minic in plus pentru lanseta.
Omul nici nu s-a uitat la asemenea micro amanunte si s-a declarat perfect multumit mai alesc ca dispus inelele dupa un concept foarte eficient.
Omul stie ce faci a vazut mai multe lansete facute de tine si mi- a spus clar ca finisajele de pe lasetele tale sunt cam grosute si incarca inutil lansetele.
Ce pare acolo epoxy neglijat e lasat intentionat sa niveleze un micro gol si marginile epoxilului sunt drepte si clare.
Da mai scapa o bula doua pe la unele amtisaje dar problemele astea chiar mie se par de schitibusari de biblioteca care nu prea sunt pescari.
Am vazut prea multi baieti cu super scule japoneze, custom +Stella care nu era in stare sa prinda un singur salau
Cred ca astia cu scule sclipitoare le admira in timp ce pescuiesc si nu mai vad tacurile pe fir
Andrei tu te uiti al scula in timp ce dai la peste ?
Obsesia ta pentru perfectiune e sterila si psihanalizabila si asta spune mult despre tine
1. Blankuri perfecte nu exista , toate dar absolut toate au abateri fie ele K2, NFC HM, SCV, Sage, Winston etc.
As zice ca cele 3 blankuri K2 care le-am adus au o serpuire cosntanta pe toata lungimea lucru care nu l-am vazut la alte blankuri.
Si NFC are devieri la varf si SCV si cam toate blankurile asa zise de top, mai putin Sage, Wisnston si altele mai eclusiviste al care lucruirle sunt mult mai discrete
Deci capodopera ta e de la inceput imperfecta
2. Inele nu pot fi aliniate nici ele absolut perfect perfect ar fi a absurd sa ai pretentia asta pe un blank care nu e perfect drept
3. Daca faci zoom si toate lipiturile tale vei vdea nenormitatea imperfectiunilor si nu vorbesc la nivel de micron sau molecula.
4. In natura nu exista nimic perfect asa cu definim noi conceptul, si nici produs tehnologic perfect nu exista decat in proiect sa in capul filosofilor sau ,,perfectionistilor,,
5. E suficient sa e privesti in oglinda si sa vezi cate imprefectiuni fizice ai , la fel si cei din jurul nostru sunt plini de imperfectiuni(nu doar fizice) si cu toate astea avem cu ei relatii complexe fara sa ne agatam prea mult de imperfectiuni
6.Cate fete/ femei perfecte aveti acolo in Arad ?
7. La imperfectiunile tale lucrezi ?
si revenind la problema pretului blankurilor cum sta treaba
1. NFC, Winston, Sage sau Beulah, Harrison, CTS si altii isi testeaza mai mult sau mai putin blankurile pe apa si le modifica ceea ce costa si nu putin .
Dupa cum am vazut Phenix sunt si ei atenti la actiuni si e clar ca au designeri buni si pescari in spate
St.Croix, MHX sialte firme care produc din calculator fac blankuri dupa cum le ies mai reusite sau rebuturi
2. Pretul blankurilor HM de 200-250$ e justificat macar printr-un plus de performante(mic in procente) care le aduce fata de un IM dar 150$ pe o un kit care fac cat unul de 15$ ?
Coloristica aia nu cred ca e decat pentru ochii altora pentru epatare si narcisim si aici se incheie toate avantajele care de fapt nu sunt........
In fine stilul seaman mai mult cu cel de pitipoanca de Mall de Bucuresti daca daca asta vrea proprietarul o lanseta pitipoanca, cu care sa atraga atentia daca cu pescuitul sta mai slab.
Asa vrea cel mai scump blank si componente mai scumpe ca blankul e tipic pentru un anumit profil........
Mai e un pic si parca vad ca faci lansete cu foita de aur, insertii de platina si cristale Swarovski pentru manelisti
Primi pasi pasi i-ai facut cu siguranta