Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD

Mesaj de cristian.ene » 06 Dec 2012, 21:03

Blankul Z- Bone

http://www.kistlerrods.com/p/fishing-ro ... 3MH70.html

cata_asp,

ai vazut ce conicitate are blankul ? este mai mare decat a blankurilor MB

2.29 oz nu e mult pentru un blank foarte puternic din clasa MH.

Vrei sa aiba cu 10-12 g mai putin si sa faca poc ca T -Russel ?

Pretul este in categoria blankurilor premium HM, K2 costa tot atat doar ca sunt rigide ca niste batatoare :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Dec 2012, 21:16

2.29 oz pentru un medium heavy???Hmm,cam mult..

Uite ici,

HM-MB843-MHX 7' 1 10-17 1/4 - 3/4 FAST MED-HVY JIG & PIG, SPINNER BAIT, WORMING, PITCHIN' 1.95 .57 4.5 $96.99...

1.95 oz.....altfel suna...si este sub suta de dolari.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vezi ,nu da tare... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 06 Dec 2012, 22:10

Gigi,

.665 inch comparatic cu .57inch pe butt inseamna o diferenta de 2.2mm in diametru cea ce la un grafit HM e ceva cam semnificativ.

Am vazut si construit destule blankuri MHX si inclusiv un SJ - HM de putere ML care e submediocru.

Posibil sa fie si blankuri MHX -HM decente dar cele mai multe sunt jenante. am gasit modele decente in seria Blend si spinning dar si cel mai prost blank de fly (ever)care l-am vazut( modelul de 8`ft. #3/ 4pc MHX HM :lol: )

Nu vad ce compari Dacia Logan cu Lexsus ?

nomal la tine e este posibila orice comparatie natanga

Nu o mai dati cu MHX in sus si in jos am vorbit cu foarte multi posesori cunoscatori si toti au o parere unanima ca sunt blankuri ieftine scare nu respecta indicatiile, au varfuri prea groase in multe situatii, in fine ceva la fel de valoros si popular ca mancarea de Mc Donald`s sau Hot Dogs de Ikea de 1 RON bucata :lol:.

Nu vad cum se impaca imaginea glossy custom a lui Sava cu blankurile din categoria Hot Dog .

Normal ca pentru unii Hot Dogul e cea mai buna si sanatoasa mancare la fel .

Blankurile MHX sunt in cele mai multe cazuti niste avortoni, moarte din proiect .

Nu am incercati sa prostiti lumea ca deja s-au prins de ,,valoarea,, blankurilor MHX, e urat sa subestimati judecata pescarilor.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Dec 2012, 07:04

Mah,mie imi place cum te turezi.. :wink:

.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 07 Dec 2012, 08:13

cristian.ene scrie: Nu vad ce compari Dacia Logan cu Lexsus ?

nomal la tine e este posibila orice comparatie natanga
lasa-l si pe el sa se bage in discutia despre blank-uri , sa se simta si el bine... chiar daca-i pe langa , nu conteaza, sa fie mandru ca a avut macar o replica natanga...mai ales ca el poate sa aduca trompete de blank-uri sub 100$ . :lol1:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 07 Dec 2012, 10:38

Eu n-as zice chiar asa de rau despre blank-urile MHX...am vazut si eu cateva si mi-au placut sincer. Am pus sublerul pe ele pt grosimea varfului si a butt-ului cat si pe peretii blank-ului, dar si ruleta pt a verifica lungimea exacta.

Sincer m-a surprins sa fie exact cum erau date specificatiile...nu mai retin exact, dar au fost 4 blank-uri...3 dintr-o bucata si 1 din doua bucati...

Nu ma pot pronunta la cum se comporta in pescuit, dar arata bine, sunt usoare, cu tinuta buna si zic eu cu preturi foarte bune dpdv al raportului calitate/pret.

Sunt Made in China dar parerea mea este ca-s cel putin la fel de bune ca unele mult mai celebre facute in US.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Dec 2012, 11:14

andrei-ovidiu scrie: Sunt Made in China dar parerea mea este ca-s cel putin la fel de bune ca unele mult mai celebre facute in US.
Cate lucruri ai in casa care sa nu fie made in China ? :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Dec 2012, 11:30

andrei-ovidiu scrie:Eu n-as zice chiar asa de rau despre blank-urile MHX...am vazut si eu cateva si mi-au placut sincer. Am pus sublerul pe ele pt grosimea varfului si a butt-ului cat si pe peretii blank-ului, dar si ruleta pt a verifica lungimea exacta.

Sincer m-a surprins sa fie exact cum erau date specificatiile...nu mai retin exact, dar au fost 4 blank-uri...3 dintr-o bucata si 1 din doua bucati...

Nu ma pot pronunta la cum se comporta in pescuit, dar arata bine, sunt usoare, cu tinuta buna si zic eu cu preturi foarte bune dpdv al raportului calitate/pret.

Sunt Made in China dar parerea mea este ca-s cel putin la fel de bune ca unele mult mai celebre facute in US.

Parerile de pe forumurile americane sint pozitive in marea majoritate.Din 5 lansete,ale mele personal ,3 sint MHX-uri ,si sint un raport calitate pret excelent.
I've built 7-8 rods on the MHX blanks. Very, very similar to the old Loomis IMX blanks.

I built a MB 783 for myself last fall when playing around with LTJ configurations. Put a split grip on it with a carbon fiber insert and wrapped it Concept w/micro running guides.

I hooked into a big ray a couple of weeks ago with it. Fought it to a stalemate at the back of the boat. Pretty impressive for a blank that weighs 2 oz. I have the same configuration built on a North Fork Composites blank. The NFC blank is a little lighter, a little crisper than the MHX, but for 4 times the price, it better be.
http://www.tidalfish.com/forums/showthr ... 6-MHX-rods

Dupa cum se vede ,sint foarte apropiate de IMX-uri(dupa 7-8 lansete construite pe blancuri MHX)..si la preturi de 3-4 ori mai mici..

Ene ai uitat sa-mi dai link-ul ala ,unde blank-urile MHX costa 130-150 de dolari..Io n-am gasit unde..
Asta asa la o simpla rasfoire pe Google..Se pare ca americanii le apreciaza foarte mult ...

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Dec 2012, 11:41

Da real playa' ...n-are . Care da cu bete China nu e ciumeg de ciumeg...ca-s naspa. Nu a vorbit despre blankul respectiv Gee Lumsi cu Trey la o cafea cat pica lui din afacere?...no good ;). Au cazut de acord sa dea ieftin un blank tot asa de mediocru ca un MHX....best of the best...doar pentru ca Lumsi a fost multumit cu oferta lui Trey( the whisperer, not gay just sounds like one)..
Despre Z-Bone...way way overpriced. Am dat cu el...exact cu un MH de cast dar 1pc.....fainut dar nu inteleg dece as da atat pentru un produs care nu avea nimic special ...doar mandria posesorului :)

Chiar avea ruperea acea in actiune despre care Ene la alte branduri vorbeste dispretuitor....dar daca e Lumsi , atunci nu se mai observa.

Ce e haios ....mai sus zice ca el foloseste KLX :) si peste cateva zile spune ca i-a sosit primul bat KLX :)...asta a fost tare :)..Il folosea deja in viitor :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Dec 2012, 11:45

ULK scrie: Despre Z-Bone...way way overpriced. Am dat cu el...exact cu un MH de cast dar 1pc.....fainut dar nu inteleg dece as da atat pentru un produs care nu avea nimic special ...doar mandria posesorului :)

Chiar avea ruperea acea in actiune despre care Ene la alte branduri vorbeste dispretuitor....dar daca e Lumsi , atunci nu se mai observa.
ulk , ce fel de z bone era ?
poti dai mai multe detalii ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns