Gigi,
.665 inch comparatic cu .57inch pe butt inseamna o diferenta de 2.2mm in diametru cea ce la un grafit HM e ceva cam semnificativ.
Am vazut si construit destule blankuri MHX si inclusiv un SJ - HM de putere ML care e submediocru.
Posibil sa fie si blankuri MHX -HM decente dar cele mai multe sunt jenante. am gasit modele decente in seria Blend si spinning dar si cel mai prost blank de fly (ever)care l-am vazut( modelul de 8`ft. #3/ 4pc MHX HM

)
Nu vad ce compari Dacia Logan cu Lexsus ?
nomal la tine e este posibila orice comparatie natanga
Nu o mai dati cu MHX in sus si in jos am vorbit cu foarte multi posesori cunoscatori si toti au o parere unanima ca sunt blankuri ieftine scare nu respecta indicatiile, au varfuri prea groase in multe situatii, in fine ceva la fel de valoros si popular ca mancarea de Mc Donald`s sau Hot Dogs de Ikea de 1 RON bucata

.
Nu vad cum se impaca imaginea glossy custom a lui Sava cu blankurile din categoria Hot Dog .
Normal ca pentru unii Hot Dogul e cea mai buna si sanatoasa mancare la fel .
Blankurile MHX sunt in cele mai multe cazuti niste avortoni, moarte din proiect .
Nu am incercati sa prostiti lumea ca deja s-au prins de ,,valoarea,, blankurilor MHX, e urat sa subestimati judecata pescarilor.