Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ringogabi
senior
senior

Re: Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD

Mesaj de ringogabi » 10 Dec 2012, 12:02

Vegas_75 scrie:... este in state la 400 USD , aici ajunge pe la 500 Usd , ...
400usd e modelul "standard", dar custom sare pe la 500usd plus transport in Romania, care nu e de neglijat plus "discutiile aprinse" de la vama.

topwater2
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de topwater2 » 10 Dec 2012, 12:13

Vegas_75 scrie:Cu riscul de a fi putin off-topic , va retin si eu atentia cu cateva lamuriri necesare despre Kistler Z-bone si multumesc anticipat ptr bunavointa de a va consuma timpul raspunzandu-mi. Nu am mai gasit lamuriri despre modelul asta si am zis ca mai bine intreb aici direct.

Am si eu cateva nedumeriri vis-a-vis de aceste blancuri Z bone, ca n-am avut inca nici unul pana acum.
Inteleg ca multa lume le apreciaza intr-o masura destul de mare, dar de unde vine aceasta apreciere , ce anume au aceste bete mai deosebit decat altele ? Sunt foarte versatile, sunt foarte simtitoare, sunt rapide si usoare dar si rezistente , ce anume le-a scos din anonimat ? La ce aplicatii exceleaza ele (ma intereseaza strict cele de spin , exclus cast-ul) ?
Am vazut ca nu sunt deloc ieftine , spre exemplu o lanseta de fabrica Kistler Z-Bone LE Spinning este in state la 400 USD , aici ajunge pe la 500 Usd , ceea ce nu e deloc neglijabil, te scutura bine de marafeftii din buzunar, deci clar ca te surprinde in mod placut la niste capitole, dar la care ?
Salut, detin eu modelul LE3MHS70. Nu sunt un profesionist, si nici nu am pus mana pe multe lansete, dar senzatia care tzio da aceasta lanseta este fenomenala. Este extrem de senzitiva (abia acum am inteles ce e senzitivitatea).
Cand am primit-o, acum cateva luni la prima vedere mi sa parut cam groasa. Am pus mana pe lanseta, am pescuit si o iubesc.

Imi doresc foarte mult un model 1/32.... Etc pentru biban. Daca faci o comandampe kistler ma anunti te rog.

Kister dupa parerea mea se bazeaza pe prietenia cu garry loomis si relatia cu NFC, ca dealtfel nu au facut nush ce inovatii...(parca split gripul)
Chiar daca la primul inel, dupa un drill cu un crap de 9 kg aud cateodata un zgomot la rashina... O iubesc si traiesc acea senzatie ca mi-as lua 10 de acelasi fel...Daca mi-as permite as pescuit toata viata si la toate aplicatiile cu kistler.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Dec 2012, 12:40

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 10 Dec 2012, 13:01

Multam, am citit tot pe nerasuflate , interesante si utile parerile ... Si pana acum personal vedeam K2-ul ca un state of the art in domeniu , dar pare se ca lucrurile sunt , ca intotdeauna, pe undeva pe la mijloc, super senzitivitate = casant si vezi cum iti pleznesc in mana 500 de cocosei si plangi a paguba ... Acum m-am mai lamurit , nu stiam de ce toata lumea aprecia maxim seria Z-bone si cand raporta un bat de calitate totdeauna o raporta la aceasta serie (ma rog, de cele mai multe ori). E clar ca sunt o referinta buna intre blancurile izbutite de-a lungul timpului. Pacat ca e la un pret nu extrem de accesibil insa obrazul subtire cu cashcaval se intretine.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 10 Dec 2012, 18:56

Sorin a avut amabilitatea sa imi arate cea mai mare parte lansetelor lui si cum nu sunt acasa am sa fiu scurt momentan.

Z-bone sunt foarte apropaite de NFC MB seria IM adica blankuri perfecte ca putere si actiune , LE este un model straluctitor ca actiune ,progresivitate/putere, greutate si sensitivitate.

Seria de blankuri MB de la NFC din grafit IM au actiuni similare cu Z-Bone LE :wink:

Lansetele Z-bone sunt lucrate minimalist si functional adica pentru pescuit 8)

T-russell Shore 7`6``ft. M un demodel bun dar raman la ideea ca e cam fragila dar in rest in plac.

T-Russel rozy tip plin foarte buan de biban, mi-a placut.

Mi-a placut blankul de Mirage pentru aplicatii super UL cu naluci de 0.5 -2 ma,arata ca au tehnologie sa faca un blank asa de fin si bun ca actiune, tenteza sa fac o lanseta de fly #1 sau un super UL.

revin

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 10 Dec 2012, 22:10

si eu vreau un super ul Cristi. pt naluci de panfish la biban. am mai vb dar mi-am pus 2 dinti cu 300 de coco bucata. asa ca vb lprin februarie. :elkgrin:
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

Scrie răspuns