intrebare despre mulinete

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Noi 2004, 14:52

sunt curios daca cineva care cunoaste detalii tehnice despre aceste modele de mulinete poate aduce ceva informatii, pe baza caruia s-ar putea lua o decizie
restul e subiectivismul nostru :lol:
eu de exemplu, care nu ma pricep, mi-as lua daiwa
eu am si banaxuri si daiwa in aceeasi gama de pret ( banax si si iso ) si pot spune ca daiwa se prezinta incomparabil mai bine
okuma n-am folosit niciodata

legio1083
veteran
veteran

Muli

Mesaj de legio1083 » 18 Noi 2004, 15:02

Si, n-am avut dar am pescuit cu al unui prieten... E ok!
Iso e super tare pt sheffield dar merge si pt spin, se invarte rotund(am gadilat de multe ori in magazin). Rayders am si am avut vreo 3, si le cunosc pe din afara. Avenger am pescuit de la un prieten si de asta am comp[arat cu Banax. Am avut si Metaloid care l-am zburat pe geam de nervi ca s-a bulit la primele partide si nu m-i sa reperat in garantie pe motiv ca am stricat-o deliberat. Atunci am incercat s-o fac singur si asa tare m-am enervat ca i-am dat viteza!. Am cautat-o dupa cateva ore dar nu mai era.
De la Okuma am mai folosit Tamoka(asa-i cand are altu' si te lasa si pe tine...) dar nu m-a impresoinat prea tare.

CAnd vine vorba de Daiwa ma inclin pana jos!
Parerea mea e ca bete Shimano. Si din test si din spusele celor care au asa ceva.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Noi 2004, 15:05

Costi, ai vazut Banax in Iasi?

legio1083
veteran
veteran

Banax

Mesaj de legio1083 » 18 Noi 2004, 15:19

In podu de fier la G&T Trade (la Gabi)au de toate! Si SI si ISO si Rayders....Si JimHill :? Si orice iti trece prin cap!
Vezi ca mai e vis-a-vis magazinu' concurent( ex-parteneru'-Sandu, parca-i spune- care si-a luat teapa si acum vrea sa falimenteze concurenta!) Acolo spui ce vrei si ti se aduce!!!
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Noi 2004, 15:25

Multumesc! Ce-i drept, n-am mai trecut de ceva timp prin magazinul din Podu de Fier, si cand am trecut era inchis (intr-o luni dimineata)
Acum astept comanda de la Bertilure... sunt nerabdator! sper sa mai prind vreo doua partide anul asta sa incerc si noile naluci. Oricum, in iarna asta vreau sa ma mai aprovizionez cu cate ceva. Stiam ca tu produci streamere, sau ma insel?
Poate ne intalnim intr-o zi sa mai discutam, de ce nu , la o partida de pescuit
Toate cele bune!

legio1083
veteran
veteran

Ok!

Mesaj de legio1083 » 18 Noi 2004, 15:46

Ok!!!

Si eu as face o bibaneala... Si o bericioaica... De fapt si una si alta!
Daca e vremea Ok poate facem o Dumbrava(shit!, altceva parca n-ar fi) ca-i aproape si nici nu trebuie masina. Smaleac pt paznici!
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Noi 2004, 15:58

La Dumbrava n-am mai fost de 10 ani, cred. Spui ca nu trebuie masina? Este microbuz pana acolo, sau ai de gand sa mergi pe jos? Oricum, cand am fost eu pe-acolo, se prindea mai mult ciprinide... mai rar cate un bibanas.
Si eu as vrea sa fac o iesire la bibanasi, nu conteaza sa fie mare, dar sa traga.
Poate, poate.... inca nu e timpul pierdut pentru anul asta

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 18 Noi 2004, 20:34

Daca tot suntem ieseni, hai sa discutam la o bericioaica despre locurile de pescuit din jurul Iasului.
Si, de ce nu, ca sa pastram :? subiectul topicului, despre ... mulinete.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 18 Noi 2004, 22:42

Apropo de Banax, am un Banax Saint de un an si ceva si l-am folosit in draci si inca se invarte fara vibratii si cred ca ma mai tine cel putin doua sezoane... sper. Am avut si Tamoka de la Okuma insa dupa 4-5 luni sa dus pick-up-ul. am incercat sa o rapar insa avea o crapatura urata in plastic, asa ca acum o tin in speranta ca o sa mai pot refolosi ceva piese de la ea. Cat despre noua mulineta de la Banax (Omega) sunt si eu interesat de ea, arata bine, e ieftina, insa nu stiu cat e de rezistenta in timp. Chiar ma gandeam sa "investesc" intr-o mulinata de spin si ma gandeam ce mi s-ar potrivi mai bine?? Mi-a mai atras atentia ceva modele de la Tica pe la 2 mil. de lei. Stiu ca Tica se afla deasupra celor de la Banax insa nu am auzit inca nici o parere despe produsele lor. Chiar am mai prins o idee, aici pe forum, cu Samuraiul de la Daiwa, si daca o sa ajung prin Bucuresti sigur o sa dau o fuga la Aquamania sa o vad live. Ash mai fi curios daca a folosit cineva Spirex-ul de la Shimano, si cat de bine se prezinta.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 19 Noi 2004, 00:48

Toate mulinetele SHIMANO sant bune,chiar si cele mai ieftine.SPIREX e buna deci,insa nu are instant antiretur,la acelas pret e mai buna o Sahara
Mulinetele DAIWA la spinning sant cele mai bune,dar o DAIWA de $30 nu o poti compara cu una in jur de $100 .
Cineva pe forum spunea(daca nu ma insel Costica) ca nu l-a tinut un sezon o DAIWA SAMURAI(nu pot sa spun cat de rezistenta e deoarece eu am SS TOURNAMENT si CAPRICORN ,mulinete excelente).,desi mie nu-mi vine sa cred.
DAIWA SAMURAI sant doua tipuri 7i(7 rulmenti) si 3i (3 rulmenti),dupa nr. de rulmenti pare mai buna 7i,dar nr. de rulmenti nu reflecta calitatea mulinetei(SS TOURNAMENT are 3 rulmenti,costa $90 si nu se compara cu SAMURAI-ul cu 7 rulmenti ce costa $30)

Jean Scurtu

Scrie răspuns