Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Kistler KLX Rods made in USA, 150- 200USD

Mesaj de Tavi » 17 Noi 2012, 12:47

Eu cred ca tu ai interpretat gresit ce a zis Sorin...se lauda el cu multe :D dar nu cu echipamentele pe care le are.
Ideea la care tine si cu care imi da si mie peste nas ori de cate ori are ocazia :P este de a vorbi din propria experienta avuta cu echipamentul respectiv, nu din povestile altora. Asta nu inseamna ca e concurs cine are echipament mai bun, mai mult sau cine a facut primul nush ce. :P Asa ca il tachinezi pe langa ca sa zic asa.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Noi 2012, 12:52

Poate Gigel are orgasme , o atins andropauza de vreun an jumate asa ca nu-i raman decat astea virtuale pe aici :lol: , pe ULK inca il ghicesc activ ,deci nu cred ca se tin de mana :) in ideea asta .

Zi mai Sorine cat ai inaltime , daca te-o intrebat omu frumos !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Noi 2012, 12:56

Exact, sunt cu totul de acord...si am vorbit despre ce am stiut ca il am si am desfacut..nimic mai mult.

Cand nu a putut sa zica, ca vorbesc din auzite...baga pe ala ca el are mai multe :)...E jalnic.

Nu am inteles nimic gresit. O face la modul cel mai serios :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 17 Noi 2012, 18:33

costin_s scrie:Ahaaa....
Deci asa sta treaba.... Daca are urme de epoxi pe grip si bule de aer in finish nu prinde peste..... Iese dintosu din apa si se uita la finisaje, daca nu ii plac, nu musca... Mda.....
Deja deveniti penibili!!!
Ridicati-l pe Sava in slavi ca face lansete "impecabile" si manjiti-l in continuare pe Ene ca nu stie treaba! Cat de curand o sa ajungeti sa puneti Swarovski pe bete ca altfel nu se mai vand! Si asa nu se mai vand... Mai ales unele din ele... Oare de ce?!?!
Ha ha ha ...! Eu am pus,dar l-am facut pentru mine,nu pentru vanzare. Stiti ce bine dau cateva cristale Swarovski montate pe
ornamente ?
referitor la disputa Ene - Sava santeti rautaciosi : amandoi muncesc,fiecare cum stie mai bine,cateva intepaturi intre ei le prinde bine ca reclama,iar din pct. de vdr. calitate si pret,fiecare e liber sa aleaga de la cine cumpara ( sau ia de la magazin).
Numai cine nu a facut nici o data o lanseta nu stie cate probleme si cata munca cere chestia asta.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 17 Noi 2012, 20:24

Am trimis mail lui Trey Kistler sa imi clarifice ce grafit(mix) foloseste in blankurile KLX si un tabrl cu lungimile manerelor.

Am trimis si un mail catre NFC ca sa clarifice ce grafit si scrim folosesc in blankurile KLX.

Sunt interesat sa aduc cateva modele cu actiune mod-fast care nu sunt diponibile la NFC.

Daca aduc 3-5 lansete estimez un cost de transport in jur de 25$/lanseta in nici un caz mai mult.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2012, 22:02

Tavi scrie:ULK si Gigi, va invidiez pentru cat de putin va trebe sa fiti fericiti.
Ati descoperit ca Gigi si-a facut inaintea lui Sorin spiral wrap si ... fleosc ati ajuns amandoi la orgasm de atata bucurie... simultan... cata potrivire, ar trebui sa va luati. :D

Du-te bah si te pishe ca iesti galban..ca lutul.

Nici tu nu mai stii cum sa minti...zici ca aspectul nu conteaza ,cind in 'articolu' lu pretenu' tau,aspectul e no.1,inaintea altor criterii,si asta la o mulineta,darami-te la o lanseta custom..

Deci,dupa ce o dai in diverse 'capace' de astea,vii si-mi spui mie de orgasm??Da am de fiecare data cind am ocazia sa va flintui.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2012, 22:05

cristian.ene scrie:Am trimis mail lui Trey Kistler sa imi clarifice ce grafit(mix) foloseste in blankurile KLX si un tabrl cu lungimile manerelor.

Am trimis si un mail catre NFC ca sa clarifice ce grafit si scrim folosesc in blankurile KLX.

Sunt interesat sa aduc cateva modele cu actiune mod-fast care nu sunt diponibile la NFC.

Daca aduc 3-5 lansete estimez un cost de transport in jur de 25$/lanseta in nici un caz mai mult.

Ce este 'tabrl'??
Aoleu...acu' de la rodbuilder ,esti ...dealer..
Ai grija ,fara vreo 5-6 ani in spate,nu esti decit un simplu wanabe...poi cum,crezi ca daca faci reclama la nenea kISTLER,deja esti dealer pe Romania??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Noi 2012, 23:27

I love it cand esti serios :lol:

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 17 Noi 2012, 23:44

Oameni buni! Voi chiar nu aveti ce f_te? Chiar trebuie sa va frecati orgoliile aici pe forum?
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Noi 2012, 23:45

jiji si ulk
voi doi sunteti niste perfecte obiecte de studiu pe tema granitei fine dintre retard si maladiv
studentii de la psihologie dar si profesionistii din psihiatrie ar ramane siderati de ce ar gasi ....

jiji saracu e limitat de la natura , nu-l duce mermeleaca, lucru de care s-au convins cei din juru lui de la inceput
evident ca l-a deranjat si a dezvoltat in timp frustrari , rautate , si vrea cu orice pret sa dovedeasca tururor ca nu e asa
atat de mult .vrea ...si atat de putin poate ....
e evident si toti au vazut asta , se rade de de si cu curu , da el nu realizeaza ......
de obicei astia saraci cu duhu care nu realizeaza ce se intampla in jurul lor is fericiti ....e l e cazul ala trist in care e profund nefericit pentru ca vrea in continuu sa para altfel decat e .....un om limitat cu un orgoliu cat casa
pentru el , un vesnic wannabe in orice domeniu , forumul a devenit locul perfect unde sa fie si el cineva ....aici e locul lui de afirmare ....
invadeaza topicurile cu parerile lui indubitabile in absolut orice domeniu doar doar il baga si pe el cineva in seama
are senzatia ca daca posteaza peste tot isi face istoric , are valoare , e recunoscut ....de fapt e fix invers ...dovedeste doar cat e de redus si de infantil
traieste pentru disputele de aici , in prostia lui absoluta are senzatia ca aici obtine victorii, ca - l flituie pe X ca i-a arata-o lu y ....isi freaca palmele
el contabilizeza dispute , trece pe rabojul razbunarii oameni , discutii , topicuri ....
fiind un retard , cand se leaga de cineva nu trece de nivelul : ba tzaca , hai cutzu cutzu ....functionarasule ....
cauta poze pe internet , inregistrari... doar doar gaseste si el ceva de ce sa se lege .....ii mai lipsetse carioca cu care sa faca mustati pe poze si apoi sa rada plin de incantare ce tare e el.....

neavand de ce sa se lege pur si simplu inventeaza , e fascinant ......si culmea e ca e atat de mult isi doreste aceste inventii incat ajunge sa le creada adevarate....el chiar crede
faptul ca nu cunoaste nici limba romana si nici nu o intelege avand clase la scoala cate clase are trenul poate fi o explicatie...

e recomandabil sa fie complet ignorat sau bagat inapoi in borcanul de la Antipa unde ii e locul si unde scrie SEMLECANUL TERMOCLINUS
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns