Cat de tare te infigi Tavi...cred ca orgasmele pe tine te cuprind...eu nu as avea rabdarea sa caut nici macar partile unde m-am contrazis cu Sorin

..nu vad rostul..Tu, insa trebuie sa arati cu orice pret ca ai avut dreptate, nu te lasi

...si dupa, zici de altii ?:)
Efectiv nu poti sa treci pe langa...

M-am pus mintea cu voi doar sa arat ca mai sunt care nu au habar cate prune au in mulinete dar scriu articole despre ele...si culmea, dupa asta tot pe mine ma face "profesor"...care nu am pretins ca am scule multe si ca stiu mai mult decat altii...doar i-am aratat ca a gresit. Pe ideea asta...putea si Gigi sa te faca profesor de termocline
Nu as putea si nici nu as incerca sa scriu vreodata despre ceva, ce nu stapanesc cu desavarsire.
Poti sa continui si tu si Sorin..eu nu am rabdarea si nici rostul nu vad pentru ce....V-am aratat doar ca "profesori" mai sunt in materie..si daca vin din randul "mistocarilor". Dar pe aia le treceti cu vedera..ca doar voi nu aveti nimic cu nimeni

.
Eu in locul lui Sorin sigur nu as fi facut asaceva..ma refer cum a sarit si l-a facut pe Gigi urat de tot...Se poate si altfel in caz ca nu esti de acord cu cineva..
Fii sigur ca nu o sa ma vezi pe mine, inventind scuze de genu' "pentru mine nu conteaza aspectul in pescuit" cand vine vorba ca unul dintre ai tai ia ceva suturi(dupa ce se incepe el primul binenteles)...Eu chiar pot sa fiu impartial...nu o sa ma vezi sa caut explicatii pe greselile lui Gigi...sa s-i le asume...e baiat mare...chiar i-am atras atentia de nenumarate randuri ca nu e bine ce face.
Dar asta nu va face pe voi mai brezi...cand incercati sa acoperiti lacunele amicilor vostrii...nu tine.
Poti sa stai sa cauti, sa dai si citate(ca tot asta faci si tu

)....sa vezi daca am incercat eu sa il acopar pe Gigi, cand incerca sa explice greselile...pe cand tu asta faci...si nici macar nu iti dai seama ca nu are nici un rost
Sorin..nu vorbi de offtopic...ca nu-s de ieri pe forum...cata mistocareala offtopic a fost pe aici de ani de zile..erai prezent..
Pe cand un articol despre rulmenti, rolul si functia lor in Quantumuri? Nici despre spiral si micro-uri nu ar strica..poate invatam ceva si noi...daca din ala a lu'Gigi nu am(ai) reusit
Spor..la termocline si rulmenti..
Pe tema asta eu nu o sa mai insist.