Vali,
sambata am fost si am prins vreo 25 iar marti vreo 20 in 2 ore

sambata cu nuilusa Lmiglas(4-8lb) si marti cu alta RX7.
Pe blatoaca Gogosari am prins si niste serpi de 1.5kg luati de burta

si n-a zis nis pas Lami.
Pe cea adancaaa multi pe metru2 dar nu mai mari de 1.2
ULK,
momentan pescuiesc cu naluci soft cu 3 lasnete care nu sunt nici NFC HM, nici St.Croix SCV
1. Lamiglas XMG 50 de putere reala ML lanseta mea preferata si necunoscuta in RO nu divulg modelul oricum nu se mai fabrica
Are actiuen perfecta si este usor si senzitiv pentru putini USD, nu spun cat dar sub 100
2. Batson RX7 model de BAss 6`ft. dat Light dar e un ML real ,are actiune fast si o ruptura intre varful elastic si restul rigid
costa sub 50$ si e clar mai orintat spre tactil decat MHX standar
3. MHX spinning de 7`ft. 2pc Light un blank bun de biban, am pins cu el dar nu transmite amre lucru pentru ca grafitul MHX standard nu poate amre lucru cuplat cu fire mono. In rest placut in pescuit cu jiguri de 2/3.5g
Nu am simtit nevoie de blankuri HM din moment ce XMG 50 e un HM dar are scrim de fibra de sticla pentru ca montalul cu Micro guides pe face foarte usoare , echilibrate si le creste senzitivitatea fata de lansetele montate cu inele clasice.
Din ultimii 50 de pesti cam 20 i-am prins de altceva decat de gura si grafitul XMG 50 si RX7 mi-a transmis cele mai fine atacuri cu burta sau coada
evident ca am comandat mai multe blankuri NFC pentru anumite aplicatii dar toate SM, si voi pescui si cu blankuri NFC IM la fel cum ams a cumapr si un model de K2 care se potriveste cu stilul meu dar nu am asteptari nerealiste de la un blank