Ideea la care tine si cu care imi da si mie peste nas ori de cate ori are ocazia

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ha ha ha ...! Eu am pus,dar l-am facut pentru mine,nu pentru vanzare. Stiti ce bine dau cateva cristale Swarovski montate pecostin_s scrie:Ahaaa....
Deci asa sta treaba.... Daca are urme de epoxi pe grip si bule de aer in finish nu prinde peste..... Iese dintosu din apa si se uita la finisaje, daca nu ii plac, nu musca... Mda.....
Deja deveniti penibili!!!
Ridicati-l pe Sava in slavi ca face lansete "impecabile" si manjiti-l in continuare pe Ene ca nu stie treaba! Cat de curand o sa ajungeti sa puneti Swarovski pe bete ca altfel nu se mai vand! Si asa nu se mai vand... Mai ales unele din ele... Oare de ce?!?!
Tavi scrie:ULK si Gigi, va invidiez pentru cat de putin va trebe sa fiti fericiti.
Ati descoperit ca Gigi si-a facut inaintea lui Sorin spiral wrap si ... fleosc ati ajuns amandoi la orgasm de atata bucurie... simultan... cata potrivire, ar trebui sa va luati.
cristian.ene scrie:Am trimis mail lui Trey Kistler sa imi clarifice ce grafit(mix) foloseste in blankurile KLX si un tabrl cu lungimile manerelor.
Am trimis si un mail catre NFC ca sa clarifice ce grafit si scrim folosesc in blankurile KLX.
Sunt interesat sa aduc cateva modele cu actiune mod-fast care nu sunt diponibile la NFC.
Daca aduc 3-5 lansete estimez un cost de transport in jur de 25$/lanseta in nici un caz mai mult.