dragos_g scrie:De ce nu o Daiwa Samurai? La Aquamania este 1,5 milioane.
intrebare despre mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Michael,
Uleiul trebuie aplicat mai des, dar nici nu se scamoseaza de la praf si nici nu ingreuneaza miscarea angrenajelor. Daca nu ti'e greu sa desfaci mulineta o data pe luna, trateaz'o cu ulei de mecanisme fine.
Misterb, Cardinalurile de la noi sunt O MARE TEAPA
- venite prin Gipo bineinteles
Am cumparat un C501 si pot sa spun ca in gol mergea bine 
Numai bine!
Uleiul trebuie aplicat mai des, dar nici nu se scamoseaza de la praf si nici nu ingreuneaza miscarea angrenajelor. Daca nu ti'e greu sa desfaci mulineta o data pe luna, trateaz'o cu ulei de mecanisme fine.
Misterb, Cardinalurile de la noi sunt O MARE TEAPA

Numai bine!
OKUMA AV 40,nu e putin cam mare pentru spinning?Cred ca un AV 20 era suficient...si mai usor.constantin scrie:Uite ca n-am apucat sa-mi procur o Daiwa, pentru ca mi-am cumparat Okuma avanger 40. De-i buna sau nu, inca n-am stabilit. Dar ramane de vazut. Oricum, la Bacau n-am vazut deocamdata marca Daiwa.dragos_g scrie:De ce nu o Daiwa Samurai? La Aquamania este 1,5 milioane.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Todi:nu stiu cat o fi de indicat sa desfaci prea des o mulineta.Intr-o zi te trezesti ca s-au dus filetele interioare(in corpul mulinetei)...la suruburi :roll:mai ales la cele cu corp din grafit.Daca era Full Metal...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael, sunt de acord, dar cat vrei sa tii de o mulineta de un milion? daca tot e sa mearga un an, barem sa mearga bine
.
ceea ce nu pot sa spun de abu garcia CONTRAFACUTE cu cea mai mare nesimtire, cu piese din plastic etc. poti sa le ungi pana iti sar ochii din cap, tot nu le faci mulinete. am pus problema asta pe forum la gipo si mi s'a acordat minimum de atentie, adica nici un raspuns.
Numai bine!

ceea ce nu pot sa spun de abu garcia CONTRAFACUTE cu cea mai mare nesimtire, cu piese din plastic etc. poti sa le ungi pana iti sar ochii din cap, tot nu le faci mulinete. am pus problema asta pe forum la gipo si mi s'a acordat minimum de atentie, adica nici un raspuns.
Numai bine!
- Wavedancer
- veteran