Eu sunt foarte de acord! Propuneti o zi , ora si locul... banuiesc ca mai dupa-amiaza, dupa ce iesim de la serviciIoan S. scrie:Daca tot suntem ieseni, hai sa discutam la o bericioaica despre locurile de pescuit din jurul Iasului.
Si, de ce nu, ca sa pastramsubiectul topicului, despre ... mulinete.
intrebare despre mulinete
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Eu trag de o OKUMA AV-20,de 2 sezoane.Inca merge brici.Imi voi cumpara alta mulineta in clipa in care MariusC va aduce mulineta Rapala la Arrow TM 
Michael va recomanda Regulamentul forumului
am reusit o contraperformanta ... poate stie cineva raspunsul. in decurs de o saptamana am rupt doua arcuri de revenire ale pick-ului. sunt doua mulinete diferite: un Sert si un Balzer. Sert-ul muncise ceva, dar Balzer-ul era la cincea iesire pe balta. nu cred totusi ca asa ceva e normal ... poate gresesc eu undeva.
arcul care face pick-up -ul sa revina in pozitia initiala,la unele modele de mulinete este o simpla spirala cu capetele indoite si care mai devreme sau mai tarziu cedeaza....nu ai ce face...singura solutie e inlocuirea lor.Eu am patit asa ceva cu un Balzer BR 740 , tot dupa primele folosiri si l-am schimbat la ei la magazin ( aveau niste arcuri facute de ei se pare dintr-un otel mai de calitate pentru ca de atunci nu am mai avut probleme)
Domnilor, bine v/am gasit !
Mai intai sunt nou in bransa , dar nou de tot, prima oara am fost la pescuit acum 2 sapt cu un amic asa ca sa nu radeti de mine daca spun prostii la inceput.
Am achizitionat si eu o mulineta marca Cardinal (adi garcia) 102. Ce parere aveti de ea, e buna la ceva s/au m/am pacalit?
Mai aveam una veche de vreo 20 de ani Olimpik Japan scrie pe ea.
Mai intai sunt nou in bransa , dar nou de tot, prima oara am fost la pescuit acum 2 sapt cu un amic asa ca sa nu radeti de mine daca spun prostii la inceput.
Am achizitionat si eu o mulineta marca Cardinal (adi garcia) 102. Ce parere aveti de ea, e buna la ceva s/au m/am pacalit?
Mai aveam una veche de vreo 20 de ani Olimpik Japan scrie pe ea.