Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD
Ochelarii da, lanseta nu.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
fratilor conteaza finisajele..
cand f.ti o femeie .. nu esti atent la finisaje????
oricum eu am luat iar popcornu si cola... ca la tv nu e nimic misto..
asa ca va rog.. nu va abtineti... hai cu CATERINCA
cand f.ti o femeie .. nu esti atent la finisaje????

oricum eu am luat iar popcornu si cola... ca la tv nu e nimic misto..
asa ca va rog.. nu va abtineti... hai cu CATERINCA
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Batul ala tot atat peste prinde mazgalit urat cat prinde si impodobit.....daca intelegi ce vreau sa zic cu asta.
Vezi ca singura concluzie logica este ca impodobirea nu foloseste la nimic
daca aspectul nu conteaza in ecuatie
Chestia cu mazgalit urat eu zic ca e exagerata la fel ca si cea cu ,,e una din cele mai reusite,, Cred eu cred ca nu stapanesti bine limba romana
Mazgalit urat hmm ,poate sa fie si mazgalit frumos
Mazgalit esti sigur pe sensul cuvantului ?
sa vedem din ,,capodoperele,, tale de lansete ca la logica si limbaj nu stai prea bine
Andrei
nu incerca sa fortezi lucrurile cu Zoom
esti un tip superficial chiar daca esti inginer ai sarit peste multe argumente pentru ca nu iti convin
Blankurile K2 sunt serpuite comparabil cu alte blankuri si costa peste 200$.
Probleme nu am avut cu nici o lanseta cu exceptia unui UL Avid la care a fost o decizie tehnica neinspirata
in rest nici problema nici la matisaje nici la manere si nu de 2-3 ani.
Stiu mai bine ce inseaman straturi sutrasubtiri de rasina pentru ca am facut ceva lansete de fly care au diametre mult mai mici ale blankului comparativ cu cele de spinning fie ele si de UL.
Presupunerea ca pot sa fie probleme e jenanta pentru ca este o presupunerea aruncata si cam atat de genul celor de la Cluj care spuneau ca de pe lansetele mele zboara inelele
Asta e nivelul tau de argumentatie ?
Mai bine ne spui cate blankuri Recon s-au rupt, cate SCV asteapta sa fie reparate ,daca K2 au probleme adica realitati legate de rodbuilding nu aruncat cu mizerie.
Vezi ca singura concluzie logica este ca impodobirea nu foloseste la nimic

Chestia cu mazgalit urat eu zic ca e exagerata la fel ca si cea cu ,,e una din cele mai reusite,, Cred eu cred ca nu stapanesti bine limba romana

Mazgalit urat hmm ,poate sa fie si mazgalit frumos

Mazgalit esti sigur pe sensul cuvantului ?
sa vedem din ,,capodoperele,, tale de lansete ca la logica si limbaj nu stai prea bine

Andrei
nu incerca sa fortezi lucrurile cu Zoom

Blankurile K2 sunt serpuite comparabil cu alte blankuri si costa peste 200$.
Probleme nu am avut cu nici o lanseta cu exceptia unui UL Avid la care a fost o decizie tehnica neinspirata
in rest nici problema nici la matisaje nici la manere si nu de 2-3 ani.
Stiu mai bine ce inseaman straturi sutrasubtiri de rasina pentru ca am facut ceva lansete de fly care au diametre mult mai mici ale blankului comparativ cu cele de spinning fie ele si de UL.
Presupunerea ca pot sa fie probleme e jenanta pentru ca este o presupunerea aruncata si cam atat de genul celor de la Cluj care spuneau ca de pe lansetele mele zboara inelele

Asta e nivelul tau de argumentatie ?
Mai bine ne spui cate blankuri Recon s-au rupt, cate SCV asteapta sa fie reparate ,daca K2 au probleme adica realitati legate de rodbuilding nu aruncat cu mizerie.
-
- veteran
Hai ca ma intorc la treaba trebuie sa termin un K2 (heavy) din ala serpuit
si nu e usor sa aliniezi inele pe un blank din asta.

un scurt apropo sa se mai aprinda lucrurile
cum nu conteaza??? auzi.. tu daca vrei o casa. si is "mazgaliti pereti" iti convine??? doar nu te ploua nu bate vantu.. n-ai treaba
prinde frate.. si o nuia.. , nu trebuie sa fie frumoasa... da pe timp de iarna parca ai admira si tu ceva
)))) sau cand nu trage pestele.. te mai uiti si tu la ce ai in mana...
)
Te rog.. nu face referire la Cluj.. nici macar in gluma.. ca nu ai cum sa castigi .. ( nu din punct de vedere a pescuitului )
poate fi si mazgalit frumos ( ai copil? ) copii mazgalesc frumos
pictorii mazgalesc frumos ( ei asa considera )
Cam la atat ma rezum.. ca nu-s injiner in rodbuilding
))))
cum nu conteaza??? auzi.. tu daca vrei o casa. si is "mazgaliti pereti" iti convine??? doar nu te ploua nu bate vantu.. n-ai treaba
prinde frate.. si o nuia.. , nu trebuie sa fie frumoasa... da pe timp de iarna parca ai admira si tu ceva

Te rog.. nu face referire la Cluj.. nici macar in gluma.. ca nu ai cum sa castigi .. ( nu din punct de vedere a pescuitului )
poate fi si mazgalit frumos ( ai copil? ) copii mazgalesc frumos
pictorii mazgalesc frumos ( ei asa considera )
Cam la atat ma rezum.. ca nu-s injiner in rodbuilding

"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Si cam care e explicatia? Ca nu ai un optician aici pe forum care lucreaza mediocru dar cu care simpatizezi?
Daca din greseala Ene lucra fain( exclus ca nu are mana si nici imaginatie) ...dar prin absurd sa zicem
....cred ca ai fi fost de acord ca un bat trebuie sa fie finisat frumos.....Daca nu din "must" macar asa din greseala ......dupa 800 de lansete...scuza-ma dar nu mai ai cum sa le faci ca si cum ai fii la primele
....si din greseala innanii aia iti intra in sange fara sa vrei ...doar prin exercitii repetate..asa cred eu. Desi vad ca nu se confirma ...nu la toti.
Mi se pare penibila comparatia cu imperfectiuni la femei sau ca blankul oricum e imperfect.Astea nu le poti schimba,nu depind de tine....tu tre' sa faci ce faci(chiar cu entuziasm) cat poti tu de bine.....ce depinde de tine...Cat poti

Daca din greseala Ene lucra fain( exclus ca nu are mana si nici imaginatie) ...dar prin absurd sa zicem

Mi se pare penibila comparatia cu imperfectiuni la femei sau ca blankul oricum e imperfect.Astea nu le poti schimba,nu depind de tine....tu tre' sa faci ce faci(chiar cu entuziasm) cat poti tu de bine.....ce depinde de tine...Cat poti

Nu ULK, explicatia e mult mai simpla, te inseli cu presupunerile...
.
Ochelarii ii porti pe nas toata ziua si n-as umbla cu unii lucrati aiurea. Trebuie sa explic de ce?
Lanseta e strict pentru pescuit, nu trebuie sa arate bine, whatever that means, manopera sau finisaje. Asa cum nici un ciocan nu trebuie sa arate bine, trebuie doar sa bata cuie. Pentru mine ambele sunt doar niste scule. Ochelarii evident sunt mai mult decat atat.

Ochelarii ii porti pe nas toata ziua si n-as umbla cu unii lucrati aiurea. Trebuie sa explic de ce?
Lanseta e strict pentru pescuit, nu trebuie sa arate bine, whatever that means, manopera sau finisaje. Asa cum nici un ciocan nu trebuie sa arate bine, trebuie doar sa bata cuie. Pentru mine ambele sunt doar niste scule. Ochelarii evident sunt mai mult decat atat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
deci rezumand
Cristi a facut un topic in care a anuntat aparitia unei noi clase de lansete ....simplu si nimic mai mult
evident ca nimeni n-a pus inca mana pe ele de unde se da cu presupusul la modul general
jiji termoclina si ulk evident s-au bagat si aici si au reusit sa creeze noi polemici ....acu s-a ajuns la ochelari
voi doi ....adica sacu si cu petecu ....chiar trebuie sa va spuneti opinia in legatura cu orice topic ????
nu puteti absenta dintr-unul ?
Cristi a facut un topic in care a anuntat aparitia unei noi clase de lansete ....simplu si nimic mai mult
evident ca nimeni n-a pus inca mana pe ele de unde se da cu presupusul la modul general
jiji termoclina si ulk evident s-au bagat si aici si au reusit sa creeze noi polemici ....acu s-a ajuns la ochelari
voi doi ....adica sacu si cu petecu ....chiar trebuie sa va spuneti opinia in legatura cu orice topic ????
nu puteti absenta dintr-unul ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Foarte misto KLX-urile alea. 

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
- veteran
Ce se discuta pe forums.tackletour.com despre Kistler KLX
http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=46&t=46116
http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=46&t=46116