intrebare despre mulinete

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 07 Dec 2004, 10:42

In teorie da, asta inseamna. Desi am vazut si exceptii.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Dec 2004, 13:01

La Okuma Avenger chiar asta inseamna.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Dec 2004, 13:26

Multumesc!
Acum stiu de care sa imi iau :wink:

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 07 Dec 2004, 17:07

Michael scrie:Si chestia asta nu te pune pe ganduri? :roll:
nu ma pune pe ganduri pentru ca m-am interesat si in magazinul de unde l-am luat. betele sunt luate direct de la importator, au holograma, eticheta , husa inscriptionata si o gramada de alte chestii care m-au convins ca e trabucco - magazinul are si alte produse trabucco, fire, voblere, articole promo - sepci, insigne.
oricum nu cred ca se preteaza cineva sa fabrice bete de 30 de euro si sa se chinuie sa le copieze atat de bine...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Ian 2005, 04:25

Inca nu a aparut pe piata romaneasca vestita mulineta Rapala?
MariusC:cred ca s-ar vinde binisor la Arrow,nu te-ai interesat de pret,oricum esti un colaborator cu vechime al Brand-ului Rapala...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

rischar_robert
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rischar_robert » 14 Ian 2005, 22:51

Si eu am o Okuma Avenger de un an si vreau sa zic ca se comporta destul de bine, pentru ca erau zile cand dadeam si 10 ore, este drept ca si-a facut un pic de joc, dar eu zic ca mai tine 2-3 ani, dar conteaza mult si pesti pe care ii prinzi.Daca prinzi ceva mai frumos o sa vezi ca isi face uzura cat la 50 de partide.Cat despre mulinetele Daiwa din cate am auzit sunt foarte bune, dar asta despre care vb. de 30$, cati rulmenti are ca ma tenteaza.
Si la reprezentantele Gipo, am vazut mulinete pe care scrie Abu Garcia, dar sunt facute de Cardinal mi se pare.Dar este o exagerare si nu imi da incredere in ele.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 14 Ian 2005, 23:43

Robert,

Vad ca nu intelegi ce e ABU GARCIA ,CARDINAL si poate te pot ajuta sa intelegi.
ABU e o firma suedeza ce producea multe pentru pescuit intre care si mulinetele ABU CARDINAL de o calitate f. buna.
Dar a fost cumparata de firma GARCIA(din U.S.A.) ,au aparut mulinetele ABU GARCIA,dar de o calitate mai slaba,cu atat mai mult cu cat acum, probabil se fac in China sau Coreea.
Mi se pare GARCIA cumparase si MITCHELL si cam acelas rezultat,produse ceva mai ieftine si mai slabe calitativ(mulinete MITCHELL GARCIA)
Daca ai ocazia sa vezi ceva mulinete mai vechi ABU CARDINAL 33,44 sau MITCHELL 300,350 si te vei uita pe talpa piciorului mulinetei vei vedea mai multe numere, fiecare mulineta fiind inseriata,dovada a calitatii produsului.
Un ABUCARDINAL 44,cumparat de mine prin 1974 mai functioneaza bine si acum in mainile nepotului meu.

Jean Scurtu

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 14 Ian 2005, 23:52

rischar_robert mulinetele Cardinal sunt facute de Abu Garcia,nu invers cum ai zis tu. :)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Ian 2005, 18:49

Mulineta mea Okuma Avenger 20,mi se pare ok pana acum,dar are un punct slab-in locul unde se pliaza manivela a aparut un mic joc,daca as gasi la cineva o manivela metalica de la o mulineta care nu mai e functionala,as da lovitura :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 15 Ian 2005, 22:18

...eu mi-am luat un okuma inspira cu 11 rulmenti si merge beton.Cred ca o sa imi mai iau una ca tare imi place.

Scrie răspuns